sooviks targemate meeste abi!!!
Moderaatorid: jr, Moderators
sooviks targemate meeste abi!!!
masinaks on nissan terrano2 2,7td 95a.
mure selline, et käigukastist kostub salongi õrna undamist kiirendamise ajal milles võib viga olla? ja kas peaks hakkama kohe uut kasti otsima või piisab millestki muust (õli vahetus nt)
mure selline, et käigukastist kostub salongi õrna undamist kiirendamise ajal milles võib viga olla? ja kas peaks hakkama kohe uut kasti otsima või piisab millestki muust (õli vahetus nt)
Re: sooviks targemate meeste abi!!!
Oled sa kindel et kastist tuleb...
Kui kast alustab undamist siis saab paari laagri ja .... hakkama.
Kui kaua sõita siis vaja veel asju, enamasti 5 käigu hammakad, võll jne.
Selgub lahkamisel.
Käigukast on terranodel ja king cabidel probleemne, õnneks sisud sarnased.
Õli (75W-80) vahetus ei saa kuidagi undamist vähendada kui norm on sees.
Saab aga siis pead väga paksu õli panema aga jahedama ilmaga tahab auto ilma käiguta ära sõita, talvel...
Kui kast alustab undamist siis saab paari laagri ja .... hakkama.
Kui kaua sõita siis vaja veel asju, enamasti 5 käigu hammakad, võll jne.
Selgub lahkamisel.

Käigukast on terranodel ja king cabidel probleemne, õnneks sisud sarnased.

Õli (75W-80) vahetus ei saa kuidagi undamist vähendada kui norm on sees.
Saab aga siis pead väga paksu õli panema aga jahedama ilmaga tahab auto ilma käiguta ära sõita, talvel...
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
vahetasin õli ära (80w-90) peaks sobima või ei sobi???? , vana õli oli mingi hallikas "vedelik"! aga autole kohapeal gaasi andes on ikka see sama hääl käigukasti mutika magnet oli ka üpris puhas õrn metalli puru oli ainult!
aga jh autost välja minnes tuleb hääl mootori juurest ja autos istudes käigukangi juurest!
ma sellepärast küsisingi et enne auto ostu lugesin et käiguastid pole just kõige paremad ja arvasin et äkki ongi kast p*****
aga eks paistab mis saab kui see hääl hullemaks läheb siis peab kasti alt võtma kui aga midagi ei muutu ja hääl jääb samaks no eks ta peabki nii siis olema
aga jh autost välja minnes tuleb hääl mootori juurest ja autos istudes käigukangi juurest!
ma sellepärast küsisingi et enne auto ostu lugesin et käiguastid pole just kõige paremad ja arvasin et äkki ongi kast p*****

aga eks paistab mis saab kui see hääl hullemaks läheb siis peab kasti alt võtma kui aga midagi ei muutu ja hääl jääb samaks no eks ta peabki nii siis olema

Hoh, vist sama hääl mis minu 2005a X-Trailil. Täpselt selline hääl nagu trollibussil. Täpselt samades kohtades mis teema algatajal mureks. Kui kohapeal seistes tühikäigul siduri lahutan, siis midagi ei muutu, hääl on endiselt olemas. Eeldades, et käimakoti võllid on paigal, kui sidur lahutatud, siis jääbki arusaamatuks millest se hääl tuleb? Sõites 1.2.3.käiguga on rohkem kuulda,4.5 jupi vähem ja 6 käiguga ei märkagi.Olen käinud Rout 66 Paldiski maantel, Eurost Autos Mustamäl ja Faktos lasnamäel ei oska keegi midagi tarka arvata. Igasugused genekad, rihmad, siduri s.laager ja korv ketas on välistatud (kõik vahetatud). Õli olen mootorisse ja k.kasti pannud erineva viskoossusega ning lisanditega ja ilma, aga häälele ei avalda mingit mõju. Kas võib olla kuidagi seotud kahemassilise hoorattaga? Käisin autoturul spetsiaalselt müügis olevaid X-Traile testimas ja 100% oli kõigil selline häiriv hääl juures (minu omal isegi kõige vähem). Autoärikad ütlesid, et ongi selle margi hääl! No kuram, siis poleks neid keegi uuest peast ostnud. Hullemaks pole ostmisest saati läinud (umbes 8 kuud). Ei teagi mida arvata? Kas on mõtteid?! Äkki Nissanitele omane anomaalia millele tähelepanu ei peaks pöörama?!
R20 on nagu D21(D22)
Käigukastis kasutatakse transmisiooniõli 90 või 80w-90 siis kui on sooja maaga tegu.
Meie kliimas kastis 75w-80.
sorry aga RTFM(read the f.. manual)
Kui kastist kuulda häält ilma sõitmata siis soovitaks karu kõhtu vaadata enne kui hilja(kallis).
Väike võimalus et survelaager aga väga väike
X-Trailil tuleb tõesti see hääl tavaliselt kahemassiga hoorattast
Aga enne tuleks ikka lahti võtta, kui 700 eurine mänguasi osta.
Käigukastis kasutatakse transmisiooniõli 90 või 80w-90 siis kui on sooja maaga tegu.
Meie kliimas kastis 75w-80.
sorry aga RTFM(read the f.. manual)
Kui kastist kuulda häält ilma sõitmata siis soovitaks karu kõhtu vaadata enne kui hilja(kallis).

Väike võimalus et survelaager aga väga väike
X-Trailil tuleb tõesti see hääl tavaliselt kahemassiga hoorattast

Aga enne tuleks ikka lahti võtta, kui 700 eurine mänguasi osta.
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Ok. survelaagrist ei tule! Mainisin, et sidurit lahutades midagi ei muutu! Kahe sõnaga, kui viitsid, kuidas se hooratas seda häält tekitab
No ja mis se 700 siis ikka on
just vahetasin kõik pihustid
ja selle 8 kuu jooksul vist on 65%autost uuendatud. Esinduses ja kus iganes ütlevad, et pole nii korras masinat näinud
Mõned kes pole vist väga kursis selle mudeliga panevad ikka kõvasti pange aasta arvuga, kui lasen pakkuda. Polkar tegi turva vöö eest trahvi ja hurjutas, et sõidavad siin igasugused uute dziipidega ringi
. Nii, et paljud tõmbab haneks.

Halllikas vedelik viitab vee olemasolule õlis,selline segu võib pikema aja jooksul laagreid kahjustada küll.kilu kirjutas:vahetasin õli ära (80w-90) peaks sobima või ei sobi???? , vana õli oli mingi hallikas "vedelik"! aga autole kohapeal gaasi andes on ikka see sama hääl käigukasti mutika magnet oli ka üpris puhas õrn metalli puru oli ainult!
ma sellepärast küsisingi et enne auto ostu lugesin et käiguastid pole just kõige paremad ja arvasin et äkki ongi kast p*****![]()
Möla tühikäigul annab tihti siduriketas,täpsemalt lõtk ketta leevendusvedrude vahel.Iseenesest ohutu asi.
Terrano käigukast pole väga õrn midagi,mina pole neist küll jagu saanud,isegi kolmetonnisel kollil peab probleemideta vastu.
Kui ikkagi katki läheb,siis kasutatuna ei maksa ka varandust
Siin teemas on nüüd kaks totaalselt erinevat autot,kahemasiline hooratas on ainult X-trailil.runn kirjutas:Ei viitsi kirjutada ja aega ka nagu pole
http://www.google.ee/search?q=dual+mass ... 50&bih=570
Terranol on tavaline ühemassiline hooratas ja leevendusega siduriketas.
poodides nii palju kui mul neid ligidal on polnud ühesgi poes sellist õli nagu 75w-80 ja ma mõtlesin et ainult suveks kõlbab ka 80w-90 enne talve ma vahetan kindlasti kastis õli ära aga jh siduriga mängides hääl ei muutu, sama moodi 1,2,3 on kuulda ja 4,5 häält pole.
Kas vahekasti võib sama õli panna mis käiguaskti, ja kas see 80w-90 läheb sildadesse??? ma igaks juhuks küsin üle muidu panen jälle midagi valet kuhugi!
Kas vahekasti võib sama õli panna mis käiguaskti, ja kas see 80w-90 läheb sildadesse??? ma igaks juhuks küsin üle muidu panen jälle midagi valet kuhugi!
Esiteks vabandan õige on 75W-90 .
75w-80 tuli vist sellest et just siis tegelesin pirukaga.
Kui 4 ja 5 vaiksed siis on teise võlli laagrid, soovitan asjaga tegeleda sest kui esimene(tavaliselt)laager lendab...
Siis on vaja uut siduri võlli ja teist võlli ja vahest ka korpust, odavam uus kast leida
http://nissan4u.com/parts/terrano2/el_r ... sion_gear/
Mõlemad pildid on kogu kasti sisu
Alumisel teine võll ja tagurpidi käigu vaherattas

75w-80 tuli vist sellest et just siis tegelesin pirukaga.
Kui 4 ja 5 vaiksed siis on teise võlli laagrid, soovitan asjaga tegeleda sest kui esimene(tavaliselt)laager lendab...
Siis on vaja uut siduri võlli ja teist võlli ja vahest ka korpust, odavam uus kast leida
http://nissan4u.com/parts/terrano2/el_r ... sion_gear/
Mõlemad pildid on kogu kasti sisu
Alumisel teine võll ja tagurpidi käigu vaherattas
ega ei oska öelda palju selline asi rahakotti kergendab 

Maksma läheb see ....
Kui ise teed siis ainult niipalju kui varuosad maksavad.
Kui kasti maas siis minu juures kasti remont 175+ varuosad.
Tood terve auto +150 + õli+ üllatused.
Aga järjekorda saab peale http://pro-x.pro/startlist
Kui ise teed siis ainult niipalju kui varuosad maksavad.
Kui kasti maas siis minu juures kasti remont 175+ varuosad.
Tood terve auto +150 + õli+ üllatused.
Aga järjekorda saab peale http://pro-x.pro/startlist
ma ikka kisun ise kasti maha selline tavoti ahv olen ma ikka
ma teeks muidu ise aga ei julge eriti näppida pärast on selline jama koos et sülitad tuld ja tõrva!!!

ma teeks muidu ise aga ei julge eriti näppida pärast on selline jama koos et sülitad tuld ja tõrva!!!
aga ega ei oska öelda palju laagrid maksavad???
ja mis sa nende üllatuste all mõtled
aga kui käiku sees pole on see hääl ikka kuskil 1000rpm-2000rpmi vahel? jääb kahtlane tunne et pole ikka käigukast !!
ja mis sa nende üllatuste all mõtled

aga kui käiku sees pole on see hääl ikka kuskil 1000rpm-2000rpmi vahel? jääb kahtlane tunne et pole ikka käigukast !!