Suurim rehvimõõt offroadiks e. velg jääb suureks

Kui sa siia sattuda tahad siis mõtle midagi uut välja.
Need küsimused ei eruta enam.

Küsimustele vastab Armeenia Raadio

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Re: Suurim rehvimõõt offroadiks.

Postitus Postitas Madis »

Targutan küll ja teemat jagan. Tule oma rotiga rajale ja paneme rinnad kokku. Nii lihtne see ongi. 5115033
TR3 BHC
Madis 5115033
Tarmi
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmi »

Humma2 kirjutas:Madis ära targuta kui sa konkreetset teemat ei jaga. Seda ei oleks tõstetud, kui tal 37ne ratas all istuks normaalselt :!: Minu arust nii lihtne see asi ongi.
Sa ära ise targuta. Sõitsin vahepeal pea pool aastat H2-ga ja sellele mahub alla 37" vabalt. Ma ei tea, kust tuleb sinu 22l/100-le, aga minu kulunumbrid olid linnasõidul stabiilselt üle 30l/100-le ja seda rahulikult kruisides. Ja lõpetuseks, vähem ohkimist ja rohkem tegusid. Tule siis näita Kõuekõminal, milleks võimeline oled. See foorumis teoretiseerimine ja mõttetu ila ajamine teemal "Hummeriga TR3-e sõitma ja seejuures veel sõite võitma" jätab sinust debiiliku mulje paraku. Sõida üks võistlus ära ja siis võetakse sind võibolla vähe tõsisemalt. Mõistus tuleb ka koju ehk.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Humma2 kirjutas:kadedus :cry:
Mille peale?
HM Racing Team
Humma2
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Humma2 »

Tarmi kirjutas: Sa ära ise targuta. Sõitsin vahepeal pea pool aastat H2-ga ja sellele mahub alla 37" vabalt. Ma ei tea, kust tuleb sinu 22l/100-le, aga minu kulunumbrid olid linnasõidul stabiilselt üle 30l/100-le ja seda rahulikult kruisides. Ja lõpetuseks, vähem ohkimist ja rohkem tegusid. Tule siis näita Kõuekõminal, milleks võimeline oled. See foorumis teoretiseerimine ja mõttetu ila ajamine teemal "Hummeriga TR3-e sõitma ja seejuures veel sõite võitma" jätab sinust debiiliku mulje paraku. Sõida üks võistlus ära ja siis võetakse sind võibolla vähe tõsisemalt. Mõistus tuleb ka koju ehk.
Ei mahu talle 37" alla vabalt mitte kuidagi.
Humma2
Off Roader Wannabe

Movistar kirjutas: Ka minumeelest oled sa ennast üle tõmmanud ja ei taha kuidagi maapeale tagasi tulla.Alguses tundus naljakas,nüüd muutub juba vaikselt häirivaks see jura,mida sa siia kirjutad.
Võime sinuga avalikult kihla vedada,et sa EI jõua selle Hummeriga ühelegi EAL-is regatud võistlusele ega lõpeta ühtegi võistlust TR3 klassis (sinu jaoks siis suurte mootorite klass)
Aga kes ütles, et ma üldse TR3 klassis sõitma hakkan? Praegu tundub 20" velg ja 35" otstarbekam, seda enam et mul lihtsam TR2-s domineerida.
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Kuule - mine tee 1 tiir veel saunas ära ja mine magama. Homme jälle selgem päev :)
Üldiselt IC teema. aga naljakas. Siin ennegi Fiat pandaga jms. üritatud võistlusi võita - seda siis küll ainult foorumis.
TR3 BHC
Madis 5115033
Tarmi
Mudder
Kontakt:

Humma2 kirjutas:
Tarmi kirjutas: Sa ära ise targuta. Sõitsin vahepeal pea pool aastat H2-ga ja sellele mahub alla 37" vabalt. Ma ei tea, kust tuleb sinu 22l/100-le, aga minu kulunumbrid olid linnasõidul stabiilselt üle 30l/100-le ja seda rahulikult kruisides. Ja lõpetuseks, vähem ohkimist ja rohkem tegusid. Tule siis näita Kõuekõminal, milleks võimeline oled. See foorumis teoretiseerimine ja mõttetu ila ajamine teemal "Hummeriga TR3-e sõitma ja seejuures veel sõite võitma" jätab sinust debiiliku mulje paraku. Sõida üks võistlus ära ja siis võetakse sind võibolla vähe tõsisemalt. Mõistus tuleb ka koju ehk.
Ei mahu talle 37" alla vabalt mitte kuidagi.

Kurat küll! Jumal sa näed ja ei mürista! Saad aru inimene, minu kasutuses olnud täiesti stock H2-l olid all 37" rehvid. Ja nii ongi. Punkt.
Tarmi
Mudder
Kontakt:

Humma2 kirjutas:
Movistar kirjutas: Ka minumeelest oled sa ennast üle tõmmanud ja ei taha kuidagi maapeale tagasi tulla.Alguses tundus naljakas,nüüd muutub juba vaikselt häirivaks see jura,mida sa siia kirjutad.
Võime sinuga avalikult kihla vedada,et sa EI jõua selle Hummeriga ühelegi EAL-is regatud võistlusele ega lõpeta ühtegi võistlust TR3 klassis (sinu jaoks siis suurte mootorite klass)
Aga kes ütles, et ma üldse TR3 klassis sõitma hakkan? Praegu tundub 20" velg ja 35" otstarbekam, seda enam et mul lihtsam TR2-s domineerida.
Aga tule ja domineeri! Kõuekõmin on juba peatselt ukse ees! Ma panen omalt poolt kasti mingit head jooki, et sind seal stardis ei ole. Ei TR3-s, TR2-s ega üheski muus Tee Erris! Fakt!
Humma2
Off Roader Wannabe

