Talverehvid lumme ja jääle
Moderaator: Moderators
Re: Talverehvid lumme ja jääle
See esimene liuväli Tallinnas sai proovitud ja pidasid normaalselt. Päris täpselt eelmistest talvedest ei mäleta, aga ei ütleks, et jää peal võrreldes Nokianidega suurt vahet oleks. Discovererid siis sellised ja naastudega, kui peaks veel mingeid variante olema: http://www.elpokupka.ru/tiresitems.php?id=768.
Edit: Neid rehve vaadates ei saanudki ma aru, et kuhu neid lamelle veel ilma klotsi päris lödiks tegemata juurde lõigata õnnestuks.
Edit: Neid rehve vaadates ei saanudki ma aru, et kuhu neid lamelle veel ilma klotsi päris lödiks tegemata juurde lõigata õnnestuks.
- TiitR
- I live off from the mud
Saab. Just seda keskmist osa poole tihedamaks ja pidamine talvel paraneb. Mul kahjuks sellised Cooperid müüdud ja pilti enam pakkuda pole, kuid enda omal lasin ära lamellida.FlammablE kirjutas:See esimene liuväli Tallinnas sai proovitud ja pidasid normaalselt. Päris täpselt eelmistest talvedest ei mäleta, aga ei ütleks, et jää peal võrreldes Nokianidega suurt vahet oleks. Discovererid siis sellised ja naastudega, kui peaks veel mingeid variante olema: http://www.elpokupka.ru/tiresitems.php?id=768.
Lisan arutelusse ühe kallima poolse,kuid klientide poolt kiidetud
rehvi Continental IceContact BD
mida Teie arvate

mida Teie arvate

Loodan ,et ikka hea hinnagaPomo kirjutas:mis hinnaga seda pakud?

Aga saada vajaliku mõõdu päring mailile

- TiitR
Contist - mina saan oma rehvimüüja käest näiteks Mitsut parema hinnaga kui Conti ja seega ei näe sel pointi. Lihtsalt infoks.
Conti antud mudel ongi Michelinist kallim,usun et iga rehvimüüja käest ostes.
Ka lihtsalt infoks
Ka lihtsalt infoks

see ongi ju neljandik odavamTiitR kirjutas:Contist - mina saan oma rehvimüüja käest näiteks Mitsut parema hinnaga kui Conti ja seega ei näe sel pointi. Lihtsalt infoks.
testi järgi esimene ots versus tagumine kahh veel

teex yhe zuicu
Sinu "sitt, mis sitt" juttu ei ole mõtet tõe pähe eriti võtta... eriti kui "ainult naelutamata naelrehve" näedrommel kirjutas:Discoverer M+S ja Discoverer 2 M+S on iseeenesest naastrehvid. Näinud naeltega variante ma küll pole (naelaaugud on sees aga tüjhad) kuid müüakse neid naastrehvi nime all. Pidamise polest sitt mis sitt. Samas 5+ aastat tagasi toodetud ja laos seisnud Nokianid ei tundu ka kõige parem valik.FlammablE kirjutas:Discoverer m+s on ju algselt juba lamellitud. Äkki oli miski muu discoverer?
Selleks talveks võtsin ka discovererid, eks varsti ole siis aru saada, kuda nokianiga võrreldes on.
E: UG500 pakutakse näiteks 265/65 R17 indeksiga 112T.. Peaks SUV alla sobima küll.

