Terrano II.1998a,tagasilla differ jupsib.

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
vinnn
Off Roader Wannabe

Terrano II.1998a,tagasilla differ jupsib.

Postitus Postitas vinnn »

Nelivedu on väljalülitatud,kuid tagasillas veavad mõlemad rattad ja järskudel pööretel poob,teen ukse lahti jälgin tagaratast kui ümber pööran ja näha on kohe kuidas sisemine ratas kraabib.
Mingit sisse ja väljalülitamis nuppu pole,reduktori korpuse küljes pole ka mingit lülitusmehhanismi,üks tuttav arvas et võibolla on mingi antipuksimise süsteem ja see on kinni kiilunud või ültse nässus.
AIDAKE mehed,enne kui ma selle kuskil sfaldil päris peesse ei keeera. :bg
KKKKKK
Fitting 44"

Re: Terrano II.1998a,tagasilla differ jupsib.

Postitus Postitas KKKKKK »

LSD hakkab kinni jääma kuna õli ei ole vahetatud nii nagu ette nähtud.
Omal D22-l sama oli kui ostsin.
Nüüd kalla sinna sisse ilusti värske õige LSD diffri õli ja joppamise korral sõidad edasi kui vana mees veel 10 tuhandeid kilomeetrisi.
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Difriga nüüd sellest midagi ei juhtu :roll: Kui LSD on korralik, siis peabki natuke pinnaskattega teel "kratsima" Vaheta õli ära ja vaata mis juhtub- tõenäoliselt mitte midagi.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
vinnn
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas vinnn »

selge mehed suurimad tänud,ma juba kartsin,et läheb jamaks.
Ma vahetasin kumme ja ülestõstetud ratta kerata mul igaljuhul ei õnnestunud,kässar oli maas,see igaksjuhuks et keegi tögama ei hakkaks.
Vähemalt olen lootusrikas,veel kord tänud ja edu kõigile.
andrusjo
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas andrusjo »

Mul pole küll 98a mudel kuid 93a R20 aga nimelt...

Täna sai natuke uute rehvide hullatud ja auto hange otsa aetud.Selgus siis selline imelik lugu.Kuna auto vajus hange ja sai ka natuke ennast sügavamele kaevatud oli tagumine vasak ratas sügaval sees ja parem tagumine suht koopas.Esimesed suht kandval pinnal ja parem tagumine samuti aga üllatus mis sugune.Parem tagumine ringi ei suvatsenudki hakata käima,vedasid ikkagi diagonaalis.Sai proovitud erinevaid pöördeid ja aeglustit ja kiiret vedu,ei midagi.Mure tõusis taevani,et kas tõesti ongi LSD otsad andnud.Sai siis natuke ukerdatud ja kaevatud ning trügitud.Väljas. Jää peal uuesti proovides......veavad mõlemad taga rattad.Sillas värsked mahlad ja ikka LSD-le sobiv.Aru ma ei taipa miks ta seal lääbakas asendis siis teist tagumist vedama ei võtnud.Oleks selle kah taha võtnud poleks ma pidanud kaevama ega midagi.All oli kinni sõidetud lumi.Kas tõesti hakkab differ otsi andma või see ongi mingi LSD omapära??Veab siis kui ise heaks arvab ja kergem on??
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

LSD lukku ikka ei asenda. Kui jõud liiga erinev hakkab läbi libisema. Seega kirjeldatu põhjal toimiv :D
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Kasutaja avatar
fanatt
Fitting 38"

Postitus Postitas fanatt »

andrusjo kirjutas:Mul pole küll 98a mudel kuid 93a R20 aga nimelt...

Täna sai natuke uute rehvide hullatud ja auto hange otsa aetud.Selgus siis selline imelik lugu.Kuna auto vajus hange ja sai ka natuke ennast sügavamele kaevatud oli tagumine vasak ratas sügaval sees ja parem tagumine suht koopas.Esimesed suht kandval pinnal ja parem tagumine samuti aga üllatus mis sugune.Parem tagumine ringi ei suvatsenudki hakata käima,vedasid ikkagi diagonaalis.Sai proovitud erinevaid pöördeid ja aeglustit ja kiiret vedu,ei midagi.Mure tõusis taevani,et kas tõesti ongi LSD otsad andnud.Sai siis natuke ukerdatud ja kaevatud ning trügitud.Väljas. Jää peal uuesti proovides......veavad mõlemad taga rattad.Sillas värsked mahlad ja ikka LSD-le sobiv.Aru ma ei taipa miks ta seal lääbakas asendis siis teist tagumist vedama ei võtnud.Oleks selle kah taha võtnud poleks ma pidanud kaevama ega midagi.All oli kinni sõidetud lumi.Kas tõesti hakkab differ otsi andma või see ongi mingi LSD omapära??Veab siis kui ise heaks arvab ja kergem on??

Nagu nimestki LSD (Limited, Slip, Differnetial) "Piiratud, Libisemisega, Diferentsiaal" Et siis rõhk sõnal "piiratud". Aastate joosksul liigub see asi ühele või teisele poole, et kas hakkab rohkem või vähem läbi libisema. Mul hakkab LSD juba päris tavaliseks diffriks muutuma.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”