Soov osta nelivedu Audi
Moderaator: Moderators
Soov osta nelivedu Audi
Kas keegi siinsest rahvast oskab kommenteerida sellist isendit http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1084652
Millele erilist tähelepanu osutada jne. Soov siis kodust autoparki sellisega täiendada.
Millele erilist tähelepanu osutada jne. Soov siis kodust autoparki sellisega täiendada.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Re: Soov osta nelivedu Audi
165kw pillil küttekulu mõtetult suur,järgmine mudel juba normaalne,kas oli 171kw vist.
Proto
53951597
53951597
Ilusad asjad, aga eriti peaks tähelepanu pöörama mootorile. Kui ma nüüd õieti mäletan, on väga paljudel keti taldade probleem. Suht kallis lõbu ka, vahetuseks tuli vist moto maha võtta 
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Seal jah 3 ketti mis häälitsema hakkavad,ja töö vägagi mahukas ja suht mahlase hinnaga.
Proto
53951597
53951597
Mul on sellise mootoriga auto ja olen ka selle ketiteemaga suht hästi kursis kuna olen nii ketid kui tallad vahetanud.kui iinfot vaja siis
helista.külajutte pole mõtet uskuda
helista.külajutte pole mõtet uskuda
HM Racing Team
Küttekulu vahet 165kw ja 171kw mootoril põhimõtteliselt pole. Mootor neil sama, erinevus ajus. Peamised probleemid on neil sisselaske kolde ümberlülitus mootorid/klapid, ülemiste ketipinutite väsimist ja ka suure läbi sõidu või longlife hooldusega sõitnud masinatel. Samas ei midagi meeletut. Kui sõidut tulnud mootorit käivitada ca 10-15 min pärast ja käivitusel pooks justkui mootori korraks kinni(nagu akul saaks ramm otsa) siis viitab see väsinud pihustitele. Sõidumugavus on väga hea ja küttekulu rahakotile meeldiv.
Endal sellise kerega a6 3,2FSI quattro juba üle 3 aasta ja igati rahul. Kuna hetkel müügis palju lätist ja leedust toodud osadavat müügiks kuidagi pidi kokkulappatud kraami siis tuleks olla masina valikul eriti ettevaatlik;)
Endal sellise kerega a6 3,2FSI quattro juba üle 3 aasta ja igati rahul. Kuna hetkel müügis palju lätist ja leedust toodud osadavat müügiks kuidagi pidi kokkulappatud kraami siis tuleks olla masina valikul eriti ettevaatlik;)
Teostan Audi remondi, hooldus, elektri ja diagnostika töid...FORSS ja IDEEAUTO 5115122
Mina ostsin omale samuti S-line versiooni 2009 aastal .Auto aastast 2005. Läbisõit hetkel 234000 km .Ostuhetkel 170 000 km
Sõitnud nüüdseks 3 aastat.
Võin öelda,et tegemist on tegelt väga hea autoga kui seda on eelnevalt hooldatud ja remonditud .
Küttekulu on linnas ca 11-11,7 l/100 km. Maanteel on ca 7,8-8,8 l/100 km peale .eks kõik oleneb palju vajutad ja mulle meeldib vajutada.
Ja siis see remondipool.
Ma arvan,et mulle sattus selline,mida eelnevalt väga tihti remonditud ei oldud.
Esimese asjana hakkas häirima käiguvahetuse ajal kostuv "kiuks" käigukastist.Hääl ei tõotanud midagi head. Pärast pikka arutelu spetsidega sai otsustatud teha kasti läbipesu ning filtri ja õli vahetus.Hind oli 732 euri.Asjast oli kasu.Imelik hääl kadus.Tehas vist kastile hooldust ette ei näinud.Täpselt ei mäleta enam.
Järgmiseks jooksis kokku kliimapump ja tänu sellele läksid ka muud asjad ,mida seesama rihm käitab.Remont kuskil 700 euri ja see on olnud ka ainuke kord kus teele olen jäänud.
Mingil hetkel jäi auto jõuetuks ja diagnost näitas sisselaskekollektori riket.Seal on sees el.mootoriga mingi klappidega ajam mis otsa sai.Remont oli 460 euri ja mingi hetk läks ka teine ja sain veelkord 460 euri välja käia.Üks kollektor on 3 silindri jaoks.Seega neid 2 tk.
Ja lõpuks see ketiteema.See häiris mind pikka aega kuna oli tõesti kõrvaga hästi kuulda ja kõige hullemat häält teeb peale pikka seismist.Piisab ühest ööst. Ketipingutid töötavad õlisurve pealt ja pidid ise tagasi vajuma hakkama ja see pidigi seda probleem ipõhjustama.Odavam variant on vahetada ainult pingutid,kallim versioon on vahetada kõik sellega seonduv.Mootorit ei pea kummalgi juhul maha vätma nagu külanaised räägivad.Uued pingutid on vedrusurvega ja seega ei vaja eelnevat õlisurve ülestõusmist.
