autolakk

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
luuletaja
Mudder

autolakk

Postitus Postitas luuletaja »

Tere, uuriks kas keegi on peale auto värvimist kasutanud mingit lakki, mis metsas auto värvi kaitseks. Otsingust leidsin vaid velgede lakkimise juttu. Pidi olema mingi hirmkallis lakk, mis ka väga hea on, aga guugeldades ei leidnud midagi peale Sikkensi. Auto on haljaks kraabitud ja nuputangi nüüd, kuidas oma hullu tööd pärast kaitsta.
Päikest.
V8
dexter
Fitting 44"

Re: autolakk

Postitus Postitas dexter »

Tervist
Hetkel on turul saadaval kriimu taastav ning kriimukindel lakk. Kuid kumbki nendest ei vasta sinu nõuetele. Kriimukindel lakk kaitseb mikro kriimude eest, nagu näiteks autot pestes tekkivate kriimude eest. Ja Kriimu taastav lakk on selline mis temperatuuri mõjul taastab pinnale tekkinud mikro kriimud. Kumbki neist ei kaitse oksa kriimude eest. Küsida võid neid lakke suht kõigi maaletoojate käest: DuPont, Spiez Hecker, Sikken, Glasurit, standox....Kõigil on sellised lakid oma seeriates olemas.
566kuus üheksa995
tauris.vijar@gmail.com
luuletaja
Mudder

Postitus Postitas luuletaja »

Tänan. Lähen uurin ka värvitöökodades. Ei tundugi enam see lakkimise mõte nii hea.
V8
tysonlee
Rookie

Postitus Postitas tysonlee »

Ma tänan mehed heade soovituste eest, aga mul tõesti aju ei tööta eriti elektoonika suhtes ja ma ise ei saa ja pole aega ka sellega tegelda. Mõtlesin, et ehk on lihtsalt valmis "plokk" või seade olemas, mida ühendadki keskluku süsteemiga ja edasi juba tuledesse. Ja seda teeks ka mul elektrik kas hakkabki juba udukaid ühendama. Sest ta ise ka ei viitsi mingit süsteemi ise nullist kokku panna. :(
jeeps
Fitting 38"

Postitus Postitas jeeps »

tysonlee kirjutas:Ma tänan mehed heade soovituste eest, aga mul tõesti aju ei tööta eriti elektoonika suhtes ja ma ise ei saa ja pole aega ka sellega tegelda. Mõtlesin, et ehk on lihtsalt valmis "plokk" või seade olemas, mida ühendadki keskluku süsteemiga ja edasi juba tuledesse. Ja seda teeks ka mul elektrik kas hakkabki juba udukaid ühendama. Sest ta ise ka ei viitsi mingit süsteemi ise nullist kokku panna. :(

Läks vist veits valesti :twisted:
Jeep
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Äkki hoopis auto üle kleepida siis? Ei tea küll hindasi, kuid ega kogu auto mingi hirmkalli lakiga üle lakkimine ka odavam ei tuleks?
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Kleepsutamine ka ju teab mids odav töö pole ning kriimud tulevad ikka sisse.

Soovitan veoauto värvidega värvida - on natuke tugevam kuigi oksa vastu ei aita miski.
Team saarlased
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Postitus Postitas Jeepu »

Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

Ma ei usu, et see PlastiDip midagi kaitseb. Korra oksataha kinni jääb, siis koorib tervelt autolt kihi maha.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”