Kui soov on osta Jeep 1999-2003 a oma millist eelistada?
Moderaator: Moderators
Kui soov on osta Jeep 1999-2003 a oma millist eelistada?
Tervist kõigile!
Loodan,et saan abi siit foorumist kuna puudub kogemus maasturitega.Olen lugenud,sirvinud siin ja arvamusi on palju.
Mind huvitab Jeep Grand Cherokee,soov oleks diislit osta.Miks just maastur,sest käin tihti metsas ja enda sõiduautoga ma enam hakkama ei saa.
Olen kuulnud,et ühel neist oli peal voyageri mootor mis ei pidanud olema hea ja teine pidi vist olema mb oma?
Vaatasin 2,7 ja 3,1 mootoriga masinaid aga ei oska eristada milline oleks just see.
Samas bensiini mootoriga isendid on tugevamad,et vähem kulu pärast remontimisel.Aga kardan seda suurt kütte kulu mis 4 l võtab.!!
Paluks abi siis,otsuse tegemisel!!
Loodan,et saan abi siit foorumist kuna puudub kogemus maasturitega.Olen lugenud,sirvinud siin ja arvamusi on palju.
Mind huvitab Jeep Grand Cherokee,soov oleks diislit osta.Miks just maastur,sest käin tihti metsas ja enda sõiduautoga ma enam hakkama ei saa.
Olen kuulnud,et ühel neist oli peal voyageri mootor mis ei pidanud olema hea ja teine pidi vist olema mb oma?
Vaatasin 2,7 ja 3,1 mootoriga masinaid aga ei oska eristada milline oleks just see.
Samas bensiini mootoriga isendid on tugevamad,et vähem kulu pärast remontimisel.Aga kardan seda suurt kütte kulu mis 4 l võtab.!!
Paluks abi siis,otsuse tegemisel!!
Südames teab iga inimene, et mets,muda ja 4x4 on parem kui asfalt,madaldus ja sõiduauto.
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Kui soov on osta Jeep 1999-2003 a oma millist eelistada?
Ole hea ja toksi otsingusse GC 3,1 diisel ja loe palju jaksad - üldiselt mehed ei soovita. Paremaks peetakse 2,7 diislit (MB mootor), kuid ka sellel on omad vead (nagu tegelikult igal margil ja mudelil).
Tänud sain 3,1 kohta targemaks!
Südames teab iga inimene, et mets,muda ja 4x4 on parem kui asfalt,madaldus ja sõiduauto.
Kui bensukat vaatad, siis ikka 4.7 vaata. 4.0 on suht mõttetu. Ma tegelikult ei tea eriti paljusid diisliomanikke, kes lõppudelõpuks oleksid õnnelikumad ja omadega ilgelt plussis võrreldes bensuka omanikega.
Mis on 4,7 reaalne keskmine kütuse kulu?
Kas sa oled üldse jeebiga sõita proovinud?
Tean väga palju inimesi kellel on isu peale proovimist ära läinud,kuna ujub ja töllab mõtetult,võrreldes näiteks jaapani toodanguga
Tean väga palju inimesi kellel on isu peale proovimist ära läinud,kuna ujub ja töllab mõtetult,võrreldes näiteks jaapani toodanguga

Proto
53951597
53951597
Jeepiga ei ole tõesti sõita saanud aga Land roveriga olen.
Tean seda,et pean midagi paremat ostma,kui mu sõiduauto on.

Tean seda,et pean midagi paremat ostma,kui mu sõiduauto on.
4.7 190kw reaalne kütusekulu tehaseseades autol on 10-12 maanteel ja 17-20 linnas. 4.0 pole oluliselt ökonoomsem. Edasi käib 4.7 aga oluliselt edukamalt. Lisaks on 4.0 tavaliselt suht lisadevaesed eksemplarid tavaliselt. Jeebi suht pehme ja õõtsuva kulgemisega harjub päris ruttu ja kuni kõik jupid on korras, jääb ka käitumine normi piiresse. Ebanormaalset ujumist ja töllamist põhjustavad tavaliselt erinevad kulunud jupid, mida enamik ei taipa enne vahetada, kui midagi päris ära kukkuma ei hakka. Muidugi 2x talasild, suured pehmed kummipuksid, stabikad nagu makaronid, pehmed vedrud jne annavad mõista, et pole ta mõeldudki teedel eriti tsiviliseeritult käituma. Kruusa- ja metsateedel on aga selline vedrustus küllaltki mõnus. Eks tal peamised plussid minu silmis ongi mõistlik hind, mõistlikud lisad(no ruudulise kaltsusisuga autot ikka ei taha), mõistlik v8 bensukas, mugav vedrustus, enamvähem normaalne maastikuvõimekus stock asja kohta ja suht mõistliku hinnaga ülevalpidamine. Peamine miinus on kütusekulu ja mõnes mõttes ka ruumikus.
Tänud,et kirjutasid. Olen nüüd arvamusel,et peaksin diisli mõtte peast viskama.
Eks peab siis turgu sirvima ja vaatama hakkama milliseid masinaid pakkuda on.
Kui olen leidnud midagi panen siia ka lingid,et kui võimalik siis kommenteerige kui keegi teab seda masinat või valikul on midagi viga.
Tänades Joosep
Eks peab siis turgu sirvima ja vaatama hakkama milliseid masinaid pakkuda on.
Kui olen leidnud midagi panen siia ka lingid,et kui võimalik siis kommenteerige kui keegi teab seda masinat või valikul on midagi viga.
Tänades Joosep
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
2,5 ja 3,1 on ikaldused. 2,7CRD vähe tummisem. MB toodang nii mootor kui käigukast. Omad vead tal on, millest siin palju räägitud ja mille remondiinfot siin ka palju jagatud.
Nii raske auto puhul siiski juba diisel. Tuuris 6 liitrit sajale vahe WJ puhul.
Nii raske auto puhul siiski juba diisel. Tuuris 6 liitrit sajale vahe WJ puhul.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Päris 6l/100le ta nüüd bensukast ökom pole, aga tuttavate diisliomanike võrreldes tuleb pigem 4-5l diisli kasuks. Linnas neil jutu järgi keskmiselt ikka 13-14 ja maanteel 7-8. 2.5 mootorit pole wj-l kohanud.
Kas sellisel autol: http://www.auto24.ee/used/597946 on talasillad ? 

Mercedes-Benz G300 91'
BMW 745i 04'
... Metsasuutlik auto in progress ...
BMW 745i 04'
... Metsasuutlik auto in progress ...
WJ 99-04 veel jah mõlemad talasillad, WK kerel esimene sild juba sõltumatu ehk 2005+Jevrei kirjutas:Kas sellisel autol: http://www.auto24.ee/used/597946 on talasillad ?
Kaupo
Kas CRD tähendab 2,7 taga elektroonilist sissepritset või on need mehaanilised.?(ma muidugi loodan,et väljendasin ennast õigesti.)
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kindlasti, kui ainult asfaldil liigud. Minu 2,7-l maanteel min 8 ja linnas maks 12.FlammablE kirjutas:Päris 6l/100le ta nüüd bensukast ökom pole, aga tuttavate diisliomanike võrreldes tuleb pigem 4-5l diisli kasuks. Linnas neil jutu järgi keskmiselt ikka 13-14 ja maanteel 7-8. 2.5 mootorit pole wj-l kohanud.
Kui käru vedada ja metsateid sõita, võib kulu vahe bensukal ja diislil olla pea kahekordne. Eks see peabki olema otsuse aluseks, mida autoga tegema hakatakse.
Snegurochka ex.