samru kirjutas:Kuus aastat olen Stihiliga kokkupuutunud ja see on mind täielikult Stihli usku pööranud. Kui midagi peale stihli soovitada, siis ainult Husqvarnat ...
Sama siin, 12 aastaga. Endal varasem kokkupuude huskuga, see oli tuntavalt tuimem, ebamugavam töötada kui sama klassi Stihl, sama ka nt võsaka puhul (olen mõlemafirma võsakat kah kasutanud)
samru kirjutas:.. üldiselt vähemalt Stihli puhul on tehase praak praktiliselt OLEMATU (eeldan et nii on ka näiteks husqvarnal ja teistel kvaliteettootjalel). ...
endal olnud üks saag pea 12 aastat ja mingit garantiid ega tegelikult ka töökojahooldust pole vaja olnud (nt esimene küünalgi peal). Nüüd on veoosa niipalju kulunud, et asendamise asemel kavatsen lasta ümber ehitada uuema mudeli laiema/toekama 1,6-se keti peale.
samru kirjutas:... stihl 026 ja 170. 99% ajast kasutan 170, sest see on märksa kergem. ...
Endal kergemaga võrdlusmoment puudub, kõik kodused tööd olen saanud tehtud stihl 025 ja see nüüd küll kusagilt otsast raske pole. Eriti kui meenutada töötamist Uraliga
samru kirjutas:... Ja loomulikult on Stihli kett üks parimaid! ...
100%, hädaga olen kohalikust töökojast teadmata nimega kette ostnud, lihtsalt ei pea vastu ja katkevad suht uuest peast, peale mõnda paagitäit, vana, äraviilitud hammastega stihli originaalketid aga ikka hammaste puudumisele vaatamata terved.