Arto kirjutas:
Mis puudutab piiri taga sõitmist, siis selles osas arvan, et probleeme pole.
Aga selles just kogu probleem ongi.Ükskord oleks aeg ka aru saada.
Tõstsin Kurlandil meelega selle Vaba teema lätlastega õhku ja uurisin,et mis nad asjast arvavad ja mis edasi plaanivad seoses meie planeeritud 2013 a . muudatustega.
Totu (Arvet)sellepärast pöördes ongi,et ta teab mida nad arvavad.Ja põhjendatult on pöördes.
37 rehviga või reduktoritega Vabadele öeldakse Lätis " Tere Tulemast" TR3-e.Open klassis ei ole nad igaljuhul teretulnud. Eesti satub võibolla mõni üksik team . Enamus ei plaani enam siin sõita.
Lisaks ei teata veel siiamaani mismoodi sõidetakse koos NEZ Cupi koos selliste pillidega.
Kahju,et see minu teha ei ole aga kui oleks, siis keelaks ma kohe sellised reeglid ja teeks täpselt samasugused kui on lätis.
Loodetavasti tuleksid tagasi rajale need masinad,kes praegu on loobunud ning saaks naabritega sõbralikult koos sõita.
Need aga kes tormakalt uute (mittekehtivate) reeglite järgi autosid vorbivad,siis neile oleks asi lihtne: kas TR3 ,auto reeglitele vastavaks või safarid.Praegu olete saavutanud selle,et paar-kolm uut kuratteabmisklassi autot on rajal ja ülejäänud 10 või rohkem ei taha enam rajale tulla ja nendega konkureerida .Kumb siis kumma üle kaalub ?
See kahju on igaljuhul väiksem ja hapude nägude arv samuti,kui see praegu tehtud.
Alati ei saagi kõik rahul olla.Valikud ei peagi kõigile meeldima.
Proovige oma ninaesisest natuke kaugemale ka vaadata ja näete oluliselt suuremat pilti.
PS:Totu postitus ajendas ka mind jälle kirjutama ja kui mõni "sellele spetsialiseerunud moderaator " tahab,siis võib Sitaloopimine vol.11 ka teha. Mul juba täiesti ükskõik.
Arutame siis seal uusi ja huvitavaid reegleid edasi.