Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2
Olen ka päri , et automaadiga on keeruline libedaga kaussi ära istuda.
Seda vanakooli kiirustamist automaadiga ei tee kohe kuidagi.
Olen muidugi teinud aastaid tagasi ja maksin ka kooliraha.
Ja peale seda ainult manuaal kast raskemale masinale.
Paned hammakad paiga ja igatahes kaasu ainult .
Automaat tõsi mugav ja jalg kanni all hää kulgeda.
Pooldan maanteel ja linnas automaati.
Lgp.
Seda vanakooli kiirustamist automaadiga ei tee kohe kuidagi.
Olen muidugi teinud aastaid tagasi ja maksin ka kooliraha.
Ja peale seda ainult manuaal kast raskemale masinale.
Paned hammakad paiga ja igatahes kaasu ainult .
Automaat tõsi mugav ja jalg kanni all hää kulgeda.
Pooldan maanteel ja linnas automaati.
Lgp.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
Tahan osta bonnet protector 'it . Eesti keelset vastet ma ei tea .
Keegi kuskil on näinud midagi vast.
Andke siia teada.
Andke siia teada.
+47 40726287
+47 40726287
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
Peaks vist olema kapoti kivikaitse/tuulesuunaja.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
- TiitR
bonnet protector ehk meie keeles kapotikaitsesitikass kirjutas:Tahan osta bonnet protector 'it . Eesti keelset vastet ma ei tea .
Andke siia teada.
Edit: niikaua kui toksisin, jõudis tyyp juba ette
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
to sitikass: olen just omale tellimas, kui 2 võtta, saaks 90 EUR/tk
Naudi elu vee peal!
Oot kas ma saan aru et tellid ka uuele rangerile ?polar kirjutas:to sitikass: olen just omale tellimas, kui 2 võtta, saaks 90 EUR/tk
Kui nii siis selle tindi või tumedama versiooni vastu oleks huvi küll.
Minu teada on kaks varianti toonides ainult.
Austraallased annavad tindi ja klaari ainult.
Anna enda kontakt ja räägiks sellel teemal.
Lgp .
+47 40726287
+47 40726287
Tere.
Pöördun uue küsimusega teie poole lugupeetud mudakunnid.
Turul siis selline seis et wiltrakile pehmet kastikatet pole leidnud.
Kui on kellegil häid mõtteid siis postitage need siia teemasse.
Kõva koorikut ei taha. (Tsiklid ei mahu peale).
Lgp.
Pöördun uue küsimusega teie poole lugupeetud mudakunnid.
Turul siis selline seis et wiltrakile pehmet kastikatet pole leidnud.
Kui on kellegil häid mõtteid siis postitage need siia teemasse.
Kõva koorikut ei taha. (Tsiklid ei mahu peale).
Lgp.
+47 40726287
+47 40726287
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Veoka tentidega tegelevad firmad teevad selle töö ära.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Nädala alguses sain siis enda Wildtracki kätte ja mõni päev juba ringi sõidetud......
Mustana näeb asi päris turske välja. Mis mulle kõige meeldivam üllatus oli on see, et üllatavalt vaikne on ja auklikul treppis kruusateel üllatavalt sujuv ja pehme. Vaatamata sellele et taga on tegemist lehtvedrustusega. Kastikatele omast kõikumist ebatasasel teel on ka minimaalselt. Üsna kindel on käes ka suuremal kiirusel porisel kruusateel.
Päris metsas käinud veel ei ole, aga küll jõuab.
Üks õhtu jahil käies sai sõidetud mööda põlluserva metsaäärde. Põld oli üsna lirtsuv ja turbane. Hoidsin meelega vaikset hoogu, et vaadata mis masin teeb. Kartsin küll, et äkki õnnestub juba ära uputada, aga üsna sujuvalt roomas minna ja päris hästi oli tunda kuidas jagas veojõudu ja hoidis masinat sirgelt ja juhitavus säilis päris ilusti. Paar korda oli isegi tunda kuidas taga difrilukk ka rakendus. Proovisin nii automaadiga kui ka manuaalselt sõita seal. Automaadi peal masin jõuras ja vahetas pidevalt käike ja hoidis rattaid kaapimise piiri peal. Mootoril jõu puudust kindlasti ei ole ka madalatel pööretel. Manuaalselt käike vahetades sai vahel isegi rattad ringi ja muda lendama. Kui kontrollid maha võtta, siis oli nägu meestel nalja täis. Meenutas natuke sama stiili, kui oma vana usakaga poris möllata sai. Päris jõuliselt väänab ka madalatel pööretel.
Aga eks jõuab veel kirjutada, kui lumi maha tuleb, eks siis näeb mis lumes teeb.
Mustana näeb asi päris turske välja. Mis mulle kõige meeldivam üllatus oli on see, et üllatavalt vaikne on ja auklikul treppis kruusateel üllatavalt sujuv ja pehme. Vaatamata sellele et taga on tegemist lehtvedrustusega. Kastikatele omast kõikumist ebatasasel teel on ka minimaalselt. Üsna kindel on käes ka suuremal kiirusel porisel kruusateel.
