2002 Grand cherokee tagaluuk koliseb
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
2002 Grand cherokee tagaluuk koliseb
Tallinna teedel pidevalt sõites on hakanud tagaosa kolisema/plärisema. Kuna hiljuti said vahetatud kulunud puksid(panin kohe polüpuksid), siis puksidest kolin ei tule. Avastasin et koliseb tagaluuk. Aru sain naljakal moel: nimelt sõitis üks nädalavahetus sõber pagassis ja kui surus seepoolt vastu luuki siis kadus kolin ära.
Keegi kuskil oskas rääkida, et luugilukustus on ära väsinud, et peaks saama kuskilt pingutada...
On kellelgi sarnane probleem olnud ja teab kust midagi saaks kõvemini kinni keerata või midagi teha et see luuk rohkem nii palju ei koliseks?
Keegi kuskil oskas rääkida, et luugilukustus on ära väsinud, et peaks saama kuskilt pingutada...
On kellelgi sarnane probleem olnud ja teab kust midagi saaks kõvemini kinni keerata või midagi teha et see luuk rohkem nii palju ei koliseks?
2002 grand cherokee WJ 2,7 CRD
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
Re: 2002 Grand cherokee tagaluuk koliseb
Kere küljes olevaid luku "vastuseid" saab regullida. Täpsemalt öeldes: nende nurka tuleks muuta, nö puhvri poolt nihutada luugile lähemale. Ehh, segane jutt sai, a kui luugi lahti teed ja ise kiikad, saad aru.lairer kirjutas:Tallinna teedel pidevalt sõites on hakanud tagaosa kolisema/plärisema. Kuna hiljuti said vahetatud kulunud puksid(panin kohe polüpuksid), siis puksidest kolin ei tule. Avastasin et koliseb tagaluuk. Aru sain naljakal moel: nimelt sõitis üks nädalavahetus sõber pagassis ja kui surus seepoolt vastu luuki siis kadus kolin ära.
kui need kulunud on, siis hea liimiga sinna miingit kummi peale liimida 
teex yhe zuicu
- Bytewize
- Rock Crawler
Ma oma cherokeel lihtsalt peksin luugi lukustus-naga haamriga rohkem sissepoole, kuna silmus oli suuremaks kulunud ja lasi luugil liikuda 
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
oli eile aega asjaga veide tegeleda. Mul ei olnud küll võtit, et midagi lahti keerata aga ega ma ei saanud aru küll, et ma kuidagi oleks saanud neid kere küljes olevad vastuseid reguleerida. Tundusid olevat potlidega kere küljes kinni ja kõik...
Samas aga proovisin nende luugi küljes olevate kummipukside peale liimida lisa kummi. See töötas! Lõin luugi kinni ja tegin väikse tiiru ning tundus, et luugi kolin kadus peaaegu ära. Kuna polnud korralikku liimi, siis lahti võttes tulid rehvid kohe ära ja jääv lahendus see ei olnud. Eks peab korralikku liimiga korralikud rehvid sinna liimima.
Samas aga ei saa ma aru miks see kolin nüüd hiljem on tulnud, sest kui neid kummipukse vaadata, siis need on umbes mm kulunud ainult, aga kummilisa mis panin oli paksem kui 5mm mõlemat poolt....
Lisan siia ka välismaa lingi, kus sama probleemi lahatakse("tulevastele" põlvedele)
http://www.jeepsunlimited.com/forums/sh ... p?t=392554
Samas aga proovisin nende luugi küljes olevate kummipukside peale liimida lisa kummi. See töötas! Lõin luugi kinni ja tegin väikse tiiru ning tundus, et luugi kolin kadus peaaegu ära. Kuna polnud korralikku liimi, siis lahti võttes tulid rehvid kohe ära ja jääv lahendus see ei olnud. Eks peab korralikku liimiga korralikud rehvid sinna liimima.
Samas aga ei saa ma aru miks see kolin nüüd hiljem on tulnud, sest kui neid kummipukse vaadata, siis need on umbes mm kulunud ainult, aga kummilisa mis panin oli paksem kui 5mm mõlemat poolt....
Lisan siia ka välismaa lingi, kus sama probleemi lahatakse("tulevastele" põlvedele)
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
Nojah. Mida iganes.lairer kirjutas:oli eile aega asjaga veide tegeleda. Mul ei olnud küll võtit, et midagi lahti keerata aga ega ma ei saanud aru küll, et ma kuidagi oleks saanud neid kere küljes olevad vastuseid reguleerida. Tundusid olevat potlidega kere küljes kinni ja kõik...
see on küll midagi uut... foorum ise muudab sõna "k u m m i d" sõnaks rehvid...
sellest vast tuligi see segane jutt
ühesõnaga liimisin k u m m i d sinna pukside peale ja kolin kadus!
sellest vast tuligi see segane jutt
ühesõnaga liimisin k u m m i d sinna pukside peale ja kolin kadus!