Moderaator: Moderators
Mul hetkel samad rehvid pakkuda hinnaga 480,- jooksurmas kirjutas:Kui A/T rehvist ja talvest rääkida, siis ostsin sellised sügisel.
255/70R16 Hankook RF10 A/T. 500€
Meeldiva üllatuse esimese lumaega valmistanud A/T rehv. Kindlat parem kui BFG, Cooper. Muidugi mitte naelrehvi omadustega, aga ma vist jään seda talve Hankookiga sõitma.
Eesti protinaastud. Libedal veavad ja peavad, kuid mürisevad (pluss protirisk, et saad probleemse isendi). Kui alfaldil palju ei tarbi, elab üle.beginner kirjutas: ...
Ja lõpetuseks, palun soovitage hea hinna/kvaliteedi suhtega naastrehvi.
...
Hiinakad (wanli, nexen, federal) on etemad kui eesti protid.v6sa kirjutas:Eesti protinaastud. Libedal veavad ja peavad, kuid mürisevad (pluss protirisk, et saad probleemse isendi). Kui alfaldil palju ei tarbi, elab üle.beginner kirjutas: ...
Ja lõpetuseks, palun soovitage hea hinna/kvaliteedi suhtega naastrehvi.
...
Küsimuseks vaid, kas LI piisab... Sama ka UG kohta.
LI = Load index? Goodyear UG 500 vist toodetaksegi hetkel ainult SUV varianti, sõiduautorehvidel on teised/uued nimetused.v6sa kirjutas:Küsimuseks vaid, kas LI piisab... Sama ka UG kohta.
Ümaramad ja ühtlasemad ehk küll, kuid pidamise suhtes kahtlen. Samas on see täiesti teisejärguline vaidlus - niikuinii on soovid maastikuauto puhul veidi teised.urmas kirjutas:.
Hiinakad (wanli, nexen, federal) on etemad kui eesti protid.
SRY! Mul praegu all Nexenid, aga need on lõuna-korea päritolu, mitte hiinakad. Federaliga puudub igasugu kogemus. ... lamellitud ja naelutatud MT Nexenitega sõitsin nüüd esimeste lumedega kinnisõidetud kruusateedel ja üllatavalt hästi pidasid ja vedasid, mudas-lopas sõitmisest rääkimata. Praegu ikka häääästi pikalt mõtlen, kas esimeseks talveks üldse tasub spets talverehvi (lamell Blizzak DM-V1 või naast UG500) osta.urmas kirjutas:... Hiinakad (wanli, nexen, federal) on etemad kui eesti protid... .
Discoverer M+S ja Discoverer 2 M+S on iseeenesest naastrehvid. Näinud naeltega variante ma küll pole (naelaaugud on sees aga tüjhad) kuid müüakse neid naastrehvi nime all. Pidamise polest sitt mis sitt. Samas 5+ aastat tagasi toodetud ja laos seisnud Nokianid ei tundu ka kõige parem valik.FlammablE kirjutas:Discoverer m+s on ju algselt juba lamellitud. Äkki oli miski muu discoverer?
Selleks talveks võtsin ka discovererid, eks varsti ole siis aru saada, kuda nokianiga võrreldes on.