Mudarehv ja talv

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Lomp
Rock Crawler
Kontakt:

Re: Mudarehv ja talv

Postitus Postitas Lomp »

lumes ja mudas toimisid fedima trial ade-d väga hästi ja super swamper tsl sx -id toimivad ka lumes ning mudas hästi :D
A.Lomp
5116876
Kuusalu 4x4
Errare humanum est
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Minu arust on suht tänamatud võrdlused "mudarehviga talvel" ja "kellele bensiini masin ja kellele disla aparaat", kuna inimeste maitsed on totaalselt erinevad! Isiklikult talvel alla korraliku (loe: tootjafirma) naela ei kasuta, samas olen üle elanud 2 talve Pajero all Falken LA/AT-ga (libisemist oli küll, kuid ära sai ukerdatud), aga enam ei taha...igale aastaajale ikka oma rehv 8) .
Kasutaja avatar
tphnd
True Off Roader!

Postitus Postitas tphnd »

eristagem "aastas 40 000km mööda maanteed" sõiduautot ja "aastas 1400km metsas ja teel metsa" hobiautot
Mul tõesti tuiskab viimased 200m koduteed kinni ja sõiduautoga pole sealt lootust läbi saada ilma kaevamise ja sikutamiseta.
#redneckengineeringestonia
tyybel
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tyybel »

Ega lõplikku tõde ei ole kusagil. Oma kogemustest:
Insa Turbo Ranger on muidu igati tore aga külmaga jäik ja libe nagu Salvo kelk. Kuna ühe eelpoolkirjutaja sõnul BFG-ga suurt vahet ei ole siis ilmselt ei ole erilist uba ka kallimat rehvi osta. Kuigi ma ei suuda uskuda, et BFG on protirehviga samal tasemel.

Ise viskasin möödunud talve hakul hakkamasaamatuse tõttu Nokian LT naelad alt ja Cooper Discoverer STT alla, läks kohe palju-palju paremaks. Jääl ei pea rasket masinat muidugi miski aga kui natukenegi kusagilt haakuda oli, püsis ilusti. Ka need paar korda, mis oli vaja läbi paksu lume ronida said hakkama. Mis minu jaoks oluline - kuna tuleb ka siledal teel liigelda - vaiksed. Eks näeb, kas peale aastast hobikasutamist ka mingit pidamist on. Eelmised STT-d muutusid peale kulumist kohutavalt lärmakaks ja saamatuks.
Jeep Grand Cherokee ZJ V8 5.2
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
Rein
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Rein »

Insa Turbo Sahara aastaringselt all. Kui vesi jääpeal, siis libe. Ketid ka pagassis, on tarvis läinud ja siis peale kettide paigaldust kruiisid rahumeeles edasi.

Pilt

Siin oli ka sula ja tõmbas lõpuks rehvi alla sellise mõnusa jääkausi. Ketid peale ja voilaa.
Ex: LR DISCO I
EX: Subaru Outback
Ex:Subaru Outback 2105
Ex:Subaru Forester XT 2016
Subaru Outback 2019
Nissan Patrol Y61 2004-
Chevy K1500
Cadillac Escalade ESV

http://reinufoto.wordpress.com/
Kasutaja avatar
tphnd
True Off Roader!

Postitus Postitas tphnd »

okei, see ka muidugi hea mõte et kett pagassi visata päris hulluks olukorraks
#redneckengineeringestonia
Rein
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Rein »

Esimesel talvel paar korda võttis kõhu õõnsaks, T kujulisel ristil pidurdades ja parem pööret tehes ja teine kord unistasin ise kurvi maha, tuli suht "äärest" läbi roolida. Rahulikult ja mõistusega kulgedes pole miskit hullu. Linnas fooride eelsed liuväljad ei pruugi vahest ka isegi naastuga kõige parema pidamisega olema, nii et ....
Ex: LR DISCO I
EX: Subaru Outback
Ex:Subaru Outback 2105
Ex:Subaru Forester XT 2016
Subaru Outback 2019
Nissan Patrol Y61 2004-
Chevy K1500
Cadillac Escalade ESV

http://reinufoto.wordpress.com/
Kasutaja avatar
tphnd
True Off Roader!