Mitsubishi 2,5TD mootori anomaaliad
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Rihma võib üle visata küll,sest mul juhtus ka nii(l200-ga).Oli uus rihm mis oli arvatavasti kehva kvaliteedigaja sellel masinal on see pingutus vedruga mis eriti tugevalt mu meelest ei pinguta.Ju oleks pidand pinge peale laskma vahepeal.Ja siis tegi küll sellist ford transiti häält. Ja jõud kõikus ka üksvahe sõidu ajal.Viga oli turbo ja cooleri vahelistes lõdvikutes millel oli pragu sees ja soojaks saades siis läksid pehmemaks vms. ja ega seda eriti näha polnd sest riie peal nendel ja see oli terve,alt kummil aga pragu.
jemand
Re: Mitsubishi 2,5TD mootori anomaaliad
Kisuks vana teema ülesse, nimelt viimane kord oli,vähemalt üheks, põhjuseks hoopis purunenud balansiirvõlli rihm, see sai vahetatud ja auto sõitis muretult eelmisest suvest alates, nüüd hakkasid samad mured tekkima, nimelt selline isealgatuslik, ütleme kiirendamine. Algas see kui kerge haagis oli taga, kergelt ülesse mäge sõites, kui koormus suurem, sai auto justkui koguse lisaõhku kuskilt ja sööstis edasi, summutist must suitsulont väljas, lasid gaasi lahti, kõik OK. Paar korda juhtus nii, vahel tegi siis sõitis jälle korralikult. Eelmine nädal sai EGR minema visatud ja ebayst saadud pimenduskomplekt peale pandud. Auto sõitis kohe paremini ja tolle paari päeva jooksul probleeme ei esinenud. Silmnähtavalt oli EGR-i vahelt immitsenud väljalaske gaase. Kõik oli hea, peale nädalavahetust, täna siis paar km sõidetud kui hakkas kõik jälle pihta. Auto justkui saaks kuskilt meeletu koguse lisaõhku, mis teda koheselt linguna edasi viskab. See jama pole pidev st käib teatud vahedega, nii paari sekundi tagant. Vabakäigul on pöörded ilusti paigas.
-
v6sa
- I live off from the mud
Elektrilise juhtimisega pump? Veakoode näitab?
Diiselmootorile ei tee lisaõhk midagi - segu määrab pihustatav kütus. Kui viskab musta, siis saab seda liiast ja õhku ei jätku.
Mina otsiks põhjust pumbast - miks aeg-ajalt liigset kütust antakse...
Diiselmootorile ei tee lisaõhk midagi - segu määrab pihustatav kütus. Kui viskab musta, siis saab seda liiast ja õhku ei jätku.
Mina otsiks põhjust pumbast - miks aeg-ajalt liigset kütust antakse...
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
No minu jaoks justkui välistab pumba sellise käitumise sagedus, pump kas on pees või ei ole, mul käivitub nii soojalt kui külmalt ideaalselt, sõidab jne, vahel ainult tekib selline anomaalia. Näiteks sai nüüdki näperdatud kõiki vaakum jms voolikuid ja sai kohe muretult ca 60km sõidetud. Miskipärast hakkan juba pihusteid endit kahtlustama, mootor sõitnud 200tkm ja vaevalt neid vahetatud või kontrollitud on.
Kui EFI siis on arvatavasti pumba elektroonikaga (kaas) mingi häda.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923