Tarmi kirjutas: Kurat küll! Jumal sa näed ja ei mürista! Saad aru inimene, minu kasutuses olnud täiesti stock H2-l olid all 37" rehvid. Ja nii ongi. Punkt.
Olgu kuidas tahad. Sa ei ole päevagi H2-ga sõitnud, ilmselt ka mitte sisse istunud. H2 stock ratas on 315 70se profiiliga 17 tollise velje peal. 37 ei istu sinna kuidagi alla vastu käimata.
Tarmi
Mudder
Kontakt:

Humma2 kirjutas:
Tarmi kirjutas: Kurat küll! Jumal sa näed ja ei mürista! Saad aru inimene, minu kasutuses olnud täiesti stock H2-l olid all 37" rehvid. Ja nii ongi. Punkt.
Olgu kuidas tahad. Sa ei ole päevagi H2-ga sõitnud, ilmselt ka mitte sisse istunud. H2 stock ratas on 315 70se profiiliga 17 tollise velje peal. 37 ei istu sinna kuidagi alla vastu käimata.
Mis vastukäimise iba sa kogu aeg ajad? Kuhu vastu mis asi käib sinu meelest? Võibolla käib su käsi millegi vastu üpris nobedalt suurest rõõmust, kui siin oma sisutühje mittekuhugileviivaid postitusi vorbid?
Humma2
Off Roader Wannabe

Tarmi kirjutas: Mis vastukäimise iba sa kogu aeg ajad? Kuhu vastu mis asi käib sinu meelest? Võibolla käib su käsi millegi vastu üpris nobedalt suurest rõõmust, kui siin oma sisutühje mittekuhugileviivaid postitusi vorbid?
Kuule lõpeta ära juba, see muutub juba tobedaks. Omanik ütles mulle selge sõnaga, et pööramisel käib stabika varda vastu. Pean hakkama kirjavahetusi siia panema?
Ära hakkavad viskama mingisugused "mu täditütre mehe sugulane sõidab H2-ga ja tal 40" ratas istub vabalt all" jutud.

Ehk paneb see tabel sulle veidi aru pähe:

http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Ti ... References
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Humma2 kirjutas:oma aja ära elanud defenderit...
Suure tõenäosusega (kui sa oleks oma über blingen masinaga seal g-trassil olnud) oleks sinu hummer siiamaani seal g-trassil istunud ja mina oma defekaga oleks rahulikult kodus õlut joonud...
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Tarmi
Mudder
Kontakt:

Humma2 kirjutas:
Tarmi kirjutas: Mis vastukäimise iba sa kogu aeg ajad? Kuhu vastu mis asi käib sinu meelest? Võibolla käib su käsi millegi vastu üpris nobedalt suurest rõõmust, kui siin oma sisutühje mittekuhugileviivaid postitusi vorbid?
Kuule lõpeta ära juba, see muutub juba tobedaks. Omanik ütles mulle selge sõnaga, et pööramisel käib stabika varda vastu. Pean hakkama kirjavahetusi siia panema?
Ära hakkavad viskama mingisugused "mu täditütre mehe sugulane sõidab H2-ga ja tal 40" ratas istub vabalt all" jutud.

Ehk paneb see tabel sulle veidi aru pähe:

http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Ti ... References

Omanik ütles sulle, et käib vastu stabikat? Ise oled pooletoobine siis, et ei saa aru kas käib või ei käi? Siin ongi see vahe, et sulle ütles omanik, aga mina olen olnud omanik. Ja omaenda kätega said need rattadki sinna alla keeratud. Tean väga täpselt millest räägin. Kõuekõminal tuled siis näitad TR2-s kõigile, kus nurgas kapp seisab? Ma pakun, et ma saaks oma fordikolakaga ka kaugemale kui sa :P
maksipoiss
Rock Crawler

Postitus Postitas maksipoiss »

Mul on tunne, et eksisteerib teatud tüüp tegelasi kelle eesmärk ongi käija erinevates foorumites nö. kaikaga herilasepesas sorkimas, siis pärast lahe vaadata kui tõsimeelsed kasutajad vahutavad. Ise loen ka jalgratturitele mõeldud Veloclubbersit ja seal täpselt sama moodi aegajalt mõni tegelane räägib "spetsiaalsest vahast, mis käib raami sisse ja muudab selle kergemaks ja jäigemaks" ja muud sarnast jama. Tegelikult sarnased postitused väärivad ju ainult kahe sõnalist vastust- Anna minna. Kui sedagi.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

OK.Lepime siis kokku,et me rohkem ei töga ja ootame sind järgmisel võistlusel rajal ning saad meile tõestada kui rumalad me oleme ja ,et ei saa millestki aru.
Loomulikult saab võimsa hummeriga ja 37 rehviga seal poodiumikoha ,milles pole kahtlustki.
Julgen spekuleerida ,et kui mina oleksin hummeriga Kõuekõmina stardis klassis TR2,siis 2 koha saaksin kindlasti.Mis sest,et enamus aeg peab see 6 liitrine v8 ringi ajama mitte rattaid vaid ülisuurt õlipumpa ja see omakorda hüdraulilist vintsi tõmbetugevusega vähemalt 20000 lbs(Come Upil on selline olemas)
HM Racing Team
Suletud

Mine “Idiot corner”