Ennukas, sina Wrangleriga saad Rock Cafe juurest ainult vuntsidega naisi...ennukas kirjutas:mida teemat on Landy püstitanud.... naera herneks
Meenub siingi foorumis nähtud Roveri ning roverisõbra pilt, ei teagi kohe kas teema püstituses oli küsimus millises masinas või millise masinaga...
Land Rover on seksimiseks sobivaim
Moderaator: Moderators
Pole defekaga seal lantimas käinud.ennukas kirjutas:Muide, Indrek, need samad Rock Cafe vuntsidega naised kiidavad, et Sinu tõmmu rosin pidi Tallinna parimaid olema...
Kas jagaksid siiski ka omi kogemusi?
Ma tohkem Hollika ees, nüüd ju salongis tümps olemas....
Oot, Ennukas, üks uuring mingi aeg tõestas, et Wrangler pidi homode seas ullult popp olema.
Kas oled ka omal nahal seda tunda saanud???
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Mul ka kunagi üks tuttav irvitas, et USA lillade lemmikautode edetablis olla olnud Subaru, Wrangler ja G-mersu...mis meil peres ka kõik olemas on...Indrek kirjutas: Oot, Ennukas, üks uuring mingi aeg tõestas, et Wrangler pidi homode seas ullult popp olema.![]()
![]()
Kas oled ka omal nahal seda tunda saanud???
- john-rambo
- Rookie
Niisiis oleme siin teada saanud, etennukas kirjutas:Paljud elunäinud ja erudeeritud mehed teavad tunnistada, et köigeparem naine on noor mees...
a) parim kepimaastur on land-rover
b) parim naine on noor mees.
I rest my case...
...aga kui teil veel huvitavat elutarkust jagada on, miks mitte, laske tulla...
tegime pulli, aitab
Tegelt on ju lahe....kui mõelda, et D-90-l on katuseraam jne... .ennukas kirjutas:....hirnu herneks, tra maeivõi..paevaline kirjutas:see nooremehe jutt on nagu rohkem meestelt, kes ei suuda nagu naisi saadaKuhu küll Landy teemaarendus on jõudnud
![]()
Mõni võtab juba päris südamega seda teemat.... nunuhh...
Tegelt on Wrangler ilgelt lahe sõiduriist, seega pahatahtlikkust JEEP vastu pole, pigem nagu sugulased.
Seega, läheks parem metsa....sõitma ma mõtlesin.
Keegi pole öelnud et heteromeeste ja pedepoiste lemmikautode topp kattuda ei või ja ilmselt kattubki, nii et ei pea oma autosid keegi häbenema...hulkur kirjutas: Mul ka kunagi üks tuttav irvitas, et USA lillade lemmikautode edetablis olla olnud Subaru, Wrangler ja G-mersu...mis meil peres ka kõik olemas on...
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