Olen sellele mõelnud ja otsinud lahendusi, üks on selline -
https://www.youtube.com/watch?v=fNhJv6DKo74
Mina teeks selle jalaga vajutatava "pedaali" nii et toetuks vastasjala toru peale, näeks nagu viisakam, kuid võibolla on see lauajupp keeratuna kuhugipoole küljele isegi mugavam. Seda näitaks praktika ilmselt. Midagi analoogilist on ka automotofoorumis tehtud ja arutatud.
Relee tuleb vahele panna kui lisalüliti teha. Surunupp masinates ühendab kaks kontakti korraga, sellepärast. Saaks asendada ka ühe kontakti lülitamisega, kuid see ei pruugi olla turvaline kasutamise osas (rikke korral võib kere jääda pinge alla). Lisaks aitab relee hoida elus lisalüliti klemme, millest muidu käiks mootori käivitamisel päris hea amper läbi.
Töölaud ümber kone on ka ilmselgelt vajalik, kas täpselt peegel ümber silindri aga originaalid pole ükski mõeldud normaalseks tööks. Kui ma võtan sellise millel silinder avaneb noa taha, teen plate täpselt nii pika et täiesti väljas silinder jääb plate alla.
PS kahel viimasel masinal on pumbad suht samade võimsustega, aga erinevad hüdroõli kogused. AWD 7T on 2,4l, Scheppach 6,5T aga 3,5l. Ideeliselt oleks rohkem õli parem, seisab ehk jahedam ja ei rikne nii käppelt (kuigi mõlematel on juhendis "vahetage 150 töötunni järel") - kuid kas nendes masinates on see üldse mingi praktiline argument?