Urbgrupi reklaamitud contid on ilmselt samuti väga tegijad. Kunagine mälestus wintervikingitest ei taha hääbuda..
-
- True Off Roader!
jää peal kindlasti hää (naelad ja tihe lamell), aga kuidas sügavas lumes edasi lükkab? Kas kitsas klotsivahe ei jää lund täis?urbgrupp kirjutas:Lisan arutelusse ühe kallima poolse,kuid klientide poolt kiidetud
mida Teie arvate![]()
Isegi mõne tootja rehvi reklaampildil, kus justkui lumeomadusi tahetakse reklaamida, on samas rehvimuster lund täis kogu rehvi ulatuses, ei viska puhtaks. Selline rehv enam ju edasi ei liigu ...
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
-
- True Off Roader!
Autobildi test nimetab Discoverer M+S ka mittesoovitavaks valikuks!? Pidamisomadused igasugusel pinnal tehakse seal täitsa maha ... "sitt, mis sitt"pätakas kirjutas:Sinu "sitt, mis sitt" juttu ei ole mõtet tõe pähe eriti võtta... eriti kui "ainult naelutamata naelrehve" näedrommel kirjutas:...Discoverer M+S ja Discoverer 2 M+S on iseeenesest naastrehvid. Näinud naeltega variante ma küll pole (naelaaugud on sees aga tüjhad) kuid müüakse neid naastrehvi nime all. Pidamise polest sitt mis sitt. .... Müüakse neid nii naelutatuna kui naeltega. Olen sõitnud maasturite all igasugustega ning cooper ei ole kindlasti kehva pidamisega, eriti veel raskemate autode all, millega vahel ka mujal kui linn sõidetakse. ...
Kui teaks, kes meil müüb TEHASES naelutatud Discoverer M+S ja veel normaalse hinnaga, siis tasuks isegi kaaluda. Ka ise pole näinud neid naelutatud kujul ...
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Mnjaa...
Ma olen sõitnud maasturite all (lisaks veel sõidukad) Nokiani, Michelini, Hankooki, Continentali, Cooperi ja ilmselt veel mõne tootja omaga, mis paugust ei meenu. Nendest olen läinud veel ja veel ostma just Cooperit, kokku olen ostnud erinevatele autodele vähemalt 6-7 jooksu cooperi m+s just naelutatuna ning sõidaksin ka täna nendega kui oleks sobivat mõõtu olnud eelmiselt talvel. Kui keegi ostaks 1 talve sõitnud 275/60R18 nokian suv5-d ära normaalse hinnaga, siis heameelega paneks ka täna just cooperi m+s-id alla... Sobiv mõõt oleks eelduseks. Ei ole tal häda lumel ega jääl, kohevas või sulalumes (puhastab mustrit) ega ka poris. Kiilakas on nt hkpl 5 ja 7 temast üle, nõus. Aga ülemvõim ei kesta mitte igal pool. Jahikastika on need all ja kõlbavad ka igapäevaautole.
PS. Ei ole rehvidiiler ega äriliselt cooperiga seotud. Sõidukate lemmikrehv on nt goodyeari ug extreme...
Ma olen sõitnud maasturite all (lisaks veel sõidukad) Nokiani, Michelini, Hankooki, Continentali, Cooperi ja ilmselt veel mõne tootja omaga, mis paugust ei meenu. Nendest olen läinud veel ja veel ostma just Cooperit, kokku olen ostnud erinevatele autodele vähemalt 6-7 jooksu cooperi m+s just naelutatuna ning sõidaksin ka täna nendega kui oleks sobivat mõõtu olnud eelmiselt talvel. Kui keegi ostaks 1 talve sõitnud 275/60R18 nokian suv5-d ära normaalse hinnaga, siis heameelega paneks ka täna just cooperi m+s-id alla... Sobiv mõõt oleks eelduseks. Ei ole tal häda lumel ega jääl, kohevas või sulalumes (puhastab mustrit) ega ka poris. Kiilakas on nt hkpl 5 ja 7 temast üle, nõus. Aga ülemvõim ei kesta mitte igal pool. Jahikastika on need all ja kõlbavad ka igapäevaautole.
PS. Ei ole rehvidiiler ega äriliselt cooperiga seotud. Sõidukate lemmikrehv on nt goodyeari ug extreme...
- TiitR
Eks teste ole ka erinevaid. Ja maksta palju rohkem, kui vahet suurt polegi?Pomo kirjutas:see ongi ju neljandik odavamTiitR kirjutas:Contist - mina saan oma rehvimüüja käest näiteks Mitsut parema hinnaga kui Conti ja seega ei näe sel pointi. Lihtsalt infoks.
testi järgi esimene ots versus tagumine kahh veel

P.S Ma ei vaidle absull vastu, et Continental halb rehv oleks, vastupidi, olen seda tootjat kasutanud nii mitmelgi sõiduautol ja kunagi ka pragusel LC-l.

vs.

P.S.S Ma pole rehvimüüja, ega kavatse siin ka millelegi/kelllelegi mingit (anti)reklaami teha.
Ma avaldasin oma arvamust ega sundinud sind arvama, et Cooper-i talverehv pole hea (oleneb muidugi millega võrrelda). Ja kui sa kuulnud/aru saanud pole siis nael annab eelise ainult jää peal sõites, mujal toimetab muster/lamell.pätakas kirjutas: Sinu "sitt, mis sitt" juttu ei ole mõtet tõe pähe eriti võtta... eriti kui "ainult naelutamata naelrehve" näed. Müüakse neid nii naelutatuna kui naeltega. Olen sõitnud maasturite all igasugustega ning cooper ei ole kindlasti kehva pidamisega, eriti veel raskemate autode all, millega vahel ka mujal kui linn sõidetakse.
Urbgrupi reklaamitud contid on ilmselt samuti väga tegijad. Kunagine mälestus wintervikingitest ei taha hääbuda..
Kaks jooksu Coopereid olen läbi pidanud (erinevad talverehvid erinevate autode all) ja kumbki ei avaldanud muljet, järelkäruga künkast üles lihtsalt ei saa, aitavad ainult ketid. Nokianitega igal juhul probleeme ei ole tekkinud. Kui 2,5 t ja 3t on kerged autod siis võin suga nõustuda, raskematega pole proovinud.
Kas keegi oskaks võrrelda discoverer ms ja discoverer ms2-te?