Tahan autole eelsoojendust

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Tahan autole eelsoojendust

Postitus Postitas urmas »

Webasto, Eberspächer... Uus või pruugitud (garantiiga). Nii, et saaks moblalt juhtida.
Jeep Cherokee 2,7 d-le.
On siin kedagi, kes asjaga tegeleb?

5o59185
ukungla@gmail.com
Tallinnas
Viimati muutis urmas, N Okt 11, 2012 5:10 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Re: Tahan autole eelsoojendust

Postitus Postitas boob »

Ahti 56633283
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

sitikass
Fitting 38"

Postitus Postitas sitikass »

1400 euro krooni pakett ja webasto peal. Sain sellise pakkumise. Kas hea või halb seda ma ei tea.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

Postitus Postitas Külahull »

Eelmine aasta sain siit hinnapakkumise kasutatud Webastole http://vsites.infopluss.ee/typo342/index.php?id=1013 ja oleks olnud koos paigaldusega 1k euri. Kuna endal on elekter igal pool olemas, siis lõpuks sai otsustatud Defa kasuks ja tänud Helarile paigalduse eest :thumb:
--kala--
Fitting 38"

Postitus Postitas --kala-- »

Paigalus vanemale autole lihtne, uuematele "vähe" keerulisem. Nimelt uutel salongi ventika juhtimine keeruline.
Asjaga saab iga inimene hakkame kel käed õige kohapeal et el. poolega olenevalt autost.
Samas kui ei ühenda salongi venti siis salongi lihtsalt soojaks ei küta.
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.

5230047 Ergo
armiline
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas armiline »

Oleks ka huvi sama teemaga seoses. Nimelt oleks 2007 2,8 d Grand Voyagerile paigaldada distantsjuhtimis pult. Tehase lisasoojendusega peaks saama minu teada sellega kuidagi kokku sobitada ja olekski "webasto" olemas.
Nii et kui keegi teab kes saab sellise asjaga hakkama mõistliku raha eest siis andke teada.

Lauri
Kose, Harjumaa
5153204
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

Mul on aasta otsa pruugitud Eberspächer -03 Patroli pealt maha keeratud. Koos gsm juhtkontrrolleriga. Eriti hästi sobib Y61, sest sellelt on võetud ja kõik jubinad olemas. Ainsana on puudu vist paaki minev jublakas, sest selle mahakeeramine oleks olnud kallim kui uue vidina ostmine. Ja paigaldaja on ka täitsa olemas, kel Y61 tuttav. Kogu komplekt maksis 1600+paigaldus 200€. Seega kui kellelgi huvi, siis priva, kuhu võib teha ka hinnapakkumised. 1150€ küsiks kõige eest ja viin kokku ka paigaldajaga.

Ja lisaks on üks täiesti tutikas Eberspächer, üks lahjemaid, mida tehti ja töötab bensiini peal. Pole kordagi autol peal käinud. Selle hind oli 17 000. Tahtsin panna matkaautole aga ei jõudnud tegudeni. 1000€ võiks hinnaks olla. Kui kellelgi huvi, siis taas priva.
---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
Tegija
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Tegija »

[quote="urmas"]Webasto, Eberspächer... Uus või pruugitud (garantiiga). Nii, et saaks moblalt juhtida.
Jeep Cherokee 2,7 d-le.
On siin kedagi, kes asjaga tegeleb?
Tervist . Osta kust iganes ( mina müün uusi webastosi) katel. Kas eber või Webasto, kindlasti mitte arctic. Kasutatud või uus vahet pole vastavalt hinnasoovile soovitatavalt töökorras Minu poolt uus vastavalt KGK hinnakirjale alenus läbirääkimiste teema.Ja kui tean mida soetasid siis meili või veel parem las Martin helistab Augustile ehk mulle ja saadan masinakohase tehase paigaldusjuhendi. Paigaldusega saad ise hakkama kuna tean et sul käed olemas.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Sry, et Urmase teemas, aga ilmselt loeb seda suurem kontingent ahjude alal. Kuid kuidas kommenteerite? Mingi 600€ eest võtaks küll ju? Või mingi fake teema?
http://www.auto24.ee/uudised/uudised.php?uid=12722
sitikass
Fitting 38"

Postitus Postitas sitikass »

Teate , ma küsiks ka pakkumist lisasoojendusseadmele.
Ranger 3,2 2012 nelja ukseline.

Lgp.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
Vasta

Mine “Bizniz”