rumal küsimus

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
silmaonu
Mudder

rumal küsimus

Postitus Postitas silmaonu »

piinlik küsida aga manualidest ja ka autodata ei näita palju võiks olla patrol 160 kütusepaagi mahutavus? näidik paneb pastat ja kilometraasi järgi ei oska ka nagu arvata? tankides on sisse miskit 60 l jagu ikka läinud.
asjapulk
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Re: rumal küsimus

Postitus Postitas boob »

silmaonu kirjutas:piinlik küsida aga manualidest ja ka autodata ei näita palju võiks olla patrol 160 kütusepaagi mahutavus? näidik paneb pastat ja kilometraasi järgi ei oska ka nagu arvata? tankides on sisse miskit 60 l jagu ikka läinud.
Peaks olema 70L...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
silmaonu
Mudder

Postitus Postitas silmaonu »

aitähh.
asjapulk
krunnn
Fitting 38"

Postitus Postitas krunnn »

Oma kogemusest, et äärmiste valgete kriipsude vahele mahub ca 60l, aga ei ole julenud alla parem poolse kriipsu lasta, kas on ka mingi tuluke mis annab märku - vot ei tea??
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

ei ole mingit tuld ja minu omal andis näidiku järgi päris palju võlgu!
Näidik läx ikka päris palju alla esimese kriipsu.
56157755
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

LC -le olen tankinud max. 62l, kui paagi seieri järgi nulli sõidan. Aga... kui seieri järgi tühja paaki põhjapunni kaudu tühjendasin, eraldus sealt veel ~20l, ehk paagi kogumaht 80l. Tõenäoselt siis tegu NZ varuga, et tugevalt kreenis olles kütust kätte saaks. Ehk on ka patrolil midagi varuks?
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

al kirjutas:LC -le olen tankinud max. 62l, kui paagi seieri järgi nulli sõidan. Aga... kui seieri järgi tühja paaki põhjapunni kaudu tühjendasin, eraldus sealt veel ~20l, ehk paagi kogumaht 80l. Tõenäoselt siis tegu NZ varuga, et tugevalt kreenis olles kütust kätte saaks. Ehk on ka patrolil midagi varuks?
Patrolil olen ma korra paagi tühjaks sõitnud, kanistrist 20L sisse valanud ja paarikümne kilomeetri pärast tankima saanud, siis mahtus veel umbes 52L. Paagi tühjaks saamise hetkel oli seier juba jupp maad alla nulli.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Manuaal annab paagi mahuks 83 liitrit. Reaalis tuleb arvestada pisut vähemaga, sest asi on hirmlai ja viimaste tilkade kasutamine pea võimatu, sest võttur päris põhjani ei ulatu ja lisaks veel väiksemagi loksutamise korral hakkab õhku vahele võtma. Üle 75 liitri kättesaamine nõuab juba parajat meelitamist...:D
Vasta

Mine “Nissan / Renault”