Seiklus rajad ning legendid?
Moderaator: Moderators
- john-rambo
- Rookie
Seiklus rajad ning legendid?
Tere kõigile olen uus ja roheline selles vallas, kuid mul on nüüd Patrol Y61 ja endal seiklushuvi.
Olen kuulnud, et on olemas spets legendid ja rajad mida mööda hea katsetada enda ja auto võimeid. Ja nii küsingi, et kas kellegil on infot nende radade kohta.
Ette tänades John-Rambo
Olen kuulnud, et on olemas spets legendid ja rajad mida mööda hea katsetada enda ja auto võimeid. Ja nii küsingi, et kas kellegil on infot nende radade kohta.
Ette tänades John-Rambo
Re: Seiklus rajad ning legendid?
Pühapäeva hommik või isegi laupäeva lõuna. Lähan kindlasti metsa, Tallinna lähedale. Kellel huvi, siis helistage 5020705 ja lepime kohtumispaiga kokku.john-rambo kirjutas:Tere kõigile olen uus ja roheline selles vallas, kuid mul on nüüd Patrol Y61 ja endal seiklushuvi.
Ette tänades John-Rambo
Muda, pisarad ja purunev auto garanteeritud.
- john-rambo
- Rookie
Sõit oli eelmisel nädalal. Eeloleval pühapäeval võiks muidugi mõne tiiru teha.P6tu kirjutas:Kas vintsita stock 4Runneriga kah kohale on mõtet ronida?Indrek kirjutas:Seega pühapäeva hommik kell 10.00. Kohtumispaigaks võiks olla Järve keskuse parkla.ennukas kirjutas:Pühap.hommik oleks tulija..
Ilma vintsita läheb raskeks, väga raskeks arvestades sadanud vihma ja võimalikke radu.
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Njah,siis jätan ennast välja.Jään mõnda muud võimalust ootama.Indrek kirjutas:Sõit oli eelmisel nädalal. Eeloleval pühapäeval võiks muidugi mõne tiiru teha.P6tu kirjutas:Kas vintsita stock 4Runneriga kah kohale on mõtet ronida?Indrek kirjutas: Seega pühapäeva hommik kell 10.00. Kohtumispaigaks võiks olla Järve keskuse parkla.
Ilma vintsita läheb raskeks, väga raskeks arvestades sadanud vihma ja võimalikke radu.
- john-rambo
- Rookie