5-e kohalise II gen Pajero ehitamine 7-e kohaliseks

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

5-e kohalise II gen Pajero ehitamine 7-e kohaliseks

Postitus Postitas CaveMan »

Hetkel olen otsimas 7-e kohalist II gen (soovitatavalt 1998-2000 mudel) Pajerot. Suurt valida midagi pole.
Kas on teada, kui palju võiks maksta 5-e kohalise ehitamine 7-e kohaliseks. Mis juppe peale istmete vaja ja mis need umbes kõik kokku maksavad? Ning kas on võimalik auto ümber registeerida 7-e kohaliseks ja mis see maksab?
Kui see väga kallis pole, siis oleks valikuvõimalus suurem.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: 5-e kohalise II gen Pajero ehitamine 7-e kohaliseks

Postitus Postitas TiitR »

CaveMan kirjutas:Hetkel olen otsimas 7-e kohalist II gen (soovitatavalt 1998-2000 mudel) Pajerot. Suurt valida midagi pole.
Kas on teada, kui palju võiks maksta 5-e kohalise ehitamine 7-e kohaliseks. Mis juppe peale istmete vaja ja mis need umbes kõik kokku maksavad? Ning kas on võimalik auto ümber registeerida 7-e kohaliseks ja mis see maksab?
Kui see väga kallis pole, siis oleks valikuvõimalus suurem.
Vabanda mu küsimust, kuid mis on Sinu vabanduseks 7-kohalisele masinale? :D Küsin, sest mu eelmine masin Pajero II oli 7-kohaline ja nägin tagumisi istmeid vaid ostes ja müües, kuna muidu ei mahtunud sinna vaat, et metssea kesikki, suurest seast rääkimata :D , praegune masin lc on 8-kohaline ja tagumised istmed vajavad täpselt 1x aastas kasutust, siis kui naiseõde väljamaalt oma mehe ja põnnidega külla tulevad + minu 4-ja liikmeline pere ja siis mööda Eestit legaalselt 7..8-kesi trippida vaja 8)
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

Ja mina pole 5 kohalisest kuulnudki :shock: , arvasin, et ainult 3 ukselinsel on 5 kohta.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

allar kirjutas:Ja mina pole 5 kohalisest kuulnudki :shock: , arvasin, et ainult 3 ukselinsel on 5 kohta.
On ikka "pikkasi" Pajero II-si ka 5-kohalisi...ära tunneb selle järgi, kui kuudi aknad ühest tükist, mitte poolitatavad - peaks olema nii vähemalt 8) Näide: http://www.auto24.ee/used/975254
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

Aaa nii, ma arvasin, et ühes tükis klaasiga on GLX mudelid, millel plekist uksed, difrita vahekast ja kitsad koopad.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
Unwhacked Lemon
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Unwhacked Lemon »

Minul on 7 kohaline, olen käinud isegi pikki otsi sõitmas 7-kesi. Kolmandal real istusid kaks tütarlast (55kg, 170cm) ja imestasin veel, et isegi jalaruumiga polnud probleemi! Istmete taga polnud tõesti palju ruumi, aga 3 spordikotti mahtusid ära.
Kasutaja avatar
Unwhacked Lemon
Off Roader Wannabe

Ja ümberehituse kohta veel nii palju: et passi 7 kohta saaks, oleks turvarihmasid ka vaja, rattakoopa peale (tõenäoliselt keevitades) istmete kinnitused teha ja passi ümbervormistus (koos riigilõivuga).
MeelisV
Fitting 38"

Postitus Postitas MeelisV »

Unwhacked Lemon kirjutas:Ja ümberehituse kohta veel nii palju: et passi 7 kohta saaks, oleks turvarihmasid ka vaja, rattakoopa peale (tõenäoliselt keevitades) istmete kinnitused teha ja passi ümbervormistus (koos riigilõivuga).
ei see päris nii lihtne ei ole
alustama peab ümberehituse loast jms.
samas on sellega palju jama, usa busside mehed on hädas olnud kui isegi originaal tehasekinnitustesse paigaldatud istmed ja vööd pole ark´ile sobinud ja niisama paberites nad asja ümber ei kirjuta.

turvavöö kinnitused on kah polditavad mitte keevitatavad
ja ise paigaldatud istmete kinnitusi ei usu, et läbi lastakse.

lihtsam ja odavam on uus auto osta kui seda jama teha
Kasutaja avatar
Unwhacked Lemon
Off Roader Wannabe

Jep, täitsa tõsi.. paras geberniitamine oleks see tegevus.
FOLTZ
Mudder

Postitus Postitas FOLTZ »

Hei,
kui 2he lisaistme lisamine veel aktuaalne on siis mul on olemas kogu komplekt (istmed, turvavööd, talad, katted ja isegi poldid).
Kui ise mutrivõtit hoida oskad saad need paari tunniga sisse.

Kontakt 50 54 487
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

FOLTZ kirjutas:Hei,
kui 2he lisaistme lisamine veel aktuaalne on siis mul on olemas kogu komplekt (istmed, turvavööd, talad, katted ja isegi poldid).
Kui ise mutrivõtit hoida oskad saad need paari tunniga sisse.

Kontakt 50 54 487
Minu jaoks enam ei ole. Ostsin 7e kohalise.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Vasta

Mine “Mitsubishi”