Off-TOPIC
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Off-TOPIC
See küsimus pigem moderaatoritele.Kas mõni teema ei võiks olla selline,kus Kõik Suured ja Vanad ja Karvased Jeebimehed võiksid oma tati välja pritsida,enne kui algajad,ehk uued Jeebi omanikud Oma autoga tuttavaks saavad 
Re: Off-TOPIC
Ei saa aru mida teemaalgataja taga ajab. Ma küll eriti Karvane ja Suur ja Vana ja muud asjad pole, aga ehk lööb täpsemalt naelapeale piha, et moosugune kah pihta saaks.
Virgo
Virgo
Mudas alates 2003.
Ibra nimetas piduriketta teemas teemaalgatajat rumalaks ja too vist solvus.
Yukon
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
Aga äkki algajad kasutaks rohkem otsingut! Mina vähemalt olen otsinud ja ka leidnud. Ja peale seda osanud ka abi otsida! Pole mõtet kohe solvuda kui keegi midagi otse ütleb..
Jeep
Tegelt pole asi mingis solvumises.Olen jännanud nn.masturitega ehk ligi 30 a.AlatesJossidest lõpetades Jeebiga.Sel ajal olnud Uaz,Patrol160 (lühike 3,3 d)83a.siisPatrol60 pikk(2,8 TD)Sõidetud kunagi ka suure Koljaga nn Rahva-Offroade Aegviidu metsades.Mõni mees oli sel ajal vist projektis veel.
Jeep on üks projekt elada sama elu edasi lihtsal nati pehmemalt,ka kallil kaasal mugavam.
Aga ikkagi,ärgem ironiseerige a la.......
Aga ikkagi,ärgem ironiseerige a la.......
Sry, lihtsalt sõidukivahetus tekitas uued probleemid-huvid-vajadused, Kuna olen nüüd nn.Võrrimehe klubis(parimas mõttes)Olen käpp. 
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
Горячие эстонские парни, tsiteerides Lenska taksojuhti.
лав, пийс, хармони! 
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Lasin silmade eest seltskonna läbi, ja sinu kirjeldusele vastavat ei leidu. Tatti meist ka keegi ei pritsi, sest kõik on viisakad inimesed. Mille või kelle üle sa küll kurdad?linnuke kirjutas:See küsimus pigem moderaatoritele.Kas mõni teema ei võiks olla selline,kus Kõik Suured ja Vanad ja Karvased Jeebimehed võiksid oma tati välja pritsida,enne kui algajad,ehk uued Jeebi omanikud Oma autoga tuttavaks saavad
Tsiteerides klassikuid "Metsas näeme, raisk"
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
-
davidsoniharald
- Got ARB and Nitrous?
Kasutaja Ib(r)a´l on igast asjast oma arvamus ja ta kirjutab seda kõikjale, sest ta arvab, et see kõiki väga huvitab, mida just TEMA asjast arva. Tegelikult ei huvita see mitte kedagi. Inimesed küsivad siin ikka tehnilist nõu, mitte arvamust. Kahjuks kõigini mõistuseni see ei jõua. Mis teha, rikas maailm.
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Igast asjast peabki olema oma arvamus. Pole ju mõtet teiste juttu taga kiita, sest see ei vii edasi. Sind huvitab ka minu öeldud lause, mida sa oled pannud omale joone alla.davidsoniharald kirjutas:Kasutaja Ib(r)a´l on igast asjast oma arvamus ja ta kirjutab seda kõikjale, sest ta arvab, et see kõiki väga huvitab, mida just TEMA asjast arva. Tegelikult ei huvita see mitte kedagi. Inimesed küsivad siin ikka tehnilist nõu, mitte arvamust. Kahjuks kõigini mõistuseni see ei jõua. Mis teha, rikas maailm.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Arvamus peab alati olema, selles suhtes olen ma Ibraga nõus.
- Manused
-
- akne_6igusMinuArvamusele.jpg (9.63 KiB) Vaadatud 3543 korda
O|||||||O
- atdoom
- True Off Roader!
Tark teab isegi, et ta rumal on ja rumal lolliks sõimajat nii kui nii ei usu;)samru kirjutas:Ibra nimetas piduriketta teemas teemaalgatajat rumalaks ja too vist solvus.
Aga viisakus teeb nii targale, kui rumalale head:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue