Võibolla keegi siinsetest on ka äravoolutorudega tegelenud ja oskab öelda, et pikemat pole mõtet otsidagi.
Tüütu teema
Moderaator: Moderators
Puht huvi pärast küsin, et mis asi see lint täpsemalt on?Alex kirjutas:Jämedama jaoks soovitaks pigem teraslattidest linti.
Profitööriistade (mis olen pealinnas kohanud) hinnad algavad 10m juures 150 euro kandist. Pikkuse lisandudes liiguvad ka hinnad edasi. Näiteks Stokkeris taheti 15m trossi eest juba üle 200 euri. Tavakaubanduses olevad 10m on seal 20+ euro juures ja nende pikkused (ka K-Rautas) lõppevad 10 meetriga.urmas kirjutas:Ma ei tea mis on "mõistlik" hind, aga Järvaevana pikenduse K-Rauas oli riiul suvel täis erinevaid.
Ma leidsin sealt sobiva.
See kõlab juba jõhkrama lahendusena. Sellist ei saaks ma torupõlve olemasolu tõttu sisse suruda, kuid täitsa usun, et see on efektiivne. Täna proovin trossiga.Alex kirjutas:See, mis mina kunagi...
Mul selline riistapuu seisab nurgas ning ootab rakendust. Ise ma ole eesmärgipäraselt kasutanud, mootor ajab end ringi kuid vaja timmida trossi/kõri trumlist väljaronimist. Kui tahad korda teha ja kasutada, siis anna teada.Kjen kirjutas:Olen tööga seotult mitu korda jälginud Toruabi proffide tööd.
Neil on spetsiaalne trossi ringiajamise masin, elektriline. Väga võimalik, et inimjõuga ei jaksa pikemat trossi effektiivselt üldse käsitledagi.
Äkki tööriista ostmise asemele ostad teenuse sisse? Saad lasta kaamerga torru vaadata, äkki on torus ummistumisel mingi põhjus, mis sügavamat läheneist vajab.
Lase läbipesu teha.Meesmetsast kirjutas:Sain selle toru oma jõududega lahti kasutades jämedamat trossi. Hakkasin aga mõtlema seda, et kas peaks igaks juhuks sinna sisse valama ka mingisugust keemiat torude puhastuse mõttes? Ilmselt tavapoodides olev kaup ei saaks selle ülesandega hakkama, kuna toru on pikk, kuid mingi profikraam võibolla aitaks seisu parandada? On kellelgi kogemusi või soovitusi?
olen kuulnud sellisest ainest nimega (dynamit pole kindel kuidas kirjutatakse aga nimi on selline)pidi lahustama ära ka kivistunud pahtli torustikus.krt seda teab äkki lahustab toru enda ka äraMeesmetsast kirjutas:Sain selle toru oma jõududega lahti kasutades jämedamat trossi. Hakkasin aga mõtlema seda, et kas peaks igaks juhuks sinna sisse valama ka mingisugust keemiat torude puhastuse mõttes? Ilmselt tavapoodides olev kaup ei saaks selle ülesandega hakkama, kuna toru on pikk, kuid mingi profikraam võibolla aitaks seisu parandada? On kellelgi kogemusi või soovitusi?