Baloon

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Andrus Michelis
Rock Crawler

Baloon

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Olen huvitatud väiksemat sorti (sa 1m kõrguse ) balooni omandamisest. Baloon peaks sobima või olema lihtsasti sobitatv MIG TIG keevituse gaasi hoidmiseks. AGA baloon ilmselt ei sobi. Kül aga võiks sobida muude gaasimüüjate , või muud kohandatavad baloonid. Kui keegi oskab miskit soovitada/pakkuda siis PMi nt.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Baloon

Postitus Postitas tarmo »

Soovitan CO2 kustuti ballooni. Veidi üle meetri kõrge ja mahutab ca 15 l.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
hullmaks
Rookie

Postitus Postitas hullmaks »

mulle tehti co kustutist reduktori vahetamise teel keevitusballoon Tallinnas Tondil ,hall maja bensiinijaama vastas http://www.tonditk.ee/kus.html
Samas saab ka ballooni täita ja ei mingit rendi maksmist. Seal vaja otsida üles mees, kes cokustuteid täidab, mõtekas proovida tööpäeva alguses sest päeval on ta tihti majast ära
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

hullmaks kirjutas:mulle tehti co kustutist reduktori vahetamise teel keevitusballoon Tallinnas Tondil ,hall maja bensiinijaama vastas http://www.tonditk.ee/kus.html
Samas saab ka ballooni täita ja ei mingit rendi maksmist. Seal vaja otsida üles mees, kes cokustuteid täidab, mõtekas proovida tööpäeva alguses sest päeval on ta tihti majast ära
Mis sellise projekti orjenteeruvaks maksumuseks kujunes?
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Mul selline modifitseeritud CO2 balloon:

Pilt

Kraani vahetus, värvimine ca 30-40€, tehti ELMEs.

Nüüd ainult täitmine, ELME 80/20 segugaasiga (sama mis AGAMIX20). Puhast CO2-t ei tahaks enam nähagi MIG keevitusel.

Kui modifitseerida ei lase ja tahad tavalist CO2 gaasi, siis polegi muud kulu, kui ballooni soetamine + igakordne CO2 täitmine mõnes kustutifirmas (nt see sama Tondi).
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
hullmaks
Rookie

Postitus Postitas hullmaks »

sai tehtud eegu ajal ja kusagil 350 eeku, läksin vist oma ballooniga, vahetati ära reduktor ja lasti törts gaasi ka ballooni.
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Mahno »

Mul on üle veneaegne meditsiinilise hapniku balloon. Moodne CO kraan sellele otse otsa ei lähe, balloonis on auk suurem. Vaja oleks mingit vahetükki. Kui keegi soovib, siis vanaraua hind või vahetaks ta mingi kasuliku rauast asja vastu. Näiteks kuluks ära hüdropaagiks sobiv 15-20 liitrine metallanum.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”