Keskdifri tuli hakkab vilkuma
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
-
- Off Roader Wannabe
Keskdifri tuli hakkab vilkuma
Ehk keegi oskab õelda milles asi võiks olla.Tegemist on 2001 aasta 3.2D automaadiga ja peaaegu iga kord kui üle 10 kildi sõidetud saab siis hakkab veoskeemil keskmine kollakas tuli vilkuma.Ära kaob siis kui vahepeal süüte välja keerad ja siis võib sõita palju tahes,enam põlema ei hakka.
Re: Keskdifri tuli hakkab vilkuma
See vist pajero tüüp viga. Tegemist ilmselt vahekasti anduri kalaga. Diagnostiga aitab! Ise korduvalt selle probleemiga kokku puutunud. Enamus juhtudel olen agr -ist abi saanud.
Tuttav teema,kollane vilkuv keskdiffri tuli.Minu auto aastast 2008 aga ega seal eelnevaga suuri erinevusi ei ole.Silberis öeldi viga vahekasti lülitites ,puhastasid mingeid pistikuid aga kasu ei mingit.Agr pani autole juhtme külge ja selgus et hoopis esisilla küljes olev lüliti või andur.Uus jupp maksis vist 50eur.On veel võimalus et vigane on sellele vidinale eelnev juhtmepunt.
-
- Off Roader Wannabe
aga kas ta siis lülitab difri sisse ka või lihtsalt tuli vilgub.Kui muidu difri sisse lülitad siis kuuldub selgesti lülitamise müra.Aga selles teemas toimub tule vilkumahakkamine hääletult.
- TiitR
- I live off from the mud
Vilkuv märgutuli viitab häirele ja seda mõlemat pidi, kas pole lukk rakendunud või pole maha tulnud.jaanalliksoo kirjutas:aga kas ta siis lülitab difri sisse ka või lihtsalt tuli vilgub.Kui muidu difri sisse lülitad siis kuuldub selgesti lülitamise müra.Aga selles teemas toimub tule vilkumahakkamine hääletult.
Kui kollane vilgub siis nelivedu sisselülida ei saa.Sisselülitud neliveoga pole minu autol kunagi vilkuma hakanud.Vilkumine ongi märk sellest et 4wd süsteem on avariireziimil ehk et saad sõita ainult tagaveoga.
- TiitR
- I live off from the mud
Vanemal Pajero II-l jäi tuli vilkuma ka juhul, kui mõni lukk ei tulnud enam maha jne.wolf1 kirjutas:Kui kollane vilgub siis nelivedu sisselülida ei saa.Sisselülitud neliveoga pole minu autol kunagi vilkuma hakanud.Vilkumine ongi märk sellest et 4wd süsteem on avariireziimil ehk et saad sõita ainult tagaveoga.
-
- Off Roader Wannabe
Tuli välja et oli vähese sõidu viga.Oli tarvis iga päev ajutiselt rohkem sõita ja läkski ise korda,juba üle kahe kuu korras,vähemalt praeguseni.Neid kangisi peab vist sagedamini näppima.Kui see talv esimesse hange kinni jäin siis peale difrite sisselülitamist ehmatas korraks üsna ära.Mingil hetkel lülits veo hoopis välja ei edasi ega tagasi.Aga siis lülitasin süüte välja ja proovisin igas asendis uuesti,neutraali jms peal ja enne kui suurem paanika oleks tekkinud lülitaski kõik uuesti sisse aga see täisdifrite sisse ja väljalülitus võtabki natuke aega.
Minu 2002.a pajerol tekkis sama jama. norm asendis sõites mingi 10 km hakkas kollane tuli keskel põlema. Süüdet väljasisse lülitades läks korraks roheliseks,aga mitte kauaks. Lükkasin neliveo peale. mingiaeg oli norm,siis jäigi kollane. Äkki tahab õlivahetust? Mingit loiku ka all pole.
Pakutakse ka vaakumsolenoidklappi.
Minul andis selle peale veakoodi:jaan mmc kirjutas:Suure tõenäosusega on auto mäluse nüüd salvestatud veakood ja selle tuvastamine annab aimu milles asi.vanemmees kirjutas:Minu 2002.a pajerol tekkis sama jama. norm asendis sõites mingi 10 km hakkas kollane tuli keskel põlema. Süüdet väljasisse lülitades läks korraks roheliseks,aga mitte kauaks. Lükkasin neliveo peale. mingiaeg oli norm,siis jäigi kollane. Äkki tahab õlivahetust? Mingit loiku ka all pole.
Diesel (4M41 - Diesel - MT/AT)
DTC Description
P0420 - Thre-way catalytic converter (TWC) efficiency, bank 1, incorrect
Kusjuures vahekasti jne peabki neutraali peal lülitamajaanalliksoo kirjutas:Tuli välja et oli vähese sõidu viga.Oli tarvis iga päev ajutiselt rohkem sõita ja läkski ise korda,juba üle kahe kuu korras,vähemalt praeguseni.Neid kangisi peab vist sagedamini näppima.Kui see talv esimesse hange kinni jäin siis peale difrite sisselülitamist ehmatas korraks üsna ära.Mingil hetkel lülits veo hoopis välja ei edasi ega tagasi.Aga siis lülitasin süüte välja ja proovisin igas asendis uuesti,neutraali jms peal ja enne kui suurem paanika oleks tekkinud lülitaski kõik uuesti sisse aga see täisdifrite sisse ja väljalülitus võtabki natuke aega.

Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR