Küsin siis: kas saab mulle keegi leida auto (reg nr 337TER VW Passat) omaniku nime? Olen politseis väga pettunud ja püüan ise need akud tagasi tuua!
Moderaator: Moderators
Tere ! Mina sinu asemel teeksin politsei tegevusetusse tõttu kaebuse politsei peadirektor Raivo Küüdile !!!! Ja vaata kuidas asjad liikuma hakkavadelmarm kirjutas:Juhtus siis reedel,3.aug. niisugune asi, et Tartus, Puiestee 114, kus asub ka Tartu Off-Road klubi, varastati päise päeva ajal Priitahtlike Pritsumeeste Ifa pealt kaks akut. Hea naaber Roman Tartu Off-Road-ist helistas kohe mulle ja andis ka auto registreerimisnumbri, millega akud ära viidi. Teatasin koheselt 110 politseisse ja edastasin ka auto numbri. Täna püüdsin siis politseist teada saada, kas on mingeid uudiseid. Selleks pidin ikka palju vaeva nägema, et leida üldse inimene, kes mulle vastab. Vastus tuli siis niisugune, et sellega enne tegelema ei hakatagi, kui tulete kohale, võtate kaasa tunnistaja ja teete avalduse. Kurat, too neile varas kandikul kätte ja nad ei võta siis ka midagi ette! Küsisin siis, et andke mulle selle mehe andmed, kellele see auto kuulub ja toon ise akud tagasi. Seda ma muidugi ei saanud. Kui nüüd lähen avaldust tegema (mida ei saavat digitaalselt teha), siis hakatakse jooksutama ka tunnistajat, enne veel kui vargaga ühendust võetakse. Vaevalt, et tunnistaja teinekord teatabki, kui tema nii palju vaeva peab nägema. Ühesõnaga, ei hakka kõike kirjutama, mis ma vastasin, kui olin natuke ägestunud ja vaevalt mul kõik meeleski on, kuna olin tõesti vihane
![]()
Küsin siis: kas saab mulle keegi leida auto (reg nr 337TER VW Passat) omaniku nime? Olen politseis väga pettunud ja püüan ise need akud tagasi tuua!
elmarm kirjutas:Juhtus siis reedel,3.aug. niisugune asi, et Tartus, Puiestee 114, kus asub ka Tartu Off-Road klubi, varastati päise päeva ajal Priitahtlike Pritsumeeste Ifa pealt kaks akut. Hea naaber Roman Tartu Off-Road-ist helistas kohe mulle ja andis ka auto registreerimisnumbri, millega akud ära viidi. Teatasin koheselt 110 politseisse ja edastasin ka auto numbri. Täna püüdsin siis politseist teada saada, kas on mingeid uudiseid. Selleks pidin ikka palju vaeva nägema, et leida üldse inimene, kes mulle vastab. Vastus tuli siis niisugune, et sellega enne tegelema ei hakatagi, kui tulete kohale, võtate kaasa tunnistaja ja teete avalduse. Kurat, too neile varas kandikul kätte ja nad ei võta siis ka midagi ette! Küsisin siis, et andke mulle selle mehe andmed, kellele see auto kuulub ja toon ise akud tagasi. Seda ma muidugi ei saanud. Kui nüüd lähen avaldust tegema (mida ei saavat digitaalselt teha), siis hakatakse jooksutama ka tunnistajat, enne veel kui vargaga ühendust võetakse. Vaevalt, et tunnistaja teinekord teatabki, kui tema nii palju vaeva peab nägema. Ühesõnaga, ei hakka kõike kirjutama, mis ma vastasin, kui olin natuke ägestunud ja vaevalt mul kõik meeleski on, kuna olin tõesti vihane
![]()
12 000 vargust ja 110 inimest (Tallinn, Harjumaa), st. üks inimene peaks lahendama ühe varguse kahe päevaga. Kui mingigi niidiots olemas, ei tohiks väga keeruline olla.max07 kirjutas:Natuke lugemist http://www.postimees.ee/854406/politsei ... ega-kimpus Igaljuhul edu varga püügil ja jäta politsei rahule, neil käed jalad tööd täis sinu "turvalisuse" tagamisega ja riigikassa täitmisega...
elmarm kirjutas:Juhtus siis reedel,3.aug. niisugune asi, et Tartus, Puiestee 114, kus asub ka Tartu Off-Road klubi, varastati päise päeva ajal Priitahtlike Pritsumeeste Ifa pealt kaks akut. Hea naaber Roman Tartu Off-Road-ist helistas kohe mulle ja andis ka auto registreerimisnumbri, millega akud ära viidi. Teatasin koheselt 110 politseisse ja edastasin ka auto numbri. Täna püüdsin siis politseist teada saada, kas on mingeid uudiseid. Selleks pidin ikka palju vaeva nägema, et leida üldse inimene, kes mulle vastab. Vastus tuli siis niisugune, et sellega enne tegelema ei hakatagi, kui tulete kohale, võtate kaasa tunnistaja ja teete avalduse. Kurat, too neile varas kandikul kätte ja nad ei võta siis ka midagi ette! Küsisin siis, et andke mulle selle mehe andmed, kellele see auto kuulub ja toon ise akud tagasi. Seda ma muidugi ei saanud. Kui nüüd lähen avaldust tegema (mida ei saavat digitaalselt teha), siis hakatakse jooksutama ka tunnistajat, enne veel kui vargaga ühendust võetakse. Vaevalt, et tunnistaja teinekord teatabki, kui tema nii palju vaeva peab nägema. Ühesõnaga, ei hakka kõike kirjutama, mis ma vastasin, kui olin natuke ägestunud ja vaevalt mul kõik meeleski on, kuna olin tõesti vihane
![]()
Olles üldiselt sama hämmeldunud, ei saa mitte jätta märkimata: meil kehtib süütuse presumptsioon.ivan kirjutas:"..., et politsei eesmärk on eelkõige tabada varas ja tema süü tõendada, selle kohta tõendeid kogudes, mitte aga inimestele varastatud esemete tagasi saamine."
Ma arvasin, et politsei töötab maksumaksja huvides. tuleb välja, et samad huvid mis liiklusjärelvalves. Pätt (auklikul teel kiiruse ületaja, näiteks Suur-Sõjamäe teel) vaja kinni püüda, sellega linnuke statistikasse saada ja mullusest paremat näitajatega vehelda.
"«Inimese juurest varastatud esemete leidmine ei tähenda aga automaatselt seda, et teda saaks varguse ega ka varastatud esemete hoidmise eest karistada,» nentis Aas."
Inimesed, ise te annate oma esemed varaste kätte hoiule ja nüüd kaeblete. Samas saab parkimistrahvi rahulikult auto omanikule kaela väänata ilma tõestamata kes selle auto sinna parkis. Isegi varastaatud auto valesti parkimise eest maksb omanik!
Varguste lahendamise 30-protsendine määr on tema sõnul tavaline tulemus nii Eestis kui välisriikides.
Päris riskivaba äri. 70% õnnestumist ja seda ainult registreeritud juhtumeid arvestades. Aas kutsub vist inimesi vargile!
Miks just seda avaldust ei saa digitaalselt, ilma kohale minemata, teha? Kõiki teisi peaks saama.elmarm kirjutas:Kui nüüd lähen avaldust tegema (mida ei saavat digitaalselt teha)
http://www.politsei.ee/et/nouanded/kann ... a-avaldus/CaveMan kirjutas:Miks just seda avaldust ei saa digitaalselt, ilma kohale minemata, teha? Kõiki teisi peaks saama.elmarm kirjutas:Kui nüüd lähen avaldust tegema (mida ei saavat digitaalselt teha)
Nüüd viskan kinda politsei kapsaaeda. Äsja murti jälle maakohas ukselukud ja kõrvalhoonete aknad. Meil olevat e-riik- tegin pollale digiavalduse. Allkirjaga nagu peab ja e-mailile. Järgmine päev helistab keegi tibihääl ja küsib mis "meie" tegema peame!!! Et peate minema kohalikku jaoskonda. Küsin kus minu piirkonna kohalik jaoskond asub- tema ei tea! Ja-nii-edasi, tibi ei teadnud midagi, mina hoidsin kuradeid tagasi ja lõpetasin nii et- polits peab ise teadma mis digiavaldusega teha. Kaheksa(!) päeva hiljem helistab nolgihääl politseist ja alustab sama jahumist- saime teie avalduse, tulge nüüd kinnimajja, me kuulame teid asja osas üle! Midat??? Nemad ei saa midagi alustada kui mina pole kohal käinud. Seletan siis neile digiavalduse mõttest. Polla on konkreetne, ütleb, et peab tulema. Lõpetame. 5 minutit hiljem helistab pollast üks asisema häälega asjapulk. Räägib, et jah, põhimõtteliselt ikka saab digiavalduse alusel väärtegu või krimkat alustada. Ok, kuna kahju on mulle juba "tavaline" ja suli(de) leidmine võimatu lepime kokku, et avavad väärteo keissi. Kusjuures, ajakirjandusest pole nupukest läbi lipsanud. Varasemate sissemurdmiste kohta on rida ikka zaitungi veerel olnud. (Et sulidel uhke lugeda ja teada, et nende tegu on ära märgitud.)v6sa kirjutas:Tõepoolest:CaveMan kirjutas:Miks just seda avaldust ei saa digitaalselt, ilma kohale minemata, teha? Kõiki teisi peaks saama.elmarm kirjutas:Kui nüüd lähen avaldust tegema (mida ei saavat digitaalselt teha)
...
mudakas kirjutas:Eesti politsei ei kõlba kuhugi,tuleb omakohut teha (rabasse uputada)
mudakas kirjutas:Eesti politsei ei kõlba kuhugi,tuleb omakohut teha (rabasse uputada)