Ka bussijuht.

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
BJ
Off Roader Wannabe

Ka bussijuht.

Postitus Postitas BJ »

Tere. tekkis selline küsimus neid pilte vaadates ,et kuhu paigutate radika :?: Sai ka ise selline tehtud ja tagumine kardaan jäi ainult 46cm.Paigutada sai küll 2,4 mootor aga 4 silidrit on sellelgi ja originaal radika ja ventika vahele ei jäänud nii laialt ruumi ühtegi.Kahjuks ei saanud teid varem aidata .kuna on liialt palju tegemist olnud.
BJ
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas BJ »

Jutt oli muidugi sellest projektist,läits kogematta uueks teemaks.UAZ 3741 (kaubik) modimine (mootori swap)
svenson
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas svenson »

Originaal radikat ma ei panegi, seal ees on veel piisavalt ruumi ühele pisemale radikale ja lisaradikad plaanin panna katusele :) Kui katusevariandist siiski loobon panen ette kuskile 2 pisemat radikat + õliradikas.

Lisaks veel salongisoojendusele ja nii, et seda jahutatavat pinda peaks tulema kõvasti.

Landy või keegi mode liidab teemad üheks ehk...
BJ
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas BJ »

Kui nii õnnestub, anna minna. Minu omal on kasutusel originaal uaz-i radiaator +kaks soendusradiaatorit ja kipub kõvemal andmisel kuumaks minema. Radiaatori ettepoole panemine võib hakata käiguhoobasid segama. Neid tuleb ju veel 1 juurde (lihtsam paigaldada kohe MB käigukang koos liigenditega nats ringi teha siis sobib hästi).
svenson
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas svenson »

jep, mul mersu oma käigukang tulebki, võibolla pisikese modiga, et ilusti istme kõrval käe juures asuks...

Aeglusti ja esisilla on/of kangid panen ka kuskile mõnusasse kohta. Vaikselt olen mõtlema hakanud, et teeks mingi elektoromagnet lülitid :P jääks need kangid ära
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”