Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.
selline mure siis, et esisilla väljalülitamine tekitab kohutavat peavalu Sisse läheb ilusti kergelt aga välja sindrinahk ei taha kohe kuidagi tulla.
Kõige paremini tuleb siis kui auto on täiesti horisontaalse pinna peal aga kust sa seda kuskil mülkkas ikka nii väga leiad.
Üleeile sai naabrimehe auto mudamülkast välja sikutatud ja siis sain kõwa pooltundi vatti ja vaeva näha, et esisild välja lülitada.
Ons kellelgi midagi sellist ka olnud või teab keegi arstimise rohtu
2 mehega esisilda välja kangutada ka nagu nadi
sama probleem siin, ja ka enamuseltuttavail uazi gazi omanikel.
Sohh, või nii siis ja ma mõttlesi, et ma ainuke "loll"
Aga millegi pärast mulle tundub, et see mitte nii käima ei pea. Nõus sellega, et ega ma oma 5a poissi seda kangutama ei pane, kuid oma muskulatuuri poolt väljastatvast jõust peaksin ma seda vähendama ikka tubli 80%
t2iesti normaalne k2itumine vahekasti poolt. st v2heke kulunud kasti poolt.. seal need v6llid on kulununa kerge loksuga ja kisuvad ennast viltu kuidagi ja siis j22vad lollisti pinge alla. v2ikesed nipid k2ivad ikka asja juurde, alati ei saa ainult muskulatuuriga asju ajada :)
nu ma usun et see mingi piirini normaalne on. Minu oma see eest tõsiselt raskelt käib, alati on 1 ke** ja keex, et silda välja saada. Vahest ei aita nõksutamine, ei sile maa, ei vanakurja vandumine ja kõigevägevama palumine.
Aga ok, sain su kirjast vastuse juba kätte ---> kulunud vahekast
nu ma võta riiulist siis järgmise kasti, putitan ta korda ning lükkan alla, eks näis mis nägu/tegu ta siis on.
tuttav lugu jah, imelik on see et mul läheb esisild sujuvalt koha peal sisse aga väja saab üldjuhul vaid siis kui auto aeglaselt liigub, vahel tuleb korraks tagurpidikäik ka panna.
Vahekasti mitte just eriti sujuv lülitamine paistab kõigi GAZ'/UAZ'ide featuur olema mida ma kohanud olen (eriti kui mõne lääne maasturiga võrrelda). Enda 69 vahekastis said kõik kulundu laagrid vahetatud, kuid esisilla sisse-väljalülitamine paigalseistes enamasti ikka ei õnnestu (vaja käik sisse panna ja natuke sidurit libistada, siis läheb. Otsehambumisega hammasrattad vist sees).
Enda 69-l pole just see esisilla sisse ja välja lülitamine mitte kuigi keerukas lugu, tuleb ka lihtsalt käiguga pisut libistada kui kohapeal just sisse ei lähe aga seda juhtub harva. Aga väike põhjus miks esisilda kahe mehega peab välja tõmbama võib olla sellest et aeglusti on alles sees.
väike põhjus miks esisilda kahe mehega peab välja tõmbama võib olla sellest et aeglusti on alles sees
Nu ma ei kujuta ette mittmekesi ma seda siis välja sikutama pean kui aeglusti ka veel sees oleks
kangesti tuleb siis vanaema muinasjutt meelde, kus naerist terve suguvõsaga välja sikutati+ siis muud koduloomad ja pudulojused ka veel appi võeti
Ega siin nalja pole mitte, tean sellist lugu küll kus tuttav suure agarusega tahtis esisilda välja lülitada ja unustas järjekorra ära ja rebis nii kangesti hoova et kui sild välja lülitus siis oli tal hoob ka peos.
olaf kirjutas:Ega siin nalja pole mitte, tean sellist lugu küll kus tuttav suure agarusega tahtis esisilda välja lülitada ja unustas järjekorra ära ja rebis nii kangesti hoova et kui sild välja lülitus siis oli tal hoob ka peos.
Mia olen LADA-del kolm kord ja LR'il kaks korda käigukangist jagu saanud.