Mul nimelt üks auto 12V süsteemiga ja teine 24...kuna üks auto hetkel laiali ja ehitamisel, siis käiks teisega sõitmas hea meelega!
Võibolla loll mõte, aga targemad võiksid seletada, et kuidas need asjad ikkagi on!:)
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Kuidas Sa seda ühendamist mõtled???Taivo kirjutas:Auto on Patrol, aga ega seda vintsimist ju ka pidevalt ei ole, võistlustele ei plaani minna...
Aga kui rööbiti ühendada mõlemad akud vintsi külge...?
Lihtne ja järgiproovitud soovitus.Taivo kirjutas:Auto on Patrol, aga ega seda vintsimist ju ka pidevalt ei ole, võistlustele ei plaani minna...
Aga kui rööbiti ühendada mõlemad akud vintsi külge...?
Praeguse seisuga see tundub mulle kõige soodsam mõte- ei pea eriti midagi juurde ostma, vajalikud jupid leian oma varudest! Teiste jutul ka mõte sees-jadaühendusele rööpühenduse lisamine vist tõesti hea mõte ei ole..Kõige kindlam oleks tõesti vastava pingega jupid või koguni uus vints osta, aga selle projekti peale eriti raha kulutada ei taha!:)heints kirjutas:Lihtsam on kapoti alla üks 12v gene juurde panna. Mul oli moogil vastupidi mootor ja osa pudinaid 12v ja vintsi ja ventikate jaoks eraldi akud ja 24v genekas.