Jeep klubi
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep klubi
Kas eestis on jeep klubi,või mingi muu ühendus?PS kas uus jeep on ikka pideva 4x4(Quadra-Track II)?
On olemas selline klubi nagu www.chryslerclub.ee . Nagu me kõik teame on ka Jeep Chrysler'i oma mingil määral. Nii et kui huvi on siis tule ja kae.
Praegu ongi seal veel vähe Jeep'e
Parimat,
Siller
Parimat,
Siller
Sealsed vennad on ikka väga õhku täis. Kui vaieldakse teemal kas Dodge Neon on ikka piisavalt Chrysler või mitte ja JEEP ei pidavat neile kohe mitte sobima, siis mina parem oma nina sinna punti ei topiks.Siller kirjutas:On olemas selline klubi nagu www.chryslerclub.ee . Nagu me kõik teame on ka Jeep Chrysler'i oma mingil määral. Nii et kui huvi on siis tule ja kae.
Parimat,
Siller
Kuid Jeebi omanikena võiksime veidi tihedamalt suhelda küll jah.
It's A Jeep Thing You Wouldn't Understand
Noh eks sa loomulikult ise tead, kas soovid selle klubiga edasipidi midagi ette võtta või mitte. Mina olen seal samuti JEEP-i omanik ja olen lausa sealne klubi liige. Mina küll pole sealt kuskilt välja lugenud et keegi oleks õhku täis vms. Pigem ütleks vastupidist. Tulge heitke ka ikka silm peale ja seda mitte korraks vaid ka pikema aja jooksul jälgides. Loomulikult esmane mulje võib väga palju petta, aga ikkagi.Raits kirjutas:Sealsed vennad on ikka väga õhku täis. Kui vaieldakse teemal kas Dodge Neon on ikka piisavalt Chrysler või mitte ja JEEP ei pidavat neile kohe mitte sobima, siis mina parem oma nina sinna punti ei topiks.Siller kirjutas:On olemas selline klubi nagu www.chryslerclub.ee . Nagu me kõik teame on ka Jeep Chrysler'i oma mingil määral. Nii et kui huvi on siis tule ja kae.
Parimat,
Siller
Kuid Jeebi omanikena võiksime veidi tihedamalt suhelda küll jah.
Samuti nõustun tõesti et võiks tõesti kuskil kokku saada.