Hyundai Terracan'i esimese alumise šarniiri polt
Moderaator: Moderators
Hyundai Terracan'i esimese alumise šarniiri polt
Et oskab keegi kosta kuskohas neid peale esinduse ja romula veel leida võib ? Polt on ise 50 mm pikk, keerata saab seda 17 võtmega ja keermeosa jämedus on 12 mm. Keermenimetust ma ei tea aga see on tihedam kui ehituspoes olevad umbes samas mõõdus poldid. Materjal on vast kah teise markeeringuga kui 8.8. Paltibolt nimelise firma vastusest sain aru, et sellist asja pole neil olemas. Fixuse poest ei suudetud ka selliseid leida, mingites ehituspoodides käisin ka eneserahustuseks. Aga polti koos mutriga on endiselt vaja. Ilmselgelt pole see mingi räme rariteet aga ehk oskab keegi juhata kohani kus nimetet nublakaid raha vastu saab vahetada. Ise pole varem autosid lappinud ja seega ei ole veel imelisi poekesi ja asjade asendamise kogemusi omandanud. Vaja on neid 8 ühikut.
Lauri
56 674 694
56 674 694
Re: Hyundai Terracan'i esimese alumise šarniiri polt
Sellise jutu peale, et sa ei tea, mis keermega, kui tugev jnejne ütleb bb muidugi, et neil huidai tarakanile spetsiaalselt šarniiridele polte pole ja ei tule. Kui tegemist pole mingi erikujulise asjaga, siis võta see polt kaasa ja mine ikka balticbolti kohapeale. Identset polti sealt tõenäoliselt ei saa, aga natuke ajusid liigutades saab midagi alati kompunnida. Vajadusel midagi natuke lühemaks lõigata näiteks. Enne vaata üle, kas see polt võib olla pikem ja/või suurema peaga. Balticbolti kodukal on ka poltide kataloogid.
Tihti pole igasugused poldid ka esinduses üleloomuliku hinnaga, eriti arvestades näiteks kasvõi bb tugevamate poltide hinnakirja letis. Aegajalt on ka šarniiriga uued poldid kaasas, kui pole veel šarniiri poest ära toonud.
Tihti pole igasugused poldid ka esinduses üleloomuliku hinnaga, eriti arvestades näiteks kasvõi bb tugevamate poltide hinnakirja letis. Aegajalt on ka šarniiriga uued poldid kaasas, kui pole veel šarniiri poest ära toonud.
- LR90
- I live off from the mud
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Würth oli vist ainuke koht kus ma ei käinud aga nüüd tuleb välja, et see oli sigavale otsus. Samas eraisikutega nad töökaaslase jutu põhjal ei tegelenud kah. Lõpuks leidsin ühest töökojast sarnased asjad, natuke tuleb vaid krae maha saagida. Paltibolt on koht kuhu ma niipea ei lähe, või siis sattus mingit sitt tüüp leti taga olema. Jutu põhjal jäi küll mulje, et esimene ehituspood on sama valikuga. Veel sain aru, et mingite tühiste poltidega pole üldse mõtet meie ilgelt vingeid putiike ärritama minna. Fixus oli ainuke koht, kus müüja viitsis erinevaid katalooge kõblata, et pole võimalik, et seda kuskilt ei leia. Ei leidnud siiski. Ja seda ma ka ei usu, et ülejäänud poed olid müüjad nii välja koolitanud, et kogu tootevalik oli pähe õpitud. Aga ega ma kõiki kohti ei viitsinud läbi kah käia. Vana polt oli kaasas, iga müüja mudis ja kulutas seal roostekihti õhemaks, seega oli neil reaalne tükk sõrme vahel olemas. Kuna ise ka müügitööga kunagi ammu tegelenud siis ma ei hakanud isegi mitte mõtlema, et ma mingi segase kirjelduse põhjal õige asja saan. Šarniiril endal neid komplektis ei olnud. Esinduse peale isegi ei mõelnud, kuna paar aastat tagasi sain neilt esiklaasi veepurskamise mootorile hinnaks mingi müstilise 2keek.
Lauri
56 674 694
56 674 694
BalticBolti letis on tõesti mõne müüja puhul aegajalt küllalti ühemõtteliselt mõista, et jaeklientide teenindamine on suur piin
Aga polte ja keermeid teavad nad loomulikult peast.