Küll aga pidi kasti eemaldama. Mina lasin profülaktika mõttes vahetada kõik,et ei peaks 2 korda sama tööd tegema.
See pull läks maksma 1418 euri ja nüüd on täitsa vakka see ketindus.
Lisaks olen vahetanud mõningad silladetailid(üldjuhul kestavad hästi) ühe rattalaagri ja teinud tavapäraseid hooldusi.Viimase aasta jooksul pole enam ühtegi probleemi olnud.
Igaljuhul on selge see,et ketihäält on kuulda ainult külma mootoriga ja seda ei tohi olla eelnevalt mõningad tunnid käivitatud.Vastasel juhul ei pruugi seda kuulda olla .
Samas on mul selline auto ka paaril tuttaval ja nad imestavad kuidas mul niipalju probleeme selle autoga on olnud.Nad on sõitnud aastaid ja ei ühtegi minu mainitud viga pole neil esinenud.
Seega oleneb asi suuresti sellest,et millise auto otsa satud ja see kehtib mitte ainult Audi puhul.
Kui need remondid kõrvale jätta,siis on tegemist ikkagi väga hea autoga,millega on veelgi parem sõita.Sakslane pöörab ka suurt tähelepanu nii välimusele,sisemusele kui ka sõidumugavusele ja seda seal jagub.Mingisuguse jaapani plastmassautoga ei anna ikka võrrelda.
S-Line on ca 35 mm madalama vedrustusega ja suht jäik.
Sõitnud nüüdseks 3 aastat.
Võin öelda,et tegemist on tegelt väga hea autoga kui seda on eelnevalt hooldatud ja remonditud .
Küttekulu on linnas ca 11-11,7 l/100 km. Maanteel on ca 7,8-8,8 l/100 km peale .eks kõik oleneb palju vajutad ja mulle meeldib vajutada.
Ja siis see remondipool.
Ma arvan,et mulle sattus selline,mida eelnevalt väga tihti remonditud ei oldud.
Esimese asjana hakkas häirima käiguvahetuse ajal kostuv "kiuks" käigukastist.Hääl ei tõotanud midagi head. Pärast pikka arutelu spetsidega sai otsustatud teha kasti läbipesu ning filtri ja õli vahetus.Hind oli 732 euri.Asjast oli kasu.Imelik hääl kadus.Tehas vist kastile hooldust ette ei näinud.Täpselt ei mäleta enam.
Järgmiseks jooksis kokku kliimapump ja tänu sellele läksid ka muud asjad ,mida seesama rihm käitab.Remont kuskil 700 euri ja see on olnud ka ainuke kord kus teele olen jäänud.
Mingil hetkel jäi auto jõuetuks ja diagnost näitas sisselaskekollektori riket.Seal on sees el.mootoriga mingi klappidega ajam mis otsa sai.Remont oli 460 euri ja mingi hetk läks ka teine ja sain veelkord 460 euri välja käia.Üks kollektor on 3 silindri jaoks.Seega neid 2 tk.
Ja lõpuks see ketiteema.See häiris mind pikka aega kuna oli tõesti kõrvaga hästi kuulda ja kõige hullemat häält teeb peale pikka seismist.Piisab ühest ööst. Ketipingutid töötavad õlisurve pealt ja pidid ise tagasi vajuma hakkama ja see pidigi seda probleem ipõhjustama.Odavam variant on vahetada ainult pingutid,kallim versioon on vahetada kõik sellega seonduv.Mootorit ei pea kummalgi juhul maha vätma nagu külanaised räägivad.Uued pingutid on vedrusurvega ja seega ei vaja eelnevat õlisurve ülestõusmist.
Küll aga pidi kasti eemaldama. Mina lasin profülaktika mõttes vahetada kõik,et ei peaks 2 korda sama tööd tegema.
See pull läks maksma 1418 euri ja nüüd on täitsa vakka see ketindus.
Lisaks olen vahetanud mõningad silladetailid(üldjuhul kestavad hästi) ühe rattalaagri ja teinud tavapäraseid hooldusi.Viimase aasta jooksul pole enam ühtegi probleemi olnud.
Igaljuhul on selge see,et ketihäält on kuulda ainult külma mootoriga ja seda ei tohi olla eelnevalt mõningad tunnid käivitatud.Vastasel juhul ei pruugi seda kuulda olla .
Samas on mul selline auto ka paaril tuttaval ja nad imestavad kuidas mul niipalju probleeme selle autoga on olnud.Nad on sõitnud aastaid ja ei ühtegi minu mainitud viga pole neil esinenud.
Seega oleneb asi suuresti sellest,et millise auto otsa satud ja see kehtib mitte ainult Audi puhul.
Kui need remondid kõrvale jätta,siis on tegemist ikkagi väga hea autoga,millega on veelgi parem sõita.Sakslane pöörab ka suurt tähelepanu nii välimusele,sisemusele kui ka sõidumugavusele ja seda seal jagub.Mingisuguse jaapani plastmassautoga ei anna ikka võrrelda.
