Plaan siis soetada selline isend. Midagi konkreetset veel valitud pole. Aga selge on see, et u 20 aastat meie kliimas mõjub japside kerele pahasti. Siit küsimus, et kui palju on sellisele masinale meil saada nt. koopaservasid jms? Loovat lähenemist lõikajaga ja keevitusega ei pelga aga lihtsam oleks ikkagi valmistükke kasutada.
Tänades Peeter.
L 300 kere
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
- taxopets
- True Off Roader!
L 300 kere
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Re: L 300 kere
Sama huvi siinpool.
(Ja kinnitan teemaalgatajale - su kahtlustused on paraku õigustatud. Omast kogemusest - selle aja aparaat roostetab nagu loom!
)
(Ja kinnitan teemaalgatajale - su kahtlustused on paraku õigustatud. Omast kogemusest - selle aja aparaat roostetab nagu loom!
Netist küll leidsin, kuid lõppkokkuvõttes odavam keevitajal ise teha.
Võibolla saaksid linki jagada? Mul on tagumisi koopaservi vaja.Ax1600 kirjutas:Netist küll leidsin, kuid lõppkokkuvõttes odavam keevitajal ise teha.
Auto: Mitsubishi L300 4x4
(Plasmalõikur : TIG keevitus : MIG keevitus)
Väga naljakas sellel lehel on see, et aastakäik on kuni 93 aastani, aga mul on välimuselt täpselt samasugune masin (kuigi 4x4) ja aasta 94. Mine sa võta kinni. Kuigi ma ei ole mitte suutnud veel aru saada, kuidas L300 puhul see 4x4 ja tavaversiooni aastad käisid. Niipalju nagu on kohale jõudnud, et päris samas sammus need ei olnud.
Kasutaja Maasturid käest sai ka hinda küsitud ja tal oli see isegi tunduvalt söödavam (täpset numbrit ei ütle, kel vaja küsib ise).
Auto: Mitsubishi L300 4x4
(Plasmalõikur : TIG keevitus : MIG keevitus)