Mugav maastur hinnaga kuni 15 000 eur

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

GertR
Got ARB and Nitrous?

Re: Mugav maastur hinnaga kuni 15 000 eur

Postitus Postitas GertR »

Kia jäi valikust välja, sest ei ole tema välimus ega salong minu jaoks ahvatlevad, kui keegi kiidaks taevani siis võiksin kaaluda ka Kiat aga no jah, ikkagi Kia :) Praegu kisub ikkagi sinna Cherokee poole vägisi, lisaks sõidumugavusele ja vastupidavusele peab auto siiski ka omanikule meeldima - lisaks välimusele ka hind 8)
Nissan Pickup D22
pimeroolis
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pimeroolis »

GertR kirjutas:Kia jäi valikust välja, sest ei ole tema välimus ega salong minu jaoks ahvatlevad, kui keegi kiidaks taevani siis võiksin kaaluda ka Kiat aga no jah, ikkagi Kia :) Praegu kisub ikkagi sinna Cherokee poole vägisi, lisaks sõidumugavusele ja vastupidavusele peab auto siiski ka omanikule meeldima - lisaks välimusele ka hind 8)
aga loomulikult ja täitsa maitseasi. Olen lihtsalt selle autu vastupidavuset ja vähenõudlikusest palju kuulnud. Ja millegipärast tean et need omanikud ei valeta, kuna isegi imestunud.
Ford Excursion 6,0 Limited
armatuuri süttib aegajalt "LOW RANGE"
GertR
Got ARB and Nitrous?

Nii sügis hakkab kätte jõudma ja vaja nüüd asi ära osta. Äkki kellelgi on vahepeal mingeid kogemusi juurde tulnud, mida siis selle raha eest ikkagi soovitada. Vahepeal piilusin ka alates 2006 Audi A6 teisid, õhkvedtustusega, tunduvad mugavamad ja ökonoomsemad kui see ei ole ikkagi see, Maastur on ikka maastur, kõrge ja mõnusalt suur ...
Nissan Pickup D22
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Mercedes-Benz ML W164 on ka üks alternatiiv, kuulu järgi oluliselt tegusam masin kui eelmine W163,
minu kogemused piirduvad paari Tallinn-Tartu otsaga, seega hoolduskulude jms. kohta ei oska kommenteerida.
Mootor on sama, mis Jeep GC peal, kuid pisut teises seades (165kw), sõidumugavus on hea, üsna sõiduautolik.
Kui on soov ka maastikul sõita, siis tuleks otsida Offroad-paketiga mudelit, standardvarustuses minuteada aeglustit ei olnud.
GertR
Got ARB and Nitrous?

Seda olen isegi piilunud kuid kahjuks jääb päris mitu tuhat minu hinnaklassist välja.
Nissan Pickup D22
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

GertR kirjutas:Seda olen isegi piilunud kuid kahjuks jääb päris mitu tuhat minu hinnaklassist välja.
Aga heida pilk ka mobile.de portaali, Eestis hetkel vaadates on tõesti hinnad kangemad, kuid suvel oli ka meil 15 000€ ringis mitu masinat saadaval.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Bemmifoorumis hakkas 1 isend silma:
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=6&t=160954
P.S pole kuidagi antud masinaga seotud, ega tea sellest lähemalt midagi, kuid autot kui sellist (vihje sõiduautolikkusele) võiks täitsa soovitada, eriti kui minevad osad (ntx. turbo) juba vahetatud (karta tuleks veel roolilatti, eriti 19" veljega) ja vahekast olla ka nõrguke :wink: . LS-i ei kommenteeri.
GertR
Got ARB and Nitrous?

Mobiles ka ML`id siiski liiga kallid. X5 oleks hea variant küll aga salong on üsna pisike, ja maine ei ole just eriti hea :twisted: Muidu oma varustuselt ja hinnalt sobiks X5 väga hästi 8)
Nissan Pickup D22
pirx
Mudder

Postitus Postitas pirx »

Miks valikust Land Roverid RRIII ja Disco III välja jäänud on? Mõlemad mõistliku hinnaga ja ülimugavad liikurid. Kuigi RRIII on suuresti X5-e tehnika peal, siis julgen väita, et RR on oluliselt suurem, mugavam ja ka vastupidavam. Disco III-st ei oska rääkida- ei ole veel omanud.
LR Defender 110 LandLord II- Peast Land Rover
GertR
Got ARB and Nitrous?

Land Roverid ei ole otseselt valikust väljas, Range Rover III on ilus auto minu arvates ja täiesti hinnaklassis sees, kuidas nende ülalpidamine on? Lagunevad ei lagune? Juppide hinnad? Praegu on silma jäänud see: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1077713
Nissan Pickup D22
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

CÄÄRFIILD kirjutas:
GertR kirjutas:Land Roverid ei ole otseselt valikust väljas, Range Rover III on ilus auto minu arvates ja täiesti hinnaklassis sees, kuidas nende ülalpidamine on? Lagunevad ei lagune? Juppide hinnad? Praegu on silma jäänud see: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1077713
Mina vaataks juba 2005 a RR III sid, mahuvad napilt sinna 15 000 kanti. 2002 a pidi neid elektrijamasid ja muid vigu rohkem olema.
Põhilised RR III probleemid olid elektirijamad, jupid kohe kindlasti odavad pole. Aga ostes kallima klassi maasturi pead arvestama ka
kallimate juppide ja hooldusega.
http://www.auto24.ee/used/978745

Jah jutt õige, aga peale seda 3,0 BMW mootorit tuli taaskord ikaldus nende RRIII masinatega.
Siiski võib soetada ka alates 2002a masinast. Neil ikkagist elektrivigu vähem kui eelkäial.
Tuleb kindlasti jälgida ka käigukasti töörezhiime ja korrasolekut.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
pirx
Mudder

Postitus Postitas pirx »

CÄÄRFIILD kirjutas:
GertR kirjutas:Land Roverid ei ole otseselt valikust väljas, Range Rover III on ilus auto minu arvates ja täiesti hinnaklassis sees, kuidas nende ülalpidamine on? Lagunevad ei lagune? Juppide hinnad? Praegu on silma jäänud see: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1077713
Mina vaataks juba 2005 a RR III sid, mahuvad napilt sinna 15 000 kanti. 2002 a pidi neid elektrijamasid ja muid vigu rohkem olema.
Põhilised RR III probleemid olid elektirijamad, jupid kohe kindlasti odavad pole. Aga ostes kallima klassi maasturi pead arvestama ka
kallimate juppide ja hooldusega.
http://www.auto24.ee/used/978745
See täpselt ju sama auto, mille tootmine algas 2002. Alates 2005.09 täiustati elektrisüsteemi. Kõige lihtsam aru saada selle järgi, et naviekraan on muutunud ja on puutetundlik. Muu on põhimõtteliselt sama. Nii et sellel antud lingil on ikkagi esimese otsa RR III.
pirx
Mudder

Postitus Postitas pirx »

Kõik õige, alates 2006a tulid ka jaguari mootorid peale.Kui kunagi ise RR III esiemst otsa vaatasin, siis ei soovitatud mul osta just 2002a masinaid.[/quote][/quote]

Väike vigadeparandus veel: 2004.09 tuleb uus navi ja nipet-näpet veel. Välimus on täpselt sama, mis vanematel mudelitel. Mootoriks bmw 3,0 diisel. 2005.09 facelift- uus esimene stange, tuled, iluvõre, tagumised tuled, mootoriks ikka see sama bmw diisel. Sisu põhimõtteliselt sama. 2006.09 uued mootorid, uus isu, välimus 2005 aasta oma.
GertR
Got ARB and Nitrous?

Olude sunnil (kuna mersu on ikka veel müümata) tekkis võimalus soetada (vahetada mersu vastu + minu poolne juurdemaks) 2005 Grand cherokee overland black pearl 2,7 diisel, ehk siis viimase otsa vanem mudel. Selle puhul küll enam sõiduatolikust mugavusest rääkida ei saa aga küsiks mis teadjamad arvavad, kas oleks mõistlik selline soetada. Käisin proovisõitu tegemas ja tundus väga viisakas auto olema, salong ja välimus väga korralikud. Kiirendades ainult turbo vilistas nagu vähe liiga palju ja kiirendades läks teine käik väikse jõnksuga sisse.
Nissan Pickup D22
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Kui kiirendamas käisid, kas mootor (ja käimari õli) olid piisavalt soojad juba? Kas tasub? No kõik oleneb ju sinu juurdemaksust, et väga üle turuhinna ei läheks :D . Muidu sellel viimase otsa Overlandil peaksid kõik tudinad-pudinad + hele nahksalong peal olema 8) . Isegi kunagi piilusin üht Overlandi päris pikalt. Ja loomulikult loe kõik 2,7d teemad ka läbi, tead mida karta ja mida nautida 8) .
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”