Mehaaniline ja elektriline bensiinipump?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Mehaaniline ja elektriline bensiinipump?
Oleks tarvis mehaaniline bena pump vahetada elektrilise vastu. Olemasolev pump annab minu andmetel välja 0,23 atti.
Missugune võiks olla selline elektriline madalsurve pump? Mingi diisli etteande pump? Autoks muidu Trooper 2,3.
Missugune võiks olla selline elektriline madalsurve pump? Mingi diisli etteande pump? Autoks muidu Trooper 2,3.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Re: Mehaaniline ja elektriline bensiinipump?
Kunagi ammu oli firma MG auto, mis müüs normaalse hinnaga el. pumpasid, universaalsed, erineva surve ja tootlikkusega. Sai asendatud mingi Honda kirveskallis pump ja toimis. EKs sama kataloogi asju pakuvad ka teised müüjad, vaja vaid uurida, kes ja kus.
- totu
- I live off from the mud
"Hästivarustatud poodides" täitsa olemas. Oli 2 varianti, sõltuvalt asetusest (paagi- või mootori juurde).
Tehtud, mõeldud.
Tundub, et hästivarustatud poode ei olegi enamtotu kirjutas:"Hästivarustatud poodides" täitsa olemas. Oli 2 varianti, sõltuvalt asetusest (paagi- või mootori juurde).
astu fixusest läbi, ostsin oma MAZDA B2600-le just sellise pumba. Panin kapoti alla, siis saab silma peal hoida asjal. Hüco on tootjanimi sellel pumbal siis. Maksis ta sinna 50 kanti midagi. Mõeldud karburaatoriga mootoritele, väike töörõhk ja lülitab ennast ise välja kui etteannet enam vaja ei ole. Minu auto peal igatahes toimib väga hästi.
mydimees kirjutas:astu fixusest läbi, ostsin oma MAZDA B2600-le just sellise pumba. Panin kapoti alla, siis saab silma peal hoida asjal. Hüco on tootjanimi sellel pumbal siis. Maksis ta sinna 50 kanti midagi. Mõeldud karburaatoriga mootoritele, väike töörõhk ja lülitab ennast ise välja kui etteannet enam vaja ei ole. Minu auto peal igatahes toimib väga hästi.
Viitsid äkki vaadata mis Hüco see sul on, kas 13 3000 või 13 3010?
koodi ma nüüd ei leia kusagilt, auto on garaazis, aga põhimõtteliselt on tegu siis paagist kaugemale mõeldud pumbaga, millel on siis arvatavasti parem tõmbetugevus. Teisel variandil, mis käib paagi juurde on suurem rõhk, et jõuaks bensiini ülesse lükata. Vähemalt nii mulle seletati.
Ma olen selle aja peale muidugi asja tööle saanud, aga infoks teistele. Ostsin kogemata pumba, mis oli mõeldud ikka paagi lähedale panna. Testimiseks panin ikkagi kapoti alla ja toidab hetkel ilusti ära. Eks näis, kas eluiga ka lüheneb ja kaua vastu peab.mydimees kirjutas:koodi ma nüüd ei leia kusagilt, auto on garaazis, aga põhimõtteliselt on tegu siis paagist kaugemale mõeldud pumbaga, millel on siis arvatavasti parem tõmbetugevus. Teisel variandil, mis käib paagi juurde on suurem rõhk, et jõuaks bensiini ülesse lükata. Vähemalt nii mulle seletati.
Endal kogemus pumbaga Hüco 13 3040,mille peaks paigaldama paagi juurde, mina panin ta mootori kõrvale.Töötas 2 aastat ja siis põles maha,sama juhtus sõbra pumbaga,ainult veel rutem.Minul oli paagi ja pumba vahel veel filter,mida vahetan üsna tihti sest paagis mingi sitt,eks see aitas ka kaasa.Tegemist siis 24V pumbaga ja autoks Volvo C 303.Ilmselt oleks odavam paigaldada pump ettenähtud kohta!igiliikur kirjutas:Ma olen selle aja peale muidugi asja tööle saanud, aga infoks teistele. Ostsin kogemata pumba, mis oli mõeldud ikka paagi lähedale panna. Testimiseks panin ikkagi kapoti alla ja toidab hetkel ilusti ära. Eks näis, kas eluiga ka lüheneb ja kaua vastu peab.mydimees kirjutas:koodi ma nüüd ei leia kusagilt, auto on garaazis, aga põhimõtteliselt on tegu siis paagist kaugemale mõeldud pumbaga, millel on siis arvatavasti parem tõmbetugevus. Teisel variandil, mis käib paagi juurde on suurem rõhk, et jõuaks bensiini ülesse lükata. Vähemalt nii mulle seletati.