Soovitus

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
lemps*
Rookie
Kontakt:

Soovitus

Postitus Postitas lemps* »

Tere . Mul on üks äärmiselt keeruline küsimus . Kuna töötan metsas ja tahaks osta omale ka sinna sobivat autot , mis oleks vähe kõrgem ja mis poleks pooleveoline . Samas tahaks ka vahest actionit ka teha . Keegi oskab soovitada autot mis pole kallis , remontida oleks odav , esimesse porilompi kinni ei jääks ?
virgo
True Off Roader!

Re: Soovitus

Postitus Postitas virgo »

Niva vastab sinu esitatud kriteeriumitele.
Mudas alates 2003.
Apelsin
Fitting 38"

Postitus Postitas Apelsin »

LempS kirjutas:Tere . Mul on üks äärmiselt keeruline küsimus . Kuna töötan metsas ja tahaks osta omale ka sinna sobivat autot , mis oleks vähe kõrgem ja mis poleks pooleveoline . Samas tahaks ka vahest actionit ka teha . Keegi oskab soovitada autot mis pole kallis , remontida oleks odav , esimesse porilompi kinni ei jääks ?
Chero,Patrol,Uaz?
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas JaanusLI »

Minul selline auto olemas arvan. http://www.auto24.ee/used/820883

vaja,siis saad tagant istmed välja visata ja ruumi küll ja veel. ja Actionit saad ka.
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

Eee.. minu G Mersu? Metsavarustusele lisaks saad auto ilma rahata. Porilompi ka päris kinni ei jää.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
sierraari
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas sierraari »

Täiesti olemas selline masin http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=bf28
Vastab nõudmistele igati.
KeegiVeel
Fitting 38"

Postitus Postitas KeegiVeel »

Ok, suht segane küsimus. Ma töötan ka metsas...
Kas sa tahad oma tulevase masinaga hakata tööl käima? Mis vahemaid sa pead läbima nädalas? Mis mootorit eelistad (dsl/bens), mis on hinnavahemik, jne.? Palun kirjelda oma plaane täpsemalt. Mis tööd metsas teed, kuidas on sinna ligipääs, jne...

Edu!
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”