S-Line on ca 35 mm madalama vedrustusega ja suht jäik.
Kütusekulu vahe oli 165 kw ja 176 kw mootorite vahel ca 1 liiter nii linnas kui ka maanteel.Praks1 kirjutas:165kw pillil küttekulu mõtetult suur,järgmine mudel juba normaalne,kas oli 171kw vist.
HM Racing Team
No mul kahel tuttaval veel 165 kw mootorid ja kulu alla 11 ei tule eriti,pigem keskmine 11-13,5.,ning arvuti vigaseid asju ei näita,mõlemad,siis 2005a.
Proto
53951597
53951597
Ja üldiselt hoolduse koha pealt,kasti õli vahetus jne,on Kadrinas vend olemas,kes teeb oluliselt parema hinnaga seda tööd,kui Audihooldus jne,mõnekohapealt on tal isegi paremad diagnostika seadmed,suudab korda teha selliseid asju,mida audihooldus,väitis,et pole võimalik.
Proto
53951597
53951597
Tänud mehed. Soov sellist isendit soetada endiselt aktuaalne.
Praks ega see Kadrina venna nimeks pole juhuslikult Anto Kuslap.
Vaatan aktiivselt netis ringi ja mõtted mõlguvad ka saksa suunas. ja ikka s-line.
Metsa jaoks jääb ikka pruun LC-70.
Praks ega see Kadrina venna nimeks pole juhuslikult Anto Kuslap.
Vaatan aktiivselt netis ringi ja mõtted mõlguvad ka saksa suunas. ja ikka s-line.
Metsa jaoks jääb ikka pruun LC-70.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
- Veiko
- I know how to fix stuff
Ma aitasin sõbral ka sellist osta.Oli vist 171 kW mootoriga.Tal see viga küljes,et ta ei saa lennukis üle 30 min olla seega ta sõidab palju kuna firma ajab asju prantslastega (veiniärikas). Aastas on kindlasti 3x kui ta Prantsusmaale sõidab. Määravaks said küttekulu sellise jõu juures ja neliveo vajadus mägedes sõiduks kui vaja suusatama minna. Lisaks sellel on see väga vaikne auto ja mugav ka. Need istmed mis seal pildil olid on ühed asjalikumad milles ma olen istunud. Suur pluss on see,et istme alumist osa saab pikemaks teha ja pikal sõidul on see suur pluss. Igal juhul on tegemist õnnestunud mudeliga. Peale regulaarsete hooltuste on pahaks läinud rattalaager ja üks ukselukk. Mootor nurrub 280000 juures veel väga kenasti. Kasti õli võiks vahetada iga 60000 tagant. See ZF 6HP-26 kast pole just kõige asjalikum.
Olles omanud Audi erinevaid sport versioone ja praegugi on üks S-line peres siis ma endale enam neid juurde ei võtaks. Madal on ja esimene mootori alune kate on kuluvmaterjal. Muidugi kurvides sileda teega on lusti jälle rohkem.
Edu
Veiko
Olles omanud Audi erinevaid sport versioone ja praegugi on üks S-line peres siis ma endale enam neid juurde ei võtaks. Madal on ja esimene mootori alune kate on kuluvmaterjal. Muidugi kurvides sileda teega on lusti jälle rohkem.
Edu
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Aitähh sõbrad. Aga see sama auto mis oli pildil nurrub nüüd minu õuepeal. Õpin alles tundma teda. Sõita veel meie praegustes oludes selle slikiga vara veel. Uued veljed rehvid tellitud. Paari päeva pärast läheb sõiduks. igatahes külmaga -11 kraadi ketiklõbinat ei kuulnud. Siit aga küsimus tarkade klubile, kuna endal puudub kogemus sellise isendiga, siis kui lai rehv talveks. Suvine 245/45x18. Talveks mõtlesin 205/55x16. August
Just ostsin uued rehvid 225/50/17 . 16 tolli ei tohiks diisel S-linele alla mahtuda.Mul on 17 velgedega juba probleem,et kuhu tina kleepida.
Varasemad aastad sama mõõtu kasutanud.
HM Racing Team
- weix2
- Fitting 44"
MIna tean Märten Riim i nimelist (Sõjaväe kaaslane mul) majandab endise Flora ruumides k.kastidega, natuke kadrina kõrval, krt telefon remonditi numbritest tühjaks hetkel pole numbrit, kui huvi siis PS otsin üles.Tegija kirjutas:Praks ega see Kadrina venna nimeks pole juhuslikult Anto Kuslap.
.
Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Tuleb tõde tunnistada ,et 16" ei mahu tõepoolest mingi valemiga sellele autole.Movistar kirjutas:Just ostsin uued rehvid 225/50/17 . 16 tolli ei tohiks diisel S-linele alla mahtuda.Mul on 17 velgedega juba probleem,et kuhu tina kleepida.