Minu taluni läheb ka tee läbi kuue kinnistu, milledest kahel puudub registri järgne omanik. Sai oma notari abiga tee servituudi leping kokku pandud ja teada olevate naabritega läbi arutatud. Loodetavasti jõuan peagi ka notriaalsete asjaõigus-ja servituudi sedmise lepinguni millega tee kasutamine minu heaks ära määrtakse. Kõige keerukam on kõikikorraga notarisse saada.kalleo kirjutas:Tere,
Praktiline küssa samas vallas. Mu maaonnini viib rohkem kui pool kilti sama olematut metsa ja põlluteed. Üle kolme omaniku maa, kellest ma ühte ei tunne ja teist pole reaalitis näinud. Seene- ja marjaajal leidub aga tubakaid, kes arvavad, et nüüd ongi "tee lõpp" ja jätavad oma massina metsa alla tee peale seisma. Mina ümber ei saa ja üle ka ei saa. Rohkem teid pole.
Säädusi ei tunne aga tahaks teada kuda selle "tee" peal parkimisega lood on... Sest see kes pargib arvab et tema oli ees ja tal on õigus ka veel. Tema teed seal ei näe- ups!
Sellised lõbusad lood.
Sul tuleks sama asi oma teega teha. Siis saad seal liiklemise korra märkidega ära määrta.
Kinnistute omanike andmed saad maaameti tasulise päringu kaudu, kui kohalikud seda sulle öelda ei oska.