Lähme sõidame....Tartumaal
Moderaator: Moderators
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
Lähme sõidame....Tartumaal
Nii, head Tartu inimesed, mis arvate, kui teeks ühe safari? Mina võin minna nt. täna või pühapäeval. Ärme passi niisama kodus ja lähme loodusesse kah. Kui kellelgi on soove/ideid, siis andke mulle teada ja organiseerime midagi.
5256990 Urvo
5256990 Urvo
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kui sa Urvo juba ära pole sõitnud, siis võiks homme (laupäeval) teha väikse originaalide sõidu Tartumaal ja panna alustuseks üks-kaks geopeituse punkti ka
Ise tulen Cruiseriga nii et väga sügavale ei kavatse uppuda, aga kui veel huvilisi on, siis võtke ühendust! Arvan, et sobiv aeg alustada oleks ca 12-13 paiku. Stardipaigaks sobiks tradistsiooniliselt kesklinna Statoil.
Tarmo
tarmo@4x4.ee
526 5874
Ise tulen Cruiseriga nii et väga sügavale ei kavatse uppuda, aga kui veel huvilisi on, siis võtke ühendust! Arvan, et sobiv aeg alustada oleks ca 12-13 paiku. Stardipaigaks sobiks tradistsiooniliselt kesklinna Statoil.
Tarmo
tarmo@4x4.ee
526 5874
- ivanvillis
- Fitting 38"
- ivanvillis
- Fitting 38"
- ivanvillis
- Fitting 38"
pole hullu... varsti teen siduri korda ja jälle metsa minek...
ja järgmine kord kui sõit on võiks ikka rohkem autosid tulla, oleks põnevam kui kellegil teisel kah midagi pe...e läheks
ja järgmine kord kui sõit on võiks ikka rohkem autosid tulla, oleks põnevam kui kellegil teisel kah midagi pe...e läheks
Märt
vooro.vooro@mail.ee
vooro.vooro@mail.ee
sellepärast ma täna ei tulnudki, sest mina oleks kindlasti oma masinaga sinna jäänudki.ivanvillis kirjutas:pole hullu... varsti teen siduri korda ja jälle metsa minek...
Offroadiga tegelnud alates 2006.
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
Käisime seal 2 kraavi rajal. Mülkaid polnud, aga see eest oli porine ja libe, mis tegi huvitavamaks. Krt, kardan, et järgmist korda ei tulegi vist...minu poolt igatahes, kuna keegi tore inimene kavatseb mult auto ära võtta
A see eest ma loodan, et eraldatakse mulle, kui raja autorile
üks istekoht mõnes rohelises või kollases patrolis.
Urvo/leinamas
A see eest ma loodan, et eraldatakse mulle, kui raja autorile
Urvo/leinamas
- ivanvillis
- Fitting 38"
seda kindlasti... midagi ikka välja mõtlemeOffy-roady kirjutas: A see eest ma loodan, et eraldatakse mulle, kui raja autorileüks istekoht mõnes rohelises või kollases patrolis.
![]()
Märt
vooro.vooro@mail.ee
vooro.vooro@mail.ee
- ivanvillis
- Fitting 38"