Kust te ostate Pajerole varuosi?
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Kust te ostate Pajerole varuosi?
Värske 2 gen Pajero omanikuna tunnen huvi, kust ja millise tootja varuosi te ostate? Või milliseid ei peaks ostma?
Ketkel huvitavad just sellised kulumaterjalid nagu rooliotsad, puksid, laagrid jms.
Ketkel huvitavad just sellised kulumaterjalid nagu rooliotsad, puksid, laagrid jms.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Re: Kust te ostate Pajerole varuosi?
omal on leping Baltiautoosaga ning taketiga
seega kõike vaatan sealt.kui mõnda a osa läheb siis kas silber või ka läbi balti
seega kõike vaatan sealt.kui mõnda a osa läheb siis kas silber või ka läbi balti
- sportlane50
- Fitting 44"
Siiani on Taketi ja Fixusega hakkama saadud vist..
Roosna-Allikult tuli ka mingi jupp
Roosna-Allikult tuli ka mingi jupp
Anda rendile (auto)haagis Harjumaalt. Puksiirteenus.
+372 56 9I7 955
+372 56 9I7 955
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Kas selleks, et Taketist tootekatalooge koos hindadega saaks sirvida, peab kliendiks registreerima? Kui jah, kas see on mõeldud pigem suurklientidele, autoremonditöökojad jms. või ka erakliendile?
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
-
jyrgen
- Got ARB and Nitrous?
No näiteks ise olen suht palju teinud koostööd www.autoosad.ee ja www.autoladu.ee. Pole siiani alt läind ja hinnad suht normis ja toovad kiirelt koju kätte.
Aga kui keegi sul näiteks Soome vahet käib, siis www.motonet.fi on ka koht, kust saab hea hinnaga varuosi.
Aga kui keegi sul näiteks Soome vahet käib, siis www.motonet.fi on ka koht, kust saab hea hinnaga varuosi.
Enne oli mul aega ja raha,
nüüd on mul ainult
Pajero 2,5tdi, 1990 a. ja ka Ford Maverick 2,7td 1996 a.
nüüd on mul ainult
Pajero 2,5tdi, 1990 a. ja ka Ford Maverick 2,7td 1996 a.
-
honkomees
- True Off Roader!
minu autodele pole neil praktiliselt midagi peale pudi-padi pakkuda, ühtegi vajaminevat juppi pole kunagi olnud. Ja lisaks ei tunne nende süsteem minu sõiduautot, näitab mudeli ja aasta juures mootorite valikus küll vajalikku kubatuuri aga selle kubatuuriga oli sel aastal kahe võimsusega ja minu võimsusega varianti pole ...jyrgen kirjutas:... http://www.autoosad.ee ja http://www.autoladu.ee. Pole siiani alt läind ja hinnad suht normis ja toovad kiirelt koju kätte.....
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"