Päris metsas käinud veel ei ole, aga küll jõuab.
Üks õhtu jahil käies sai sõidetud mööda põlluserva metsaäärde. Põld oli üsna lirtsuv ja turbane. Hoidsin meelega vaikset hoogu, et vaadata mis masin teeb. Kartsin küll, et äkki õnnestub juba ära uputada, aga üsna sujuvalt roomas minna ja päris hästi oli tunda kuidas jagas veojõudu ja hoidis masinat sirgelt ja juhitavus säilis päris ilusti. Paar korda oli isegi tunda kuidas taga difrilukk ka rakendus. Proovisin nii automaadiga kui ka manuaalselt sõita seal. Automaadi peal masin jõuras ja vahetas pidevalt käike ja hoidis rattaid kaapimise piiri peal. Mootoril jõu puudust kindlasti ei ole ka madalatel pööretel. Manuaalselt käike vahetades sai vahel isegi rattad ringi ja muda lendama. Kui kontrollid maha võtta, siis oli nägu meestel nalja täis. Meenutas natuke sama stiili, kui oma vana usakaga poris möllata sai. Päris jõuliselt väänab ka madalatel pööretel.
Aga eks jõuab veel kirjutada, kui lumi maha tuleb, eks siis näeb mis lumes teeb.
[quote="voldemar"]Nädala alguses sain siis enda Wildtracki kätte ja mõni päev juba ringi sõidetud......
Mustana näeb asi päris turske välja. Mis mulle kõige meeldivam üllatus oli on see, et üllatavalt vaikne on ja auklikul treppis kruusateel üllatavalt sujuv ja pehme. Vaatamata sellele et taga on ...........
No hakkab juba infot tulema. Tänud et postitasid ja jagasid meiega . Avastad midagi - pista siia kohe üles!
Lgp.
Mustana näeb asi päris turske välja. Mis mulle kõige meeldivam üllatus oli on see, et üllatavalt vaikne on ja auklikul treppis kruusateel üllatavalt sujuv ja pehme. Vaatamata sellele et taga on ...........
No hakkab juba infot tulema. Tänud et postitasid ja jagasid meiega . Avastad midagi - pista siia kohe üles!
Lgp.
+47 40726287
+47 40726287
Kas tead kedagi ka kes enne midagi sellist teinud?Andrus Michelis kirjutas:Veoka tentidega tegelevad firmad teevad selle töö ära.
+47 40726287
+47 40726287
- tarmo
- Kontakt:
Minu RAM-il on presendist kastikate. Tegi selle Autokate (Sauel). http://www.autokate.ee/sitikass kirjutas:Kas tead kedagi ka kes enne midagi sellist teinud?Andrus Michelis kirjutas:Veoka tentidega tegelevad firmad teevad selle töö ära.
Ise olen rahul. Kokku kerimine on üksinda natuke raske, aga pehme kattega ei saagi paremini. Ranger kindlasti palju kitsam ka, kui RAM ja ehk seda probleemi ei tekigi. Pilti, tundub, et pole mul hetkel.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- TiitR
Lisaks võid ka meie juurest pakkumise võttasitikass kirjutas:Kas tead kedagi ka kes enne midagi sellist teinud?Andrus Michelis kirjutas:Veoka tentidega tegelevad firmad teevad selle töö ära.
http://www.furgotec.ee/index.php?option ... &Itemid=74
P.S Tundud Tartu inimene olevat, hüppa Haagelt läbi ja uuri asja.
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Oma WT-le sai tellitud alumiiniumist ruloo, tundus optimaalseim variant asjade hoidmiseks ja vajadusel kõrgema koormaga sõitmiseks.WT-le vist hetkel kuuti ei pakutagi! Ja hulgim staffi vedamiseks ikka korralik kõrge kaanega käru parim lahendus. Kuut rikub WT imago ära minu arvates.
To sitikass: sääsetõrje jõudis täna kohale!!!
To sitikass: sääsetõrje jõudis täna kohale!!!
Naudi elu vee peal!
Nende material on hea seda ma tean. Aga keiss on selles et eeldab väliseid konkse (nuppe) et saaks pingutuskummid nagu taha kinni haakida. Wildtrakil pole neid ja ma ei taha ka neid. Või ma sain aru valesti ja sinule tehtigi selline variant kus kinnitamine kuidagi teisiti .tarmo kirjutas:Minu RAM-il on presendist kastikate. Tegi selle Autokate (Sauel). http://www.autokate.ee/sitikass kirjutas:Kas tead kedagi ka kes enne midagi sellist teinud?Andrus Michelis kirjutas:Veoka tentidega tegelevad firmad teevad selle töö ära.
Ise olen rahul. Kokku kerimine on üksinda natuke raske, aga pehme kattega ei saagi paremini. Ranger kindlasti palju kitsam ka, kui RAM ja ehk seda probleemi ei tekigi. Pilti, tundub, et pole mul hetkel.
+47 40726287
+47 40726287