Sihuke kurb lugu siis... Õli puudumise tõttu ülekandes sai hambutut nalja tehtud. Kuna see pool näikse kunagi Wägga Wägivaldselt koheldud olema, vahetaks kohe ka reduktorikesta (suka) ära.
Selleks on mul vaja uut ülemist reduktorit.
Minimaalselt piisab ka mõlemast võllist, laagrid saab ka uued osta. Aga eelistan ikkagi tervet reduktorit, võib ka kogu parem sillapool olla.
52 või 82 ei tohiks minu kontekstis tähtsust omada - niikuinii on traktori koormus väike. Ning minu teada on konstruktsioonilised erinevused antud sõlmes väikesed ja detailid omavahel vahetatavad.
Asukoht võiks olla Eestimaa loodenurk. Aga Eesti on tegelikult väike.
Üldiselt loodan leida mõnda jalusvedelevat silda... Mine tea,mis seal veel suremas on.
KB ja Rodnas on juba kaetud, Võrust pole ka võtta.
Teadmata seisus asja eest maksan kahekordset Kuusakoski hinda (290 eurot tonni eest, ülemine reduktor koos võllidega kaalub nii 30 kg--> 2*0,03*290=~17 eurot), korrasoleva reduktori eest tuleb paraku rohkem välja käia. Ning uus maksab kahjuks 400 uut rubla. Seda raha ma kohe kindlasti oma varemetesse matma ei hakka. Aga eks müüja ütleb, millise raha eest ta oma varast on nõus loobuma ja siis võrdleme oma numbreid...
Pakkumised kas siia, PS peale või aadressile vosata13@gmail.com.