Jeep ZJ summuti
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep ZJ summuti
Autoks Jeep Grand Cherokee ZJ 5,2 1995.
Kuna vana summutipütt omadega läbi, siis soovitage millist uut pütti alla panna.
Täitsa originaali ei taha. Võiks rohkem häält teha, aga samas mitte väga palju kaaskodanikke traumeerida.
Kui keegi siit forumist mõnda tootjat esindab ja maale toob, siis võib täitsa pakkuda.
Lauri
Kuna vana summutipütt omadega läbi, siis soovitage millist uut pütti alla panna.
Täitsa originaali ei taha. Võiks rohkem häält teha, aga samas mitte väga palju kaaskodanikke traumeerida.
Kui keegi siit forumist mõnda tootjat esindab ja maale toob, siis võib täitsa pakkuda.
Lauri
-
- Rock Crawler
Re: Jeep ZJ summuti
Mul 4,0 sama mure. Kes Eestis sellega tegeleb ja kui üldse ?
Edit: Lisaks veel netist tellides oskab keegi soovitada, mis mudel täpsemalt kõigeparemini sobiks ka mõõtudelt, et ei peaks jälle hiina linna ehitama, et pütti normaalses asendis alla saada.
Edit: Lisaks veel netist tellides oskab keegi soovitada, mis mudel täpsemalt kõigeparemini sobiks ka mõõtudelt, et ei peaks jälle hiina linna ehitama, et pütti normaalses asendis alla saada.

V8-le on dynomax väga hea. 4,0 sai kunagi Laki autost võetud universaal pütt.Mürises küllaltgi hästi 

Mu teadmisi pidi oli JR-l laos paar Dynomaxi sees, ei tea kas enam on, aga küsida võib ju alati.
Virgo
Virgo
Mudas alates 2003.
Mul oli sama probleem. Vana pütt läks õhtale... Lõikasin välja ning asendasin tühja toruga. Natukene on liiga lärmakas aga linnas on lust kohe. Õkvalt nigu V hääled.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535
Jeep-i ridakuue häält ei aja ever ühegi teisega segamini, liiatigi veel v8-ga 

Mudas alates 2003.
Noh ütleme, et kauge sugulane siis.virgo kirjutas:Jeep-i ridakuue häält ei aja ever ühegi teisega segamini, liiatigi veel v8-ga

Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535
-
- Rock Crawler
Mis selle Dynomaxi hinnaklass on ?
- uputaja
- I live off from the mud
ca 50eurikut.Krooniline kirjutas:Mis selle Dynomaxi hinnaklass on ?
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
-
- Rock Crawler
Polegi, siis midagi ulmelistuputaja kirjutas:ca 50eurikut.Krooniline kirjutas:Mis selle Dynomaxi hinnaklass on ?

- uputaja
- I live off from the mud
"Super Turbo" on hea valik- maanteel mõnus vaikne, tühikäigul mõnus müdin. Tallates on korralikult kuulda, et 8 silkut hullavad.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
-
- Rock Crawler
Ma ka eile tellisin selle Super Turbo ära. Peaks varsti kätte saama. Eks näha ole 

-
- Rock Crawler
Kus kohast tellisid?Krooniline kirjutas:Ma ka eile tellisin selle Super Turbo ära. Peaks varsti kätte saama. Eks näha ole