rumal küsimus
Moderaatorid: jr, Moderators
rumal küsimus
piinlik küsida aga manualidest ja ka autodata ei näita palju võiks olla patrol 160 kütusepaagi mahutavus? näidik paneb pastat ja kilometraasi järgi ei oska ka nagu arvata? tankides on sisse miskit 60 l jagu ikka läinud.
asjapulk
Re: rumal küsimus
Peaks olema 70L...silmaonu kirjutas:piinlik küsida aga manualidest ja ka autodata ei näita palju võiks olla patrol 160 kütusepaagi mahutavus? näidik paneb pastat ja kilometraasi järgi ei oska ka nagu arvata? tankides on sisse miskit 60 l jagu ikka läinud.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Patrolil olen ma korra paagi tühjaks sõitnud, kanistrist 20L sisse valanud ja paarikümne kilomeetri pärast tankima saanud, siis mahtus veel umbes 52L. Paagi tühjaks saamise hetkel oli seier juba jupp maad alla nulli.al kirjutas:LC -le olen tankinud max. 62l, kui paagi seieri järgi nulli sõidan. Aga... kui seieri järgi tühja paaki põhjapunni kaudu tühjendasin, eraldus sealt veel ~20l, ehk paagi kogumaht 80l. Tõenäoselt siis tegu NZ varuga, et tugevalt kreenis olles kütust kätte saaks. Ehk on ka patrolil midagi varuks?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
- isakene
- I know how to fix stuff
Manuaal annab paagi mahuks 83 liitrit. Reaalis tuleb arvestada pisut vähemaga, sest asi on hirmlai ja viimaste tilkade kasutamine pea võimatu, sest võttur päris põhjani ei ulatu ja lisaks veel väiksemagi loksutamise korral hakkab õhku vahele võtma. Üle 75 liitri kättesaamine nõuab juba parajat meelitamist...