autolakk
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
autolakk
Tere, uuriks kas keegi on peale auto värvimist kasutanud mingit lakki, mis metsas auto värvi kaitseks. Otsingust leidsin vaid velgede lakkimise juttu. Pidi olema mingi hirmkallis lakk, mis ka väga hea on, aga guugeldades ei leidnud midagi peale Sikkensi. Auto on haljaks kraabitud ja nuputangi nüüd, kuidas oma hullu tööd pärast kaitsta.
Päikest.
Päikest.
V8
Re: autolakk
Tervist
Hetkel on turul saadaval kriimu taastav ning kriimukindel lakk. Kuid kumbki nendest ei vasta sinu nõuetele. Kriimukindel lakk kaitseb mikro kriimude eest, nagu näiteks autot pestes tekkivate kriimude eest. Ja Kriimu taastav lakk on selline mis temperatuuri mõjul taastab pinnale tekkinud mikro kriimud. Kumbki neist ei kaitse oksa kriimude eest. Küsida võid neid lakke suht kõigi maaletoojate käest: DuPont, Spiez Hecker, Sikken, Glasurit, standox....Kõigil on sellised lakid oma seeriates olemas.
Hetkel on turul saadaval kriimu taastav ning kriimukindel lakk. Kuid kumbki nendest ei vasta sinu nõuetele. Kriimukindel lakk kaitseb mikro kriimude eest, nagu näiteks autot pestes tekkivate kriimude eest. Ja Kriimu taastav lakk on selline mis temperatuuri mõjul taastab pinnale tekkinud mikro kriimud. Kumbki neist ei kaitse oksa kriimude eest. Küsida võid neid lakke suht kõigi maaletoojate käest: DuPont, Spiez Hecker, Sikken, Glasurit, standox....Kõigil on sellised lakid oma seeriates olemas.
566kuus üheksa995
tauris.vijar@gmail.com
tauris.vijar@gmail.com
Ma tänan mehed heade soovituste eest, aga mul tõesti aju ei tööta eriti elektoonika suhtes ja ma ise ei saa ja pole aega ka sellega tegelda. Mõtlesin, et ehk on lihtsalt valmis "plokk" või seade olemas, mida ühendadki keskluku süsteemiga ja edasi juba tuledesse. Ja seda teeks ka mul elektrik kas hakkabki juba udukaid ühendama. Sest ta ise ka ei viitsi mingit süsteemi ise nullist kokku panna. 
tysonlee kirjutas:Ma tänan mehed heade soovituste eest, aga mul tõesti aju ei tööta eriti elektoonika suhtes ja ma ise ei saa ja pole aega ka sellega tegelda. Mõtlesin, et ehk on lihtsalt valmis "plokk" või seade olemas, mida ühendadki keskluku süsteemiga ja edasi juba tuledesse. Ja seda teeks ka mul elektrik kas hakkabki juba udukaid ühendama. Sest ta ise ka ei viitsi mingit süsteemi ise nullist kokku panna.
Läks vist veits valesti
Jeep
- TiitR
- I live off from the mud
Äkki hoopis auto üle kleepida siis? Ei tea küll hindasi, kuid ega kogu auto mingi hirmkalli lakiga üle lakkimine ka odavam ei tuleks?
Kleepsutamine ka ju teab mids odav töö pole ning kriimud tulevad ikka sisse.
Soovitan veoauto värvidega värvida - on natuke tugevam kuigi oksa vastu ei aita miski.
Soovitan veoauto värvidega värvida - on natuke tugevam kuigi oksa vastu ei aita miski.
Team saarlased
http://www.plastidipest.ee/
http://www.youtube.com/watch?v=rNY9Dx617N8
Huvitav, kas see kaitseks midagi ?
http://www.youtube.com/watch?v=rNY9Dx617N8
Huvitav, kas see kaitseks midagi ?
Ma ei usu, et see PlastiDip midagi kaitseb. Korra oksataha kinni jääb, siis koorib tervelt autolt kihi maha.