Matu kirjutas:Uurisin ise ka netist nende kohta ja sain samasugust infot. Hetkel ma arvan, et kui koju jõuan hakkan neid terracane üle vaatama. Terracanil kurdetakse küttesüsteemi üle ning pole eriti mugav sõita kaldub palju jne aga eks proovime järele. Kellel üle võib PS panna
Mitte kuhugi ei kaldu, kui panna normaalsed vedrud ja Heavy Track-id alla. Kütusesüsteemide üle on kurdetud küll, aga kes kurdavad? Need, kes oma autot hooldada ei raatsi. Kui hooldada oma autot seal, kus ette nähtud ja õigete varuosadega, ei lagune sul mitte midagi. Kütust võiks ka muidugi tanklast tankida, mitte tuttava onu stjopa garaažis seisvates 20. liitristest plekk-kanistritest ammutada. Sinu viimati välja toodud autodest oli see konkreetne Terracan minu oma, mis on nüüd juba ära müüdud. Aga võin mürki võtta, et oli korralikum, kui need kõik teised sahad kokku. Lihtsalt inimesed ei taha osta faktiliselt 190 000 sõitnud Hyundaid, mis on algusest saadik kontrollitava ajalooga. Ikka tahetakse pigem kusagilt toodud 784 000 sõitnud Mitsubishit või 678500 km sõitnud mõnda muud toredust. Nende kuude jooksul, mil mu auto müügis oli, sai küll ja veel nähtud neid kloune, kes rallisid proovisõidul nagu oleks viimnepäev tulekul ja siis ütlesid, et oi kui põnev auto ja midagi ei kukkunudki küljest ära

Seejärel toksiti veidi aega kinganinaga rehve veel, raisati minu ja enda aega ja mindi osteti endale Linnamäe tee platsilt "äsja Hollandist" või "homme Taanist" teadmata päritoluga "138 000 sõitnud ausõna" Grand Cherokee - (kindlasti 3.1 disla), ülekatuse käinud suitsev Pajero või midagi muud põnevat. Eks inimesi ole erinevaid ja igale autole pidi ostja olema. Kohati on ainult pisut raske inimeste loogikale pihta saada.
Erik @ suhelnud umbes viiekümne Terracani "ostjaga"
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27