Jeep Grand cherokee 4.0 V6

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
SirVolly
Rookie

Jeep Grand cherokee 4.0 V6

Postitus Postitas SirVolly »

Siin foorumis kindlasti leidub minust targemaid inimesi. Olen algust teinud juba kahe maasturiga, esimene oli Ford Explorer ja teine Hyundai Galloper. Hetkel on mul plaanis soetada endale Jeep Grand cherokee. Konkreetne isend on 4.0 V6 bensiinimootoriga ja ilma nelikveota. Plaanis vahetada see enda praeguse sõiduauto vastu. Jeep on 95.a. Mida keegi selle masina kohta oskab rääkida. On sellel masinal mingeid halbu omadusi?
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Jeep Grand cherokee 4.0 V6

Postitus Postitas tyyp07 »

Ilma neliveota? Ja milleks sulle suur kandiline sõiduauto 4l mootoriga?
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

Milline see Jeebi 4.0 V6 üldse välja näeb ?
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

Väga halb omadus on see,et ta ei liigu :mrgreen:
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

SirVolly kirjutas:Siin foorumis kindlasti leidub minust targemaid inimesi. Olen algust teinud juba kahe maasturiga, esimene oli Ford Explorer ja teine Hyundai Galloper. Hetkel on mul plaanis soetada endale Jeep Grand cherokee. Konkreetne isend on 4.0 V6 bensiinimootoriga ja ilma nelikveota. Plaanis vahetada see enda praeguse sõiduauto vastu. Jeep on 95.a. Mida keegi selle masina kohta oskab rääkida. On sellel masinal mingeid halbu omadusi?
Vahetada soovitakse seda autot sellepärast, et osta seda nagunii keegi ei taha, tagaveoline "maastur" on teatavasti üsna nigelate maastikuvõimetega.
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Mahno »

Kui tegemist on 95 aasta grandiga, siis mootor on kindlasti R6 ja mitte V6.

Sa saad oma raha eest suure kliirensiga januse universaalkerega sõiduauto. Läbivus palja tagaveoga ei ole kindlasti halvem kui tavasõiduautol, kuid kui see müügikuulutus on see, kus lubatakse paljalt tagaveo jõul läbi meetrise lume minna, siis ära usu seda.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”