Mis külaga siis tegu on üldse?Kewen kirjutas:mulle ei paku suitsetamine . rohkem tegelen kodus põllutehnika värkiga , isaga koos .
tule külla ja näed ise et see siin on pommiauk .
Küla : küla ühel poolel mingi lennuväli , teises mingi mahajäetu venelaste Peeter Suure merekindlus varemed. Kus käis eelmine aasta mais Tlna kaitseväelased oma õppusi pidamas.
Pixel auto : 4x4
Moderaator: Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Pixel auto : 4x4
- LR90
Ma pakun et Ämari ja Madise kanti, Suurküla?TiitR kirjutas: Mis külaga siis tegu on üldse?

kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
- sportlane50
- Fitting 44"
Harku vald, Suurupi ja Vääna kant ka taoline.LR90 kirjutas:Ma pakun et Ämari ja Madise kanti, Suurküla?TiitR kirjutas: Mis külaga siis tegu on üldse?
Keila külje all?
Anda rendile (auto)haagis Harjumaalt. Puksiirteenus.
+372 56 9I7 955
+372 56 9I7 955
Kewen kas sul ka passis : KEILAST VIST !!

-
- Rock Crawler
Lugesin selle teema algusest lõpuni läbi. Kahju, et ma ei joo eriti. Muidu hakkaks kindlalt jooma praegu. Teravat ja otse kestast.
EDIT: Juhmiks tõmbas. Mitte otseselt too pikseldamisjutt, a kõik see kokku.
http://pixnplay.forumotion.com tulge sinna ja regage sisse end , ja näete ja uurige sealt infot. seal palju rahvas sees koguaeg . kes saab öelda ja aitata teid .
Pole ka enam pole sõnu !
Pole ka enam pole sõnu !
Minu Hobi 4-5a juba ! Teen teie masinast Pixel auto tuuni.
- TiitR
Poiss krt, ma pole küll mingi eriline ütleja, kuid kirjavead viitavad heal juhul põhikooli poisile (kui mitte vähem), kel 4x4-ga hetkel veel suurt ühist pole ja enamus "pikseldatud autodest" ka üheveolisedKewen kirjutas:http://pixnplay.forumotion.com tulge sinna ja regage sisse end , ja näete ja uurige sealt infot. seal palju rahvas sees koguaeg . kes saab öelda ja aitata teid .
Pole ka enam pole sõnu !

- LR90
TiitR, poiss saab lähima 7 päeva jooksul 18 vanaks, arengu ruumi ju on veel.TiitR kirjutas:Poiss krt, ma pole küll mingi eriline ütleja, kuid kirjavead viitavad heal juhul põhikooli poisile (kui mitte vähem), kel 4x4-ga hetkel veel suurt ühist pole ja enamus "pikseldatud autodest" ka üheveolisedKewen kirjutas:http://pixnplay.forumotion.com tulge sinna ja regage sisse end , ja näete ja uurige sealt infot. seal palju rahvas sees koguaeg . kes saab öelda ja aitata teid .
Pole ka enam pole sõnu !...paranda mind, kui eksin!
kadjakas2000 kirjutas:Lugesin selle teema algusest lõpuni läbi. Kahju, et ma ei joo eriti. Muidu hakkaks kindlalt jooma praegu. Teravat ja otse kestast.
JULGEN SOOVITADA : stroh 60 , see alati aitab hädast välja

kirjavead : kõne puue oli kunagi ja siiani nats. Ärge seda tähele pange.
Tulin siia et teada saada, mis on üks õige Off-Road masin . mitte mingi pargimaastur, nagu öeldi juba
Tulin siia et teada saada, mis on üks õige Off-Road masin . mitte mingi pargimaastur, nagu öeldi juba
Minu Hobi 4-5a juba ! Teen teie masinast Pixel auto tuuni.
Kewen kirjutas:kirjavead : kõne puue oli kunagi ja siiani nats. Ärge seda tähele pange.
Peale sellist postitust tegin ise strohi lahti

Siin on sulle lausa 2 õiget offroad masinat: pisut ümberehitatud Patrol ja Niva. Mõlemad on suutelised ka pargis sõitma.Kewen kirjutas:Tulin siia et teada saada, mis on üks õige Off-Road masin . mitte mingi pargimaastur, nagu öeldi juba

56 505 100
- LR90
Ei tea kumb neist kumbPaul kirjutas:Siin on sulle lausa 2 õiget offroad masinat: pisut ümberehitatud Patrol ja Niva. Mõlemad on suutelised ka pargis sõitma.Kewen kirjutas:Tulin siia et teada saada, mis on üks õige Off-Road masin . mitte mingi pargimaastur, nagu öeldi juba

Vasakpoolne on Patrol ja parempoolne on Niva.
Ise ei saa aru ve ?
Ise ei saa aru ve ?

HM Racing Team