jeep wrangler poriplastikute kinnitus
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
jeep wrangler poriplastikute kinnitus
Oles veel x väike küsimus,antud det.suhtes.Et need seal kinnituvad keresse nö.sisse pressitud muttrite,pigem hülsside kujul ja see paganama rooste on seal siis tõsiselt sekkund,kipuvad hakkama keerlema keres ja poldi pea suht viletsake 8 mm.sobib küll,a ikka tahab kas siis kandid minema keerata või siis seal kere sees,koos hülsiga.Omanik arvas,et kas siis välja puurida ja hakata uusi,keermestama jne.Miks nad ei võiks olla näit.suure harva keermega kruvid ja siis vbl.väike silikoni poiss lisada.Tobedaks teeb olukorra,et sihke säästu projekt rohkem,peab tegelema just nende nö.aint vigaste kohtadega.Ise lõpuks mõtlesin,et ei kisugi neid sealt kui ei taha tulla,a seal küljes on ikka tõsiselt kehva neid töödelda,kriipse ja kraapse täis kõik.
Re: jeep wrangler poriplastikute kinnitus
Ise puurisin ettevaatlikult mäletamist mööda 10mm puuriga välja neetmutrid, ning panin tavalised plastik tüüblid 10mm kuhu saab kruvid sisse keerata, seejärel paned laiendi paika ja keerad kruvi sisse tüüblisse, ning jäi ilusti paika ilma silikoonita.
CSG autohooldus 58 100 793
http://www.autoremont24.ee
Maasturite raami taastamine ja muud keevitustööd.
DPF eemaldus ja chip tuuning parima hinnaga!
http://www.autoremont24.ee
Maasturite raami taastamine ja muud keevitustööd.
DPF eemaldus ja chip tuuning parima hinnaga!
Tõenäoliselt vist midagi taolist seal tulebki,õnneks on neid suht vähe,vs.
Ma nüd ei teagi kohe mida kosta.Sellisel kujul on ta keres,mõned ikka tulid elusalt ka välja

Tegelt esi tiiva kui tagant kobada käega,siis on tunda seal midagi,ma mudugi seda avastasin siis kui olin tagaotsa enne laijali lammutand,lihtsalt viskas üle.Kui need on sinna pandud siis peab need sealt kätte ka saama,ei ole ju kosmoseteadus.Tuli see tagumine kantoss eemaldad ja sealt siis ilusti oli näha ka need poldi otsad.

Mudu olekski jäänd neid keerama ja kangutama

Ma nüd ei teagi kohe mida kosta.Sellisel kujul on ta keres,mõned ikka tulid elusalt ka välja

Tegelt esi tiiva kui tagant kobada käega,siis on tunda seal midagi,ma mudugi seda avastasin siis kui olin tagaotsa enne laijali lammutand,lihtsalt viskas üle.Kui need on sinna pandud siis peab need sealt kätte ka saama,ei ole ju kosmoseteadus.Tuli see tagumine kantoss eemaldad ja sealt siis ilusti oli näha ka need poldi otsad.

Mudu olekski jäänd neid keerama ja kangutama

Punktisin nende purunenud hülsside asemele,nüüd vene päritolu 6mm mutikad,kokkuvõttes õnneks neid eriti palju ei pidand tegema.Peris paljud nendest on,nö.läbi auguga,et saab siis seestpoolt ligi,sättida sinna lahtine mutter,suurem seib ja asi lahendatud.Huvitavalt justkui tehtud see kereosa,paaris kohas kus uputatud hülsid,seal tõmmatud,suure augu ette kile tehase poolt,justkui oleks vist selle mõttega.Et saaks sinna sisse lasta kerekaitse vaha,ma seda mudugi nii arvan,ei tea.
Kas uusi neetmutreid poleks kannatanud panna? Tundub 6mm mutri keevitamise asemel palju lihtsam versioon 
Sämmy Offroad Team
Olen sellega täiesti nõus, asun päris palju eemal igast poekestest ja siis tulebki leijutada käepärastest vahenditest,ei kunded kannata oodata,valmis peab olema juba eile.enx kirjutas:Kas uusi neetmutreid poleks kannatanud panna?