lc 73 sillad arb lukkudega
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
lc 73 sillad arb lukkudega
Müüa lc 73 sillad, lukud toimivad ja tagasillas on tutikas lukk(maksimaalselt autoga rännanud koos 15 km ), kui ka silla sisu(taldrikud, käbid, laagrid jne). Esisillal pidurikettad väga korralikud ja klotsid ka uued.
asub viljandimaal ja hinda 3000 eurot.
tel: 53435237
asub viljandimaal ja hinda 3000 eurot.
tel: 53435237
Re: lc 73 sillad arb lukkudega
Torgin valet teemat,kuna uut veel pole
Tundub,et hakkad TR3 ehitama.Vähemalt panin pildi kokku sinu juppide müügi ja ostuteemade põhjal.
Sa tee oma auto ehitusest/ringiehitusest uus teema,et inimesed saaksid sulle nõuandeid jagada ja,et see masin ka reaalselt sõitma saaks .
Tundub,et hakkad TR3 ehitama.Vähemalt panin pildi kokku sinu juppide müügi ja ostuteemade põhjal.
Sa tee oma auto ehitusest/ringiehitusest uus teema,et inimesed saaksid sulle nõuandeid jagada ja,et see masin ka reaalselt sõitma saaks .
HM Racing Team
Pane see ka siia mis aasta auto alt sillad pärit ja mis on ülekande arv sillas.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
plaan on midagi kokku segada jah
pean plaani kas lc raam jätta v siis teha täis toruraam... moog oli 68 a ja ylekannete arvu ei tea, aga tundub,et päris aeglane
aga elame ja näeme mis saab
pean plaani kas lc raam jätta v siis teha täis toruraam... moog oli 68 a ja ylekannete arvu ei tea, aga tundub,et päris aeglane
aga elame ja näeme mis saab
panin puusse nüüd, lc sillad on -95 aasta ja ülekande arv oli 4,88
hetkel veel auto all ja saab kontrollida nende korrasolekut. usun et nädala keskel hakkan autot rappima ja siis enam proovida ei saa...
Vaadake mis hinnaga te neid müüte,jäätegi lolli otsima(kullast on we)?
Selle raha eest saab mitu jooksu moogi või mis iganes sildu
Selle raha eest saab mitu jooksu moogi või mis iganes sildu
Proto
53951597
53951597
Aga keegi ei keelagi neid mooge v muid sildu osta ja kullast ei ole ja samuti ei ole nad logud sillad! kui keegi ei taha jäävad omale, ei ole majas ainuke länkar ja tagavara on ju alati hea kui on võtta niiet ei põe, las olla üleval seniks kuni omal vaja ei lähe
2 kilo euri ja keevislukuga sildu millel on taldrikud pees jne on okeikad eksju
ja minu korralikud ei ole minu hinnaga ja arbidega
... ja ära erutu, Sinu hinnapoliitikat ma ei vaja, ausõna
peace! 
sillad alles.
läind ongi kullast sillad,lukku.