Aurutame veid ja paneme teema prügikasti

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Aurutame veid ja paneme teema prügikasti

Postitus Postitas TiitR »

007 kirjutas:
K.Kotkas kirjutas:Saaga lõpetuseks siis sai soetatud HQ 353 http://www.husqvarna.com/ca/en/products ... nsaws/353/

Saame siis näha, kas sai ka hea. Kevadel.
... phm vahet pole mida sa omale ostsid...

http://www.youtube.com/watch?v=fdwC4vhc ... re=related 8)
Teadsin küll, et Chuck Norris on ainuke inimene, kes suudab pöördukse pauguga kinni lüüa, kuid seda vaadates....no mine p*rse krdi Chuck Norris! :mrgreen:
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Re: Mootorsaag - meuike see kõige parem on ?

Postitus Postitas Movistar »

TiitR kirjutas: Teadsin küll, et Chuck Norris on ainuke inimene, kes suudab pöördukse pauguga kinni lüüa, kuid seda vaadates....no mine p*rse krdi Chuck Norris! :mrgreen:
Kuule Tiit:
Sa oled olnud foorumi kasutaja ca 4 aastat ja kogunud peaaegu 2000 postitust ja ise ei ole veel offroader ka.
Mille pärast pead sa peaaegu igas teemas mis sind ei puuduta või kus sa mingit tarka nõu ei anna või ei oska anda , sõna võtma ?
Enamus postitusi on suht mõttetu sisuga ja ei puuduta offroadi või sellega seoses muid tegemisi kuidagi .
Ma ei ütle,et ma ise ka sõna ei võta vahel kus ei ole vaja aga mul on umbes sama suur postituste arv 6 aastaga ja offroadiga olen piisavalt seotud.

Aga Kotkale head saagimist :D
HM Racing Team
--kala--
Fitting 38"

Postitus Postitas --kala-- »

Movistar kirjutas:
TiitR kirjutas: Teadsin küll, et Chuck Norris on ainuke inimene, kes suudab pöördukse pauguga kinni lüüa, kuid seda vaadates....no mine p*rse krdi Chuck Norris! :mrgreen:
Kuule Tiit:
Sa oled olnud foorumi kasutaja ca 4 aastat ja kogunud peaaegu 2000 postitust ja ise ei ole veel offroader ka.
Mille pärast pead sa peaaegu igas teemas mis sind ei puuduta või kus sa mingit tarka nõu ei anna või ei oska anda , sõna võtma ?
Enamus postitusi on suht mõttetu sisuga ja ei puuduta offroadi või sellega seoses muid tegemisi kuidagi .
Ma ei ütle,et ma ise ka sõna ei võta vahel kus ei ole vaja aga mul on umbes sama suur postituste arv 6 aastaga ja offroadiga olen piisavalt seotud.

Aga Kotkale head saagimist :D

Mingi pesu pesimeine?
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.

5230047 Ergo
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Movistar kirjutas: Kuule Tiit:
Hr. Movistar - pole mina süüdi, et kuulõpp käes ja vb. pole Sul kõige parem tuju, mina Sinu postitusi ei kommenteeri! Kui teemaalgataja sai omale otsitava sae valitud ja enne mind viimane postitaja viskas väikese huumori teema lõpuks, mida ka ise pidasin asjakohaseks tsiteerida, siis mis see Sinu krdi asi on? :evil:
Kas ma võtsin antud teemas sõna sae valiku osas? Ei. Ja see, et Sinu jaoks on 4x4 foorum VAID kaelani mudas püherdamine ja OFFRÕUDIMINE, on pelgalt vaid Sinu traagika!
Ei hakka vist tagasi kerima ca. aastataguseid komme Sinu poolt, kus Sa (jah vb. tõsine offroader?) igat inimest igas teemas siunasid? Sry, aga mul on hea mälu ja postituste arv mind tõesti ka ei koti, aga nagu näha, siis erinevalt Sinust!
Aga ilmselt on siin tegu hoopis Chuck Norrise tulihingelise fänniga ja igasugune pilge selle mehe suhtes läheb hinge! :lol:
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”