Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Ex paistab kuidas selle õllega saab aga mul tartu vaja niikuinii 1 päevaks tulla ennem safarit , hommikupoole ajaks omad asjad ära ja nii lõuna paiku võiks kokku saada ja siis kuhugi koos turnima minna küll .
TanelV kirjutas:Ex paistab kuidas selle õllega saab aga mul tartu vaja niikuinii 1 päevaks tulla ennem safarit , hommikupoole ajaks omad asjad ära ja nii lõuna paiku võiks kokku saada ja siis kuhugi koos turnima minna küll .
Anna natsa enne teada, kuna sa kaugemalt inimene ka.....ja Toitsi + veel mõne palume teejuhiks!
TanelV kirjutas:Ex paistab kuidas selle õllega saab aga mul tartu vaja niikuinii 1 päevaks tulla ennem safarit , hommikupoole ajaks omad asjad ära ja nii lõuna paiku võiks kokku saada ja siis kuhugi koos turnima minna küll .
Anna natsa enne teada, kuna sa kaugemalt inimene ka.....ja Toitsi + veel mõne palume teejuhiks!
Kas tartu meestele sobib ka nädala sees kui ma mõne ölle ja śhaślõki ämbriga ennast kohale vean ? (krt nädala vahetusel väga halb asju ajada , inimestel ikka puhke/pere päevad ju )
Kas tartu meestele sobib ka nädala sees kui ma mõne ölle ja śhaślõki ämbriga ennast kohale vean ? (krt nädala vahetusel väga halb asju ajada , inimestel ikka puhke/pere päevad ju )
MIks ka mitte nädala sees seda teha Ööd pole enam nii mustad
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks