Rehvide taastamine???
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Rehvide taastamine???
Küsimus siis järgmine ,kus oleks võimalik prottida rehve mõõduga 35-36 tolli ja laius oli 14,5??? Ja huvitaks ka hind ning millise mustri sinna saab??? 
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
häid just pole, aga tean, et ka Balco on pakkunud sellist teenust.
Uuri:
Veoautorehvikeskus Lagedil
Kooli 2 Lagedi Rae vald
Tel. 676 6273
Fax. 67 66296
Gsm 5048890
E-mail: margus.ruus@balco.ee
E-R 8.00-19.00, L 9.00-15.00
Uuri:
Veoautorehvikeskus Lagedil
Kooli 2 Lagedi Rae vald
Tel. 676 6273
Fax. 67 66296
Gsm 5048890
E-mail: margus.ruus@balco.ee
E-R 8.00-19.00, L 9.00-15.00
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Re: Rehvide taastamine???
Teema küll suht vana, kuid tegelikult aktuaalne ka täna. Vähemalt minu jaoks, sest kodus oleks seda protseduuri ootamas juba paar jooksu rehve. Muidugi, kui see asi veel üldse võimalik on.
Uurisin neid eelmistes postitustes antud aadresse ja selgus tõsiasi, et maasturitele rehvide taastamist mitte kusagil Eestis tänase päeva seisuga ei tehta. Noh, vähemalt neis kohtades, missugused minule teadaolevalt rehvide taastamisega tegelesid ja seda teenust netis ka välja pakkunud on. Eestis, ma pean silmas.
Seega küsimus on jätkuvalt õhus. Ja usun tõsimeeli, et küllap huvitaks see teema ka mitte ainult mind.
Uurisin neid eelmistes postitustes antud aadresse ja selgus tõsiasi, et maasturitele rehvide taastamist mitte kusagil Eestis tänase päeva seisuga ei tehta. Noh, vähemalt neis kohtades, missugused minule teadaolevalt rehvide taastamisega tegelesid ja seda teenust netis ka välja pakkunud on. Eestis, ma pean silmas.
Seega küsimus on jätkuvalt õhus. Ja usun tõsimeeli, et küllap huvitaks see teema ka mitte ainult mind.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: Rehvide taastamine???
Eurovia-M teeb endiselt ka maaturite rehve, kuigi nad seda avalikult ei reklaami ja väidavad kõigile et ei tee. Just 3 nädalat tagasi suhtlesin nendega selle teemal ja peal pikka veenmist olid nõus (nend jaoks tüütu ja mitte väga rentaabel tegevus).
Ka hinnad pole maaturi rehvide jaosk just väga soodsad. Hind on orienteeruvalt 100 eur + käibemaks
Sul peavad olema väga head põhjad (ka vanuse poolest) ning sa pead tahtma mõnd väga erilist mustrit, et ära tasuks. Muidu võib uus tehase protikas isegi odavam tulla (sõltub sinu rehvi mõõdust).
Kui ikka veel huvi võta nendega ühendust:
Jüri Suurkuusk
Eurovia-M OÜ
6503015
j.suurkuusk@eurovia-m.ee
Ka hinnad pole maaturi rehvide jaosk just väga soodsad. Hind on orienteeruvalt 100 eur + käibemaks
Sul peavad olema väga head põhjad (ka vanuse poolest) ning sa pead tahtma mõnd väga erilist mustrit, et ära tasuks. Muidu võib uus tehase protikas isegi odavam tulla (sõltub sinu rehvi mõõdust).
Kui ikka veel huvi võta nendega ühendust:
Jüri Suurkuusk
Eurovia-M OÜ
6503015
j.suurkuusk@eurovia-m.ee
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi