2006 Hilux
Moderaatorid: jr, Moderators
- john-rambo
- Rookie
2006 Hilux
Küsimus selline et kas uus Hilux on piisavalt võimekas vedamaks 1,5t haagist. Ja mis üldse arvatakse sellest masinast? Nii palju vaheinfoks, et ta oleks tööautoks ning liikumiseks maastikul.
John-Rambo
John-Rambo
Hilux
2007.a tehakse Hiluxi mootor vähe tegusamaks(vist turbo või intercooler pannakse juurde või mõlemad,hind ei pidavat tõusma),Valoorist saab sellise kohe tellides kätte 2007 märts.Mudelid mis detsembris tulevad on veel lahjad,aga mina ootaksin ära võimsama kui aeg kannatab.Vanadel Hiluxidel pidi vahekast nõmeda koha peal olema,et kui künkast üle sõidad siis võid vahekasti peale rippu jääda,aga uue kohta ei tea,võiks uurida.Istusin uues Hiluxis sees ka,suhteliselt robustne igal pool domineeriv odav rõve plastik võtab ostmise suhtes kohe hulga entusiasmi maha.Käigukang on ka suht sihuke kohe silmatorkavalt rõve ja pikk(pole maastikuautodega eriti kodus veel,aga esmamulje).Aga eks ta ole ikka tööauto ka kui nii võtta.Hilux igatahes ilgelt vastupidav ja töökindel aparaat,kavliteetne tehnika nagu kuulnud olen.Hiluxid mis on 500000-600000 läbi uhand lähevad Aafrikasse nagu soe sai ja enne polevat neid mõtet maha ka müüa.Olin kahevahel ise kas Hilux või Navara,aga otsustasin siiski Navara kasuks(automaatkast,rohkem lisasid,suht kobe sisekujundus ,lühem tarneaeg,mugavus,mootor võimsam ja ökonoomsem,maanteel pidi parem olema sõita,lisavarustus ka tükimaad odavam n.kastipõhi,konks jne.).Navara on ka vist praktiliselt sama mis Pathfinder(peaaegu sihuke luksauto nagu) ainult kast taga ja rohkem töötegemiseks.Olen ise ka proovisõitu teinud ja ok oli.Hinnad enam-vähem vist ühed,Hilux isegi suts odavam.
- john-rambo
- Rookie
Navara ja Hiluxi hinnad
Navara u.30k kallim.Baashinnad siis 394k Hilux ja 430k Navara.Aga Navarale kannatab võtta lisasid mida Hiluxile ei saa.Mina võtan auto mis maksab 536k.Seal kõik vajalik ülimugavaks kulgemiseks(tag.diffrilukk,roolilt stereo ja püsik.hoidja,stereo 6 kõlarit ja 6cd-d ning mp3,aut.käigukast,autom.kliimaseade jne jne.),100k juurde ja saaks ka nahkistmed ja navi jne,aga see juba liigne raiskamine mu arust.Lisaks,pane tähele,et kui ostma lähed kumbagi neist(Hilux või Navara)siis kauple selle samase baashinna sisse ka muu vajalik nodi(konks,plastikust kastipõhi,plokisoojendus,toonklaasid ja nipet-näpet veel).Täitsa võimalik ja testitud tehing;)Navaral see kraam odavam tüki maad niet saad rohkem asju tasuta peale.Ja ikkagi ei saa mainimata jätta sisedisaini ja -materjalide erinevust nende autode vahel.
No Hummer H3 ja Chevy Colorado räägivad enda eest, millega D-Max alusvankrit jagab. Samuti see, et Malaysia turul on D-Max Hiluxi turult välja tõrjunud ja USA's ruulib Colorado selles klassis. Samuti on Isuzu 3.0TD selles klassis maailma ökonoomseim mootor....arz kirjutas:D-Maxi vastupidavus ja kvaliteet?
+372 5028488
- john-rambo
- Rookie
olen sedagi vaadanud ja varustus ja muu on tõesti hea ja kena ja super. aga mul on pähe kõlama jäänud üks küsimus. kus on teenindus ja kui kättesaadavad on tagavaraosad.
ja sõbral on opel monterey mis tegelt on izuzu trooper ja selle tagavara osad on täiesti müstiliste hindadega.(elektrooniline pihusti 15000.-)
John-Rambo
ja sõbral on opel monterey mis tegelt on izuzu trooper ja selle tagavara osad on täiesti müstiliste hindadega.(elektrooniline pihusti 15000.-)
John-Rambo
Mersul sama hinnaga, müstilist pole midagi.john-rambo kirjutas:olen sedagi vaadanud ja varustus ja muu on tõesti hea ja kena ja super. aga mul on pähe kõlama jäänud üks küsimus. kus on teenindus ja kui kättesaadavad on tagavaraosad.
John-Rambo
+372 5028488
Toksi otsingusse Isuzu Rodeo Denver, mis on auto Euroopa-keelne nimi ja näit. lehel http://www.isuzu.co.uk/index.htm on infi. Tegelt on siin foorumis Isuzu teema olemas, võiks seal edasi jututada.arz kirjutas:D-Maxi vastupidavus ja kvaliteet?
Auu, Renneks, pall on teie käes. On Teil ikka netiühendus??john-rambo kirjutas:olen sedagi vaadanud ja varustus ja muu on tõesti hea ja kena ja super. aga mul on pähe kõlama jäänud üks küsimus. kus on teenindus ja kui kättesaadavad on tagavaraosad.
John-Rambo
Ei saa võrrelda ronti, mida pole vist Eestis keegi kunagi esindanud ja uut, millel garantii ja esindaja ja mis on pealegi veel uus.
Küsisid veovõime kohta, D-Max võtab tonni kasti ja 3 tonni haagisesse. Ise olen kasti ladunud u. 700 kg ja kulges vilkalt.