Küsimus taskulambi kohta.

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Valesti rakendate seda aeda siis. Huvi korral võin privas õpetada, isiklikust kogemusest ja seda 80-kilose kutsaga.

Sorry for OT.
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Mina kasutan halogeenpirniga ja laetavat jalgrattalampi. Viis aastat tagasi olid ostes 750mAh AA akud sees(5 tk), neist jagus pideva põlemise korral ca 1,5 tunniks. Peale seda, kui vanad akud saba andsid, istutasin 2500mAh akud asemele ja praegu laen teda igapäevase, aga suht lühiajalise kasutamise juures keskmiselt 2 korda kuus. Muidugi, lamp oli väikese mahtuvusega akudele arvestatud ja praegune laadimisaeg tänu sellele pea ööpäev, enne sai 8 tunniga hakkama. Valgusvõimsuselt nagu lähituli, 100 meetrit näitab rõõmsalt ära ja jalgrattaga pimedas sõites vahetavad kõik vastutulijad oma tulesid:) Paar korda on hoo pealt asfaldile lennanud ja väiksemad kukkumised on tavalised, aga peale räsitud välimuse pole puudusi ilmnenud. Hea pisike asi ka, saab vajadusel taskusse panna. Omal ajal maksis koos akudega ca 500 eeku, nüüd on akud odavamad...:D
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

http://www.peli.com/ Lampe ja värke pommi- ja pätikindlaid.
Kasutaja avatar
topratohter
Mudder
Kontakt:

Re: jutt kisub koera karjatamiseks

Postitus Postitas topratohter »

reimo kirjutas:
krunnn kirjutas:Sõber Tartumaal ostis koera ohjamiseks sellise vahendi, et piirad traadiga( tavaline isoleeritud väike ühesooneline kaabel, mingid meetrid kaasas) piirkonna ja koeral kaelarihm , mille küljes selline vidin, mis särtsu annab kui tahab piirkonnast väljuda. Tegemist usa tootega ja www.cabelas.com on eri variante. Hind küündis 4-5 vahele eestis.
Ja üks korralik koer ei tee sellest väljagi, kui minna tarvis :P
Ainult koju tagasi tuleb jõuga tirida, isegi, kui särsutaja kaelast ära võetud (testitud naabri koeraga)
Tere!
Mina olen suutnud oma 70 kg kaaluvat elavat liha küll antud raadioaedikus juba 2 aastat paigal hoida 8) . Aedikuid on kahte erinevat varianti. Üks kes neid müüb on Kaiu Eko, Kose -Ristil
Patrol Y60, Niva
56628229
Alansi Offroad Klubi/ Off-Raod Team Dosisletalis tihend/trossikerija aastas 2005
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Re: Mag Light

Postitus Postitas vtl »

usajansa kirjutas:Mag Light on ikka konkurentsitult parim.Saku Safaril sai kunagi oma Blazer K5 l kardaan alt ära taotud,kui too peale miskit hypet kardaaniristiga kontakti kaotas ja auto alla omapäi keerlema jäi.et siis haamrit polnud ja kardaan istus nuudi otsas räigelt kinni ,sai kasutatud lampi sihtotstarbeliselt haamrina.lamp töötab siiani veatult .ta on väga tugeva konstruktsiooniga ning ka koostematerjal parim.
Jansa
ML lamp peab vastu küll, aga minul oli kogemus, kus (duracelli) patareid läksid katki!!
lamp kukkus maha (pooleteist meetri kõrguselt kivi peale) ja pime. kruvisin esimese asjana asenduspirni sisse, ikka pime. uurin lähemalt - pirn terve. vana pirn ka terve. mõõdan patareid üle, üks katkestuses!
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

erik kirjutas:Peale leedidega pealampide kasutusele võttu võib taskulambi koju unustada.
maitseasi. led kõlbab ehk pimedas orienteerumiseks, aga mitte töötegemiseks. ledi spekter ei ole lai, nagu hõõglambil, vaid koosneb üksikutest kitsastest piikidest. tulemus on see, et näiteks teatud juhtmete ning kaitsmete värve on võimatu ledi valguses eristada, värviliste kaartide ja skeemide lugemine on raskendatud jms.
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

Re: jutt kisub koera karjatamiseks

Postitus Postitas Patermaa »

topratohter kirjutas:
reimo kirjutas:
krunnn kirjutas:Sõber Tartumaal ostis koera ohjamiseks sellise vahendi, et piirad traadiga( tavaline isoleeritud väike ühesooneline kaabel, mingid meetrid kaasas) piirkonna ja koeral kaelarihm , mille küljes selline vidin, mis särtsu annab kui tahab piirkonnast väljuda. Tegemist usa tootega ja www.cabelas.com on eri variante. Hind küündis 4-5 vahele eestis.
Ja üks korralik koer ei tee sellest väljagi, kui minna tarvis :P
Ainult koju tagasi tuleb jõuga tirida, isegi, kui särsutaja kaelast ära võetud (testitud naabri koeraga)
Tere!
Mina olen suutnud oma 70 kg kaaluvat elavat liha küll antud raadioaedikus juba 2 aastat paigal hoida 8) . Aedikuid on kahte erinevat varianti. Üks kes neid müüb on Kaiu Eko, Kose -Ristil
Ega see pole paha, et ta mööda põldu ringi laseb, lihtsalt vahel oleks hea tuvastada, kas ta ikka on oma territooriumil. Koera näide oli lihtsalt näide. Teinekord vaja ka muud asja vaadata. Nagu ma praegustest vastustest aru saan, siis Mag.Lightil näitamise kauguse/hinna suhe parim? Ma pigem kipun arvama, et sangaga suured lambid näitavad kaugemale, või eksin?
kaalikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaalikas »

Z-4 Targeting Light,4x 3V liitiumakud,kestaqvad mõistlikul kasutamisel u.aasta(mittelaetavad),xsenoon mooduli voolutarve praktiliselt olematu aga kui pikemalt põleda lasta läheb siga kuumaks selleks on tehtud moodulile eraldi jahutusribid,200 m peal on punkt selline et võib muna praadida! mul on selline,ainuke puudus on et maksab 4000.-+ eeku!

vaata www.led-and-xenon.com.

seal küll Z-4 veel üleval ei ole,kkuigi saadaval juba on!
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

kaalikas kirjutas:Z-4 Targeting Light,4x 3V liitiumakud,kestaqvad mõistlikul kasutamisel u.aasta(mittelaetavad),xsenoon mooduli voolutarve praktiliselt olematu aga kui pikemalt põleda lasta läheb siga kuumaks selleks on tehtud moodulile eraldi jahutusribid,200 m peal on punkt selline et võib muna praadida! mul on selline,ainuke puudus on et maksab 4000.-+ eeku!

kas eestis kuskil poes ka neid müügil on?
krunnn
Fitting 38"

Postitus Postitas krunnn »

Endal 6 patareiga ML ja kasutan varta patareisid, valgusvihu suuruse ja laiuse poolest jääb minu arust hiinakate halogeen prozedele alla, pole halogeen pirni proovinud ja 6patakaga LM väidetavalt varta halogeeni ei leia.MLi 2,3,4 patakatele on halogeene ja see näitab tavalisest ikka paremini aga sööb patakat kah kiiresti.
Kahjuks pean ka seda mainima et sattus mulle vigase lülitiga mis lasi vaikselt kuidagi patakad kuuga õhtale. Selle arusaamani läks 5x6tk patakaid:-(, 6patakaga on pikk ja raske, nii on ka vähke turvavahend.
ML maaletooja peak olema ARCHER
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
kaalikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaalikas »

Z-4 Targeter-i on eestis saadaval,mul on auk kust saab,poes pole näinud!
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

paevaline kirjutas:
kaalikas kirjutas:Z-4 Targeting Light,4x 3V liitiumakud,kestaqvad mõistlikul kasutamisel u.aasta(mittelaetavad),xsenoon mooduli voolutarve praktiliselt olematu aga kui pikemalt põleda lasta läheb siga kuumaks selleks on tehtud moodulile eraldi jahutusribid,200 m peal on punkt selline et võib muna praadida! mul on selline,ainuke puudus on et maksab 4000.-+ eeku!

Kõlab väga jamesbondilikult. xenon gaasina tavalises halogenpirnis yksi suuri imesid korda ei saada. Võlusõna on siiski HID ja seda ma enam ei osta et 3v aku HID'i puhul aasta kestaks.
Kasutaja avatar
Una
emps
Kontakt:

Postitus Postitas Una »

Z4 Targeter Ülemiste keskuses Deerhunteri poes müügil. Hind 4490.- Kes tahab võib seal vaatamas katsumas käia. Täna juhuslikult nägin.
2011 TR3 - SMS I / Kukepea III / ASMV 4.
2010 TR3 - Mudakoon 4. / Klaperjaht 11. / Kukepea 6.
2009 GT - Ladoga III / TR2 - ASMV 5.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
2007 TR2 - Mudakoon I / ASMV I
2006 TR2 - Baltic Sea Cup I
2005 TR2 - Eesti Karikasari I
1998 Uunoga ümber Eesti IV
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

ot kui kommenteerida koerateemat siis raadioamatöörid pidavat neid taga kiruma .. ja mitte vähe kutsuvat seda nö helikopteri häireks...
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

tai kirjutas:ot kui kommenteerida koerateemat siis raadioamatöörid pidavat neid taga kiruma .. ja mitte vähe kutsuvat seda nö helikopteri häireks...
ma tean vähemalt yhte kohta kus koerad on piiratud elektrikarjusega. siiani pole kuulnud et raadioamatöörid väga kiruks. esimestel kordadel aint yks inimne kirus kui koeri patsutama läks...
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”