Sai müüdud Grand Cherokee 2.5d 96a . Nüüd võiks lahti saada ka asjadest mis sellest masinast järgi .
Tagumised piduriklotsid ketastele firmalt Bremsa karbil kiri Jeep wrangler (II) 01.90- jeep Grand Cherokee (I) 95-99 uued
Elektrilised soendustega küljepeeglid (sinist värvi) kasutatud
Tagaratta laagrid firmalt Crown (USA) ja Federal Mogul (USA) üks originaal asetusega ja teine remont asetusega uued
Tagavara ratas (kitsas) rehv Good Year T155/90D16 uus
Kõik esituled originaalid (6tk) väga korralikud sai välja vahetatud tuuningu tulede vastu mis olid tegelikult kordades kehvemad ja ei soovita kellegile kasutatud
Põranda matid beezid puhtad kasutatud
Originaal tungraud ja rattavõti kasutamata kuna auto sai uuelt tõstetud ja läks kohe HI-Lift tungraud ja ka rattamutrid suuremat mõõtu võtmele
Asukoht Tartu ise liigun aegajalt marsruudil Tartu-Tallinn-Hiiumaa
Kõik asjad kokku 150€
5078970 Veiko.
grand cherokee 96a osad
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
-
jeeblakas3
- Rookie
Re: grand cherokee 96a osad
Tere
Oleks huvitatud esimestest põhilaternatest (kui sobivad), tungrauast ja rattavõtmest. Enda autol ees plastikust tuled ja seetõttu ei tea, kas pakutavad sobivad minu autole. Hinnas peaks muidugi läbirääkima. Olen asukohaga Hiiumaa.
Oleks huvitatud esimestest põhilaternatest (kui sobivad), tungrauast ja rattavõtmest. Enda autol ees plastikust tuled ja seetõttu ei tea, kas pakutavad sobivad minu autole. Hinnas peaks muidugi läbirääkima. Olen asukohaga Hiiumaa.
Kas tuled on kõrguseregulaatoriga?
-
jeeblakas3
- Rookie
kõrgusregulaator oli autol küll jah aga kas selletõttu tuledel erinevust ei tea.
-
jeeblakas3
- Rookie
põhituled on klaasist ja väga korralikud.tuuningutuled olid samuti plastist tellisin need usast aga toodetud olid ikka hiinas ja näitasid palju kehvemini