andrusjo kirjutas:Mul pole küll 98a mudel kuid 93a R20 aga nimelt...
Täna sai natuke uute rehvide hullatud ja auto hange otsa aetud.Selgus siis selline imelik lugu.Kuna auto vajus hange ja sai ka natuke ennast sügavamele kaevatud oli tagumine vasak ratas sügaval sees ja parem tagumine suht koopas.Esimesed suht kandval pinnal ja parem tagumine samuti aga üllatus mis sugune.Parem tagumine ringi ei suvatsenudki hakata käima,vedasid ikkagi diagonaalis.Sai proovitud erinevaid pöördeid ja aeglustit ja kiiret vedu,ei midagi.Mure tõusis taevani,et kas tõesti ongi LSD otsad andnud.Sai siis natuke ukerdatud ja kaevatud ning trügitud.Väljas. Jää peal uuesti proovides......veavad mõlemad taga rattad.Sillas värsked mahlad ja ikka LSD-le sobiv.Aru ma ei taipa miks ta seal lääbakas asendis siis teist tagumist vedama ei võtnud.Oleks selle kah taha võtnud poleks ma pidanud kaevama ega midagi.All oli kinni sõidetud lumi.Kas tõesti hakkab differ otsi andma või see ongi mingi LSD omapära??Veab siis kui ise heaks arvab ja kergem on??
Nagu nimestki LSD (Limited, Slip, Differnetial) "
Piiratud, Libisemisega, Diferentsiaal" Et siis rõhk sõnal "piiratud". Aastate joosksul liigub see asi ühele või teisele poole, et kas hakkab rohkem või vähem läbi libisema. Mul hakkab LSD juba päris tavaliseks diffriks muutuma.