Mehaaniline ja elektriline bensiinipump?

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
igiliikur
Rock Crawler

Mehaaniline ja elektriline bensiinipump?

Postitus Postitas igiliikur »

Oleks tarvis mehaaniline bena pump vahetada elektrilise vastu. Olemasolev pump annab minu andmetel välja 0,23 atti.
Missugune võiks olla selline elektriline madalsurve pump? Mingi diisli etteande pump? Autoks muidu Trooper 2,3.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
al
True Off Roader!

Re: Mehaaniline ja elektriline bensiinipump?

Postitus Postitas al »

Kunagi ammu oli firma MG auto, mis müüs normaalse hinnaga el. pumpasid, universaalsed, erineva surve ja tootlikkusega. Sai asendatud mingi Honda kirveskallis pump ja toimis. EKs sama kataloogi asju pakuvad ka teised müüjad, vaja vaid uurida, kes ja kus.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

"Hästivarustatud poodides" täitsa olemas. Oli 2 varianti, sõltuvalt asetusest (paagi- või mootori juurde).
Tehtud, mõeldud.
igiliikur
Rock Crawler

totu kirjutas:"Hästivarustatud poodides" täitsa olemas. Oli 2 varianti, sõltuvalt asetusest (paagi- või mootori juurde).
Tundub, et hästivarustatud poode ei olegi enam :twisted: Kõik väitsid, et keegi ei viitsi neid maale tuua. Pika otsimise peale siiski leidsin, hinnaks 50 euri. Ebayst oleks saanud 40, aga ei taha paar nädalat oodata. Eks näis, kuidas mul see asi toimima hakkab, võibolla tuleb veel teemat arendada :D
mydimees
Mudder

Postitus Postitas mydimees »

astu fixusest läbi, ostsin oma MAZDA B2600-le just sellise pumba. Panin kapoti alla, siis saab silma peal hoida asjal. Hüco on tootjanimi sellel pumbal siis. Maksis ta sinna 50 kanti midagi. Mõeldud karburaatoriga mootoritele, väike töörõhk ja lülitab ennast ise välja kui etteannet enam vaja ei ole. Minu auto peal igatahes toimib väga hästi.
igiliikur
Rock Crawler

mydimees kirjutas:astu fixusest läbi, ostsin oma MAZDA B2600-le just sellise pumba. Panin kapoti alla, siis saab silma peal hoida asjal. Hüco on tootjanimi sellel pumbal siis. Maksis ta sinna 50 kanti midagi. Mõeldud karburaatoriga mootoritele, väike töörõhk ja lülitab ennast ise välja kui etteannet enam vaja ei ole. Minu auto peal igatahes toimib väga hästi.

Viitsid äkki vaadata mis Hüco see sul on, kas 13 3000 või 13 3010?
hai
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas hai »

mina sain abi us partsist
auto remont se on imelihtne
mydimees
Mudder

Postitus Postitas mydimees »

koodi ma nüüd ei leia kusagilt, auto on garaazis, aga põhimõtteliselt on tegu siis paagist kaugemale mõeldud pumbaga, millel on siis arvatavasti parem tõmbetugevus. Teisel variandil, mis käib paagi juurde on suurem rõhk, et jõuaks bensiini ülesse lükata. Vähemalt nii mulle seletati.
igiliikur
Rock Crawler

mydimees kirjutas:koodi ma nüüd ei leia kusagilt, auto on garaazis, aga põhimõtteliselt on tegu siis paagist kaugemale mõeldud pumbaga, millel on siis arvatavasti parem tõmbetugevus. Teisel variandil, mis käib paagi juurde on suurem rõhk, et jõuaks bensiini ülesse lükata. Vähemalt nii mulle seletati.
Ma olen selle aja peale muidugi asja tööle saanud, aga infoks teistele. Ostsin kogemata pumba, mis oli mõeldud ikka paagi lähedale panna. Testimiseks panin ikkagi kapoti alla ja toidab hetkel ilusti ära. Eks näis, kas eluiga ka lüheneb ja kaua vastu peab.
Ten
Fitting 38"

Postitus Postitas Ten »

igiliikur kirjutas:
mydimees kirjutas:koodi ma nüüd ei leia kusagilt, auto on garaazis, aga põhimõtteliselt on tegu siis paagist kaugemale mõeldud pumbaga, millel on siis arvatavasti parem tõmbetugevus. Teisel variandil, mis käib paagi juurde on suurem rõhk, et jõuaks bensiini ülesse lükata. Vähemalt nii mulle seletati.
Ma olen selle aja peale muidugi asja tööle saanud, aga infoks teistele. Ostsin kogemata pumba, mis oli mõeldud ikka paagi lähedale panna. Testimiseks panin ikkagi kapoti alla ja toidab hetkel ilusti ära. Eks näis, kas eluiga ka lüheneb ja kaua vastu peab.
Endal kogemus pumbaga Hüco 13 3040,mille peaks paigaldama paagi juurde, mina panin ta mootori kõrvale.Töötas 2 aastat ja siis põles maha,sama juhtus sõbra pumbaga,ainult veel rutem.Minul oli paagi ja pumba vahel veel filter,mida vahetan üsna tihti sest paagis mingi sitt,eks see aitas ka kaasa.Tegemist siis 24V pumbaga ja autoks Volvo C 303.Ilmselt oleks odavam paigaldada pump ettenähtud kohta